Agencija za sklapanje i rasklapanje SF brakova (kobajagi)

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
Zuto pile moje, ja tek sada skontah da si ti BlekendBludnicina drugarica .Lupila ti je najavu pre nego sto si istrcala na forumski teren ,to se dogodilo tacno u momentu kada je pocela da ti curi cesma .yes3

Welkom hir Pile malo.:air_kiss::air_kiss::air_kiss:

P.s.Sto se teme tice ,imamo za tebe jednog kandidata ali ces morati da sacekas maaaalo da navrsi punoletstvo ,do tada na njemu pise "dont tach -rezervisano za zutokljunastu".Taman ce tada da postane i moderator pa ces moci da lupas ovde sta hoces i da te bole usi -bices zena na baju Ulkea .:D:D

hvala na toploj dobrodošlici...:air_kiss:
ti kao da me poznaješ...našla si mi neku piletinu,mljac,mljac...:D
još ako će da mi obezbijedi taj položaj...ostala sam bez teksta...jedva čekam da se "upoznamo"...:)

Vala, kako je krenula, skoro se uplaših da trza na BataRaka-in polozaj ..... :lol:

who is BataRaka???
:???:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
hvala na toploj dobrodošlici...:air_kiss:
ti kao da me poznaješ...našla si mi neku piletinu,mljac,mljac...:D
još ako će da mi obezbijedi taj položaj...ostala sam bez teksta...jedva čekam da se "upoznamo"...:)

who is BataRaka???
:???:

Nema na cemu ZutoTwiterka,cim poznajem bonu BlekendBludnjacu to znaci da poznajem i tebe ...znas me znam te i taj rad ...yes3

BataRaka je jedan cika superheroj ,kako bre nisi cula za BataRaku ????:???::D

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
razvod5_be3fc.jpg

javna_udava_a.jpeg
poznanstva_brak_tabfull.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
"Oce li ovde neko da se zeni i udava ili samo pricate?I gde su muski,da nema opet neka utakmica pa utekli?

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Uuuuu Gago sto ti pocrvenela guza ...:???::???:

Muskih nema ,tu smo samo mi prasici .:dance2::dance2::dance2:

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

samo u svijetu pilićarstva????:cry:

Ma dobro de ,nemoj roniti krokodilske suze ...nadaleko si poznata u okvirima kompletnog zivinarstva a priznata si kao opako zuto pile cak i u redovima macaka .:air_kiss::air_kiss::air_kiss:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Juče sam stavila reklamu ali ne vredi, sve se otelo kontroli dok je vlasnica bila odsutna

135624.jpg

Da pokušam ponovo, a ti Gagana nadgledaj situaciju
I da li ova reklama asocira na pekača bureka?????????????

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
Ma dobro de ,nemoj roniti krokodilske suze ...nadaleko si poznata u okvirima kompletnog zivinarstva a priznata si kao opako zuto pile cak i u redovima macaka .:air_kiss::air_kiss::air_kiss:[/QUOTE]

e sad mi je <3 lakše...:air_kiss:

Natrag