{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
"Apple" je predstavio u Kupertinu (Kalifornija) novu verziju prenosivog računara (PC) "MacBook Air" na koji je preneo izgled i neka rešenja svojih veoma uspešnih mobilnih uredjaja "iPhone" i "iPad".

blank.gif
apple-macbook-air-laptop-pic.jpg
Kao i "iPad", novi "Air" nema tvrdi disk već se oslanja na "flash" memoriju koja je skuplja, ali je izdržljivija na padove ili udarce,a ima bateriju sa dužim trajanjem od ranijih modela, prenela je agencija Hina.
Cena računara je od 999 do 1.599 dolara, zavisno od veličine ekrana i količine skladišnog prostora.

Izvor: Blic
 
Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Tajvanski proizvodjač računara "Ejser" (Acer) je potvrdio da će 23. novembra predstaviti u Njujorku svoju paletu tablet (mini prenosivih) računara, koji će se prodavati po ceni od 299 do 699 dolara.

Nova tri računara od pet, sedam i 10 inči pokretaće operativni sistem "android" i posedovaće uslugu treće generacije (3G), objavio je francuski nedeljnik "Nuvel observater".
Računari bi mogli da se pojave na tržištu tokom prvog tromesečja 2011. godine.

Izvor: Blic
 
Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
8
U poslednje vrijeme Mozilla mi se ne zatvara kako treba. Kao zatvori se, ali sledeći put kad hoću da je pokrenem pojavi mi se poruka da je mozilla već pokrenuta i da ne odgovara, pa svaki put moram da je zatvaram preko Task Manager-a da bi je ponovo pokrenula. Reinstalirala sam je , ali ništa nije pomoglo. Skenirala sam sistem par puta sa svim i svačim i nema ništa, znači da je problem u njoj. Upomoć, ima li neko ideju šta da radim? :dntknw:
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Jel ti konfiguracija slabija? Meni se to isto dešava na slabom kompu, treba mu par minuta da registruje da je mozilla isključena.
 
Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
8
Mislim da nije konfiguracija, prosječan komp za kućnu upotrebu : Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 2.5 GHz 1.0 GB RAM ,
grafička 1024 MB ATI Radeon HD 3600
Ljetos sam imala problem sa nekim plugin-om (ubij me, ne sjećam se kako se zove) koji mi je pravio isti problem, ali kad sam ga isključila problem je nestao. Inače kad otvorim Task M. da je zatvorim vidim da mi u tom trenutku "jede" 50% memorije.
 
Član
Učlanjen(a)
09.02.2010
Poruka
28
Nedavno sam imao problema sa kradjom pasworda za Fejs. Kada sam uspeo da resetujem sifru i povratim kontrolu nad svojim profilom, stigao mi je mail od Facebook tima, gde sam obavesten da mi je profil deaktiviran iz sigurnosnih razloga. Sto sam i proverio kada sam pokusao da se logujem.
Odgovorio sam im na mail, sa log in adrese kako su trazili i sada cekam odgovor.
Zanima me da li je neko imao slicnih problema sa ovim?
I koliko cu morati da cekam dok mi opet ne vrate profil u fuinkciju?
Nisam bas nesto optimista, negde sam nalazio po net-u da su ljudi cekali i po nekoliko nedelja, cak i meseci.
Hvala.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top