Antikrist i današnje antikristove podvale čovjeku i čovječanstvu

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Inace Slape, ako nisi znao...
Evo i ja sam se sada zapanjio..

Magic Johnson je odrastao kao adventista, a ovo je njegov sin:

ej-magic-johnson-b490ffe59f8048cf881d4e4592344616.jpg

03840de03502f20644182f1933ea863f

49956616_274864176542400_8632714769424131884_n-819x1024.jpg

Magic Johnson:

"Former basketball player Magic Johnson was raised Seventh-day Adventist and he also identifies as Christian. In 2016 he donated over $500,000 to Oakwood University and Church. "I was doing my thing. I was happy, but I wasn’t fulfilled. So now I am the point guard for the Lord," he said."

Magic Johnson o svom sinu:

"Johnson said, "And I go to church, I'm a Christian, but the reality is, my son is gay. That is the reality. And I tell pastors that, I tell other pastors that....He also commented that at the end of the day in his community, people need to start accepting those who are gay whether in their own families or in others."

Ovo je Prince, odrastao kao adventista, tokom zivota se prica da je bio baptista, a kasnije je postao Jehovin Svedok:

princepurple_0.jpg

Ovo je Michael Jackson, odrastao kao Jehovin Svedok, kasnije presao u muslimane:

2003-file-picture-michael-jackson-3110659.jpg

Mogu se primetiti slicnosti medju svima.. Umetnicko izrazavanje otkriva i pozadinu verske prirpadnosti, pogotovo kod ovog poslednjeg...

Bože sačuvaj.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
I sta si time dokazao.

I kakve veze sa tim ima Adventisticka crkva.

Kada bi tako gledali na stvari - mogli bi da ocrnimo sam vrh Rimokatolicke crkve, od samih papa, kardinala, nadbiskupa i biskupa, fratara, casnih sestara..., od koji su masa od njih bili najveci kurvari, homoseksualci, pedofili, lezbejke, zlocinci, ubice, i slicno.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
I sta si time dokazao.

I kakve veze sa tim ima Adventisticka crkva.

Kada bi tako gledali na stvari - mogli bi da ocrnimo sam vrh Rimokatolicke crkve, od samih papa, kardinala, nadbiskupa i biskupa, fratara, casnih sestara..., od koji su masa od njih bili najveci kurvari, homoseksualci, pedofili, lezbejke, zlocinci, ubice, i slicno.

Upravo to sam i dokazao, da moze sve da se ocrni, ako izbacujemo tudje djubre. A vi to stalno radite, stalno pokazujete tudje djubre..

I to nije merilo necije teologije, niti ce to nekog ubediti da mu crkva ne valja.. Ali vi stalno tvrdite kako je to djubre pokazatelj teologije..

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
...

IZGLED ANTI-KRISTA

======

KAKO će izgledati Anti Krist?

======

Likom će biti baš kao ONAJ -

čiju sliku sad vidiš - odmah "znaš" da je taj = SIN

od Boga Jedinoga Oca YHVH – G Yehoshua.

-----------

A poslije TTT, – SIN je Bog, – BogoČovjek,...

najveća uspjela prevara Oca Laži Sotone,

je izgled SINA POMAZANIKA Jahvina!

,,,,,,,,,,,,,,

SIN od Boga Jedinoga Oca YHVH –

G Yehoshua – bio je LIJEP čovjek ????

=======

IZAIJA 53,2

Izrastao je pred njim poput izdanka, poput korijena iz zemlje sasušene.

NE BIJAŠE NA NJEM LJEPOTE

NI SJAJA DA BISMO SE U NJ ZAGLEDALI,

NI LJUPKOSTI DA BI NAM SE SVIDIO.

-------------

Kako se danas prikazuju slike SINA G Yehoshue?

-------------

SIN je Židov!

-----------------

Židovi su;

niži

tamnije puti

crne kose

tamnih očiju

nije bio Nazirej,

pa time nije imao dugu kosu

......................

1. KORINĆANIMA 11,14

Ne uči li nas i sama narav

DA JE MUŽU SRAMOTA AKO GOJI KOSU?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Muškarci ne smiju imati DUGU KOSU!

------------------

Tisućama godina Otac Laži Sotona „pumpa“ ljude

sa izgledom SINA G Yehoshue – koji je LAŽAN.

Slike SINA G Yehoshue su u kontri sa

2.BZ koja jasno kaže

........................

IZLAZAK 20,4

NE PRAVI SEBI LIKA NI OBLIČJA BILO ČEGA što je gore na nebu,

ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom.......

------------------------

Sotona ima velike moći

i može se pretvarati da je bilo tko.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

2. KORINĆANIMA 11:14

I nikakvo čudo! Ta sam se

SOTONA PRERUŠUJE U ANĐELA SVJETLA.

--------------------------

I tako će Otac Laži Sotona zavesti MNOGE,

i odvesti ih u propast,

jer će se mnogi pokloniti Sotoni kao Bogu!

-------------

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
New Age Hristos Bendjamina Krajma, antihrist.

Prilozi

• images.jpg
    images.jpg
    4,7 KB · Pregleda: 1
Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Nadbiskup Fulton Sheen (Komunizam i Svijest zapada - prije više od pedeset godina):

Bog se je objavio kao “Ja sam koji jesam”, đavao kao “ja sam koji nisam”.

Ni u jednom dijelu Svetog Pisma ne možemo naći popularan mit da je Đavao rogonja koji se prvenstveno oblači u “crveno”. Naprotiv, opisuje ga se kao anđela pala s neba, kao “kneza ovog svijeta”, čija je misija uvjeriti nas da nema drugog svijeta. Njegova logika je vrlo jednostavna: ako nema neba, nema pakla, i ako nema pakla, onda nema grijeha, i ako nema grijeha, onda nema nikakvog suca, i ako nema suda onda je zlo dobro i dobro je zlo. Ali iznad svih ovih opisa, Naš Gospodin nam kaže da će biti tako sličan njemu da će zavesti čak i izabrane – i doista, nikakva slika đavla prikazana u knjigama nikad neće moći zavesti izabrane. Onda, kako će ući u ovu novu eru da bi zadobio pristaše za svoju religiju?

Računat će na sve značajke i osobine Crkve, ali izokrenute i ispražnjene od njenog Božanskog sadržaja. Bit će to mistično tijelo Antikrista koje će izvana naličiti Kristovom mističnom tijelu.

Ovo je daleko veći problem i mnogo važnija tema od Ellen White i vjerovanja adventista. I čudi me da adventisti, a i drugi, ne pišu o zlom "duhu svijeta" koji je najveći neprijatelj čovjeka i čovječanstva. I Antikrist može proizići samo iz takve bezbožne sredine, ali nekima je draže reći da je Papa Antikrist. Jer ako ne bi bio Papa, njihov bi se svijet bi se urušio i osjećali bi se promašenima. Nevjerojatne stvari se događaju, " oči imaju a ne vide."

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Ovo je daleko veći problem i mnogo važnija tema od Ellen White i vjerovanja adventista. I čudi me da adventisti, a i drugi, ne pišu o zlom "duhu svijeta" koji je najveći neprijatelj čovjeka i čovječanstva. I Antikrist može proizići samo iz takve bezbožne sredine, ali nekima je draže reći da je Papa Antikrist. Jer ako ne bi bio Papa, njihov bi se svijet bi se urušio i osjećali bi se promašenima. Nevjerojatne stvari se događaju, " oči imaju a ne vide."
Pa predložio sam slapu da otvori teme praktične pobožnosti, ali on se prihvatio EGWi adventizma ko pijan plota i ne pušta. Sigurno ima važnijih tema ali neće čovjek.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Pa predložio sam slapu da otvori teme praktične pobožnosti, ali on se prihvatio EGWi adventizma ko pijan plota i ne pušta.

Haha, možda mu vi dajete materijala?

Svakako, trebalo bi više otvoriti oči srca i vidjeti što se događa u svijetu. Duh svijeta i sekularizacija je uzela maha u svim religijama i nitko od nje nije pošteđen. Velika je hula na Boga i općenito na kršćane.
Toga je oduvijek bilo, ali ovo vrijeme je specifično jer će zakoni koji se donose staviti na kušnju našu vjeru i pripadnost Bogu.
Vidjet ćemo što nas još čeka.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Svakako, trebalo bi više otvoriti oči srca i vidjeti što se događa u svijetu. Duh svijeta i sekularizacija je uzela maha u svim religijama i nitko od nje nije pošteđen.

Lutherovo otpadništvo i nije drugačije moglo završiti. Opet će ispasti da moram okrznuti subotare, ali oni su tu, pa pogledaj kako oni novac ulažu u “krvavi biznis”. Grade “ubijaonice”, oni ih zovu klinikama, u kojima kasape djecu u majčinim utrobama. I tako “mlate krvavi novac”.

Velika je hula na Boga i općenito na kršćane.

Ne na sve kršćane. Ovakvi koji pristaju zajedno s knezom ovoga svijeta ovako Boga vrijeđati, da najnevinije i najnezaštićenije ubijaju, od njega i nagrađeni bivaju.

Toga je oduvijek bilo, ali ovo vrijeme je specifično jer će zakoni koji se donose staviti na kušnju našu vjeru i pripadnost Bogu.
Vidjet ćemo što nas još čeka.

Točno. I nije to nedjeljni zakon, kako je sotona neke zaveo. To su zakoni po kojima će ljudi biti kažnjavani i ubijani po istom kriteriju po kojemu se kršćane bacalo divljim zvijerima u prvim stoljećima. Dakle, ponovo će životima plaćati oni koji se ne budu htjeli odreći Boga Isusa Krista.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

HOMOSEKSUALNOST NIJE GENETSKI UVJETOVANA - NIJE UROĐENA

U osam različitih istraživanja jednojajčanih blizanca provedenih u Australiji, Americi i Skandinavskim zemljama, i to kroz dva desetljeća, došlo se do istoga zaključka: homoseksualci sigurno nisu tako rođeni. Jednojajčani blizanci imaju iste gene, odnosno DNA, pa po logici- ako je homoseksualizam genetička predispozicija tj. tako su rođeni, onda ako je jedan blizanac homoseksualno orijentiran trebao bi biti i drugi. Po mišljenju Dr. Neil Whitehead koji se bavi znanstvenim istraživanjem već 24 godine, ako je DNA isti, a homoseksualnost je urođena, onda bi sa 100- postotnom sigurnošću oba blizanca trebali biti homoseksualne orijentacije. Istraživanje je na kraju pokazalo da je kod blizanaca gdje je jedna osoba homoseksulano orijentirana, samo u 11 posto slučajeve to isto vrijedilo za njihove blizance i to za muškarce, a za žene 14 posto.

Ali, istraživanje je zato pokazalo da je jedan blizanac, odnosno taj koji je postao homoseksualac, za razliku od drugog, bio u tijeku života izložen nekom vanjskom faktoru kojem njegov blizanac nije. Prema ovim istraživanjima društvo u kojem živimo definitivno ima utjecaj na moguću seksualnu orijentaciju svakog pojedinca. Po tome se seksualna orijentacija može mijenjati i u pozitivnom smislu, to jest oni koji su se zbog vanjskog faktora u društvu smatrali homoseksualcima mogu tako ponovno postati heteroseksualci. Prema nekim studijama danas u svijetu zapravo živi više tkz. bivših homoseksualaca nego onih koje se izjašnjavaju kao homoseksualci. Ipak, u društvu je teza kako je homoseksualnost genetski predispozicionirana postala standardno objašnjenje koje mediji propagiraju kao normalno. Eto, znanstvenici koje se bave genetikom su uvjereni da to nije tako, ali njihov glas će se rijetko čuti u današnjem svijetu.
———————————

P.S. Đav’o će rado od vas i pedera napraviti.

Natrag