{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
probaj u biosu kliknuti load i default da ti vrati postavke na fabricke. i jos kad prikljucis hard na komp i upalis stavi ruku na odozgo na hard, da osjetis vrte li se ploce u njemu ,odmah ces znati dali radi ili ne.kad si namjestala komp da sluzi kao ruter postavke u biosu su se promjenile.

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Imao sam slican problem,probaj da instaliras drajvere iz win-a umesto sa diska meni je upalilo...

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
greskom sam izbrisao realtek HD audio drajver,sada kada hocu ponovo da ga instaliram racunar nece da ga instalira,dodje do 64% i izbaci prozor "instalacija nije uspela"!Trenutno nemam ni ton na racunaru a nemogu da pustim nista na plejerima jer mi fale i kodeci.Sta da radim?

covjece nemozes za isti problem otvarati vise tema

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Ako hoces samo da slusas mozes i preko Win media playera ima pozamasan izbor,a nije ni RadioSure los ima ogroman izbor stanica i naravno snimanje i ostalo...

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Nemoras da instaliras novu verziju samo pokreni update,ali pre toga dovrsi skidanje posto zna ponekad zna da obrise sve linkove

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ljudi ,zastopa li vama jdownloader nakon izvjesnog vremena i nema ljeka do restarta windowsa, ili je to samo kod mene slucaj.

Član
Učlanjen(a)
05.12.2009
Poruka
150
meni,otkad sam presao na kablovski net,nije ni jednom usporio,ne pada ispod 370kb/sec,sad skidam po ceo dan i noc,i nista,ujutru kad ustanem on pici 380kb/sec.Cuo sam da neobee krade protok,hoce da uspore kad mnogo skidas.

pozz

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
to sam cuo, kad imas neogranicen ili flat i kad puno skidas onda uspore, navodno fer upotreba.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
greskom sam izbrisao realtek HD audio drajver,sada kada hocu ponovo da ga instaliram racunar nece da ga instalira,dodje do 64% i izbaci prozor "instalacija nije uspela"!Trenutno nemam ni ton na racunaru a nemogu da pustim nista na plejerima jer mi fale i kodeci.Sta da radim?

probaj system restore

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag