{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
14.01.2010
Poruka
22
Ja takodje koristim cryptload i mogu ti reci da je jako dobar :)
Ima nekih trenutaka kad prekine skidanje ali to potraje u mom slucaju na minut-dva .
Takodje ti preporucujem da ukoliko skidas filmove , skidas 1 klik filmove jer preko crypt load-a ih skida mnogo brze nego kad ima vise partova :)
Primetila sam da u zadnje vreme cryptload ne moze da skine preko zvanicnog sajta , tako da ukoliko ti treba link od jednog drugog proverenog sajta da skines cryptload javi mi na pp i poslacu ti :)
Pozz

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Cryptoload se skida josuvek sa zvanicnog sajta,jedina novina u svemu tome je sto te redirektuje i usmerava na download preko rapidshare servera.....konkretno za verziju 1.1.8......

Kod:
http://rapidshare.com/files/327102983/Cryptload_1.1.8.rar

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
103
sa ovim programom kontrolises svoj komp a ne tudje.

Freeware program KidLogger ima za zadatak da temeljno beleži svaku aktivnost počinjenu na računaru. Iako se na ovaj način narušava privatnost korisnika, povremeno praćenje evidencije otvorenih programa, pregledanih Internet sajtova, poslatih poruka i slično, roditeljima npr. može olakšati kristalizaciju sumnji i/ili prepoznavanje potencijalnih problema, te tako svoje dete mogu pravovremeno zaštititi od napada bilo koje vrste.

cini mi se da nisi dobro procitao.

Procito sam ja to dobro i koristio .ALi lik nije naveo ,u pitanju .Zasto mu treba .Za svoj komp,za tudji ili pak za server.
Ja sam naveo da ima legalni program koji moze da prati desavanje na komp i da belezi .E sad neznam dali su uveli opciju za slanje tih podataka na e-mail .Ako su uveli onda postoji i mogucnost zloupotrebe koristenja tog programa na tudjim komp bez znanja vlasnika ,ali pod uslovom da imas otvoreni pristup komp (internet kafe ,komp od cure,momka (ljubomora)) .Ako si me razumeo.
superlik program za provalu sifre,maila
kako mogu da provalim neciju sifru na msn-u ili sifru njegovog maila,postojili neki program

Et pitanje i ja sam mu odgovorio.Po meni vakva pitanja ,bez direktnog formulisanja treba brisati .:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
103
Samo podesi nivo zastite i kontrole ,onda bi trebalo sve ici kako treba .Vjerovatno ti je sve na max .Ili pak istaliraj avast pro i nadji na forumu cd-key i dobijes fulverziju na 1000 i kusur dana ,a jos povoljno to sto ima prevod na srpski a solidan je antivirusna zastita.:D

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
e koliko miliona korisnika interneta htelo bi da zna kako da provali tudju sifru.
!!! samo sto se zbog toga ide u zatvor ( imajte na umu da su i najveci hakeri dolijali ... )

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag