{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
109
Moj savet ti je da deinstaliras sve WMP iz racunara i ne zezas se sa tim......Skini Gom player i VLC player.........koju otvaraju sve formate i uzivaj.....

boki, stavi kakav link za ova dva programa, jer gledajuci na forumu ima ih vise, a ti znas koje bi trebao skinuti da mogu instalirati za windows 32

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
513
Moze i to.
Pise li mozda negde na tom obavestenju koji je program u pitanju.

Član
Učlanjen(a)
26.06.2009
Poruka
51
RTHDCPL,ALCMTR,nvmctray,nvcpl,ashdisp,hpwumwsoemonshd2,jushead,qttask,realshed,m3plugin,m3srchmn,ctfmon,skype,to su programi koji su stiklirani koji se pokrecu valda sa dizanjem sistema,koje servise da iskljucim koji nosu potrebni,isto u ms config,kartica services da ubrzam komp.

Član
Učlanjen(a)
26.06.2009
Poruka
51
Pise, The system could not log you on.Make sure you user name and domain are correct,then type your password again.Letters in pasword must be typed using the correct case.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ta poruka se javlja kada se promeni sifra logovanja....ili racunar blagoreceno zabrljavi.....

Skini PCLogin.......

Kod:
http://sourceforge.net/projects/pcloginnow/files/PCLoginNow2_0_stable/2.0.1/01PCLoginNow_Full.iso/download?use_mirror=surfnet

Narezi na disk......u ISo formatu je.......Zatim podesi Bios da se dize sa CD roma.....Ubaci disk......i kada se digne sistem pomocu ovog alata stavi koju zelis sifru za logovanje....

Član
Učlanjen(a)
21.10.2009
Poruka
205
Mislim da je rešenje mLogo jednostavnije, samo kad bi ponosni "vlasnik" ovog
problema malo bolje objasnio!! :):)

Ja 'vako skontao!
Upališ kantu, podiže se sistem, pojavi ti se svetlo-plava XP pozadina a ondaK
prozorčić gde ti traži da učukaš Username i Pass, jel??
Kad učukaš nešto u ta polja, a on ti izbaci poruku
Kod:
The system could not log you on.Make sure you user name and domain are
correct,then type your password again.Letters in pasword must be typed
using the correct case.
Jel?

Ti onda samo čukneš po ENTER dugmetu, ne ukucavajući išta u ta polja,
i pojavi ti se tvoj Desktop??

Dalje radiš sasMa normalno na kanti?

Član
Učlanjen(a)
26.06.2009
Poruka
51
Neibaci kad ukucam u ta polja,izbaci poruku pre nego sto se kuca,al ja nekucam sifru tu nego izbaci mi kao neki user acout sa imenom mog kompa i tu ukucam sifru i onda radi normalno bez neke greske.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag