Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
haahh nebi se slozila s vama postoji program za provalu passworda.(moja ga frendica ima..)nikakvi keyloggeri koji ti udu u cijeli sustav ima jeda jednostavan program...
Pozdrav,
da li neko zna da li se mogu prekopitari ulaznice za klizaliste. Uporedio sam dve ulaznice i razlikuju se po bar kodu..Na ulazu kad se kupi ulaznica ide se do onih kao pokretnih vrata koja se otvaraju samo ako gurnes ulaznicu u neko kao sanduce. Gurne se samo bar kod i onda svetli zelena ili crvena lampica. E sad kontam da kompjuter u sanducetu prepozna da li je neki kod bio ili nije pa onda ako je bio vec unet onda je crvena lampica a ako je bar kod nov tj ulaznica nekoriscena onda svetli zelena lampica. Mislio sam da neizguzvanu ulazinu skeniram pa editujem bar kod pa odstampam.. Nema sanse da kad neki deo koda iskpiram npr. prvu cetvrtinu pa taj deo zalepim na cetvrtu cetvrtinu da vec bude postojeci.. Zna li neko da li bi to funksionisalo?
Slika: