{Arhiv} stari postovi - rešeni problemi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Moraš biti preciznija,ili okačiti screenshot da bismo znali o čemu se tačno radi (koji browser,koji downloader,kako poruka tačno glasi...).

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
22
Ovako sestra mi ima racunar ali nema internet,sad sam ja cula da moze ici na internet preko nekog USB Wireless stika.Volela bi da mi malo poblize objasnite kako to radi!Hvala svima unapred :***

Član
Učlanjen(a)
17.09.2009
Poruka
116
browser google chrome...internet e..malo prije sam htjela da skinem program Malwarebytes Anti Malware ali mi se u ćošku pojavi ovo ova vrsta datoteke moze ostetiti vase racunalo...da li zelite preuzeti ovu datoteku...

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Ma ne brini nista, to on upozorava na svaki exe (izvrsni) fajl, da moze da bude zlonameran. Cisto "ogradjivanje od moguce odgovornosti". Slobodno skini taj program i "cepaj". :)

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
513
Potreban ti je access point
XD.jpg
koji kacis na postojecu internet infrastrukturu.Na kompjuteru gde zelis da koristis internet ti treba
tplinktlwn422gwirelessusbadapterdetachab-1.jpg
koji ustekas u usb instaliras drajvere i client i povezes se sa access point-om.
Kada bi nam dao vise informacija o vrsti interneta koji posedujes, udaljenosti racunara dobio bi neke blize informacije.

Član
Učlanjen(a)
21.06.2009
Poruka
80
Ovako sestra mi ima racunar ali nema internet,
Pristupiti "brzom" internetu možeš preko:
1. Adsl-a, neophodna ti je telefonska linija i pretplatnički status kod jednog od mnogobrojnih provajdera (Telekom, eunet, beotelnet...). Za zasnivanje pretplatničkog odnosa moraš biti strpljiva, jer je uglavnom lista čekanja za slobodne portove (bar tako kažu);)
2. Svog kablovskog operatera (oni kojima plaćaš pretplatu za kablovsku TV), ako uopšte pružaju takvu uslugu (SBB, Ikom)
3. Onih čudnih antena, na krovu ili terasi:), one služe za bežičnu vezu, opet sa nekim od provajdera (KBCnet, Beotelnet,..), koji su u mogućnosti da ti pruže uslugu (čitaj: u zavisnosti od mesta stanovanja, signal može varirati).
4. WiMax-a, usluga koju od skoro pruža Verat net, slična je onome iz tačke 3, s tim što nema spoljnih antena, i nisi vezana mestom stanovanja dok god si u zoni pokrivenosti WiMAX VeratNet - Google Maps.

Naravno, predpostavio sam da si iz BG-a.
Dakle, jedan od ovih načina će ti obezbediti infrastrukturu o kojoj je "rime" iz gornjeg posta pisao.

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
jel mislis da se sestra poveze na internet preko tebe tj tvog naloga ili bi sama tj direkno na internet

Član
Učlanjen(a)
02.12.2009
Poruka
11
Otisao mi kabl na sonijevim slusalicama.Ako neko zna nacin bio bih mu zahvalan

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Slažem se sa prethodnikom.U ovome slučaju to je samo generička Windows-poruka
o opasnostima koje bi mogao da nosi bilo koji .exe-fajl (,a neki od njih i jesu veoma opasni,ali ti,normalnim korišćenjem računara,na njih nećeš naletati).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag