Agencija za sklapanje i rasklapanje SF brakova (kobajagi)

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
eeeeej...teka sad skontah kako se tema zoove...'oću i ja da se UDAM...:lol:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Zuto pile moje, ja tek sada skontah da si ti BlekendBludnicina drugarica .Lupila ti je najavu pre nego sto si istrcala na forumski teren ,to se dogodilo tacno u momentu kada je pocela da ti curi cesma .yes3

Welkom hir Pile malo.:air_kiss::air_kiss::air_kiss:

P.s.Sto se teme tice ,imamo za tebe jednog kandidata ali ces morati da sacekas maaaalo da navrsi punoletstvo ,do tada na njemu pise "dont tach -rezervisano za zutokljunastu".Taman ce tada da postane i moderator pa ces moci da lupas ovde sta hoces i da te bole usi -bices zena na baju Ulkea .:D:D

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Zuto pile moje, ja tek sada skontah da si ti BlekendBludnicina drugarica .Lupila ti je najavu pre nego sto si istrcala na forumski teren ,to se dogodilo tacno u momentu kada je pocela da ti curi cesma .yes3

Welkom hir Pile malo.:air_kiss::air_kiss::air_kiss:

P.s.Sto se teme tice ,imamo za tebe jednog kandidata ali ces morati da sacekas maaaalo da navrsi punoletstvo ,do tada na njemu pise "dont tach -rezervisano za zutokljunastu".Taman ce tada da postane i moderator pa ces moci da lupas ovde sta hoces i da te bole usi -bices zena na baju Ulkea .:D:D

Ahahahhaha...Andjo svaka ti cast...ne bi joj ni ja boljeg nasla....:D
Taman...i podsjecaju me jedno na drugo:lol:
Jos malo ce i ona htjeti da bude moderator:D

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
135624.jpg

Natrag