Agencija za sklapanje i rasklapanje SF brakova (kobajagi)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Kloniro se on 14 X pa ga sada skidaju izgleda čim se pojavi. Interesantan lik, zna provaliti u dvije riječi da se upiškiš od smijeha, ali je previše ljubomoran i ne trpi zajebanciju na svoj račun, podilkani pa počne da smara preko pp-a.
Previše se zamjerio i administraciji, vrijeđa, ne vjerujem da ima budućnost ako se ne koriguje.
Slazem se sa ovime sto si napisao ,mozda bi administracija mogla da mu ukaze jos jednu sansu.Ja se i dalje vodim starom latinskom izrekom koja mi stoji u potpisu pa sam one izrecene uvrede na moj racun oprostila jer se realno i nisam pronalazila u njima.Sta vi mislite o vracanju Mojnea na forum ?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Sto se mene tice ,bas bih volela da se Mojne vrati.Nikad me nije uvredio i dobar je prijatelj..bilo je tu carki ali sve je zanemarljivo jer je extra lik..zabavan i smesan,nekoliko puta mi je cak i pomogao da se bolje snadjem u nekim neprilikama i za to sam mu zahvalna..ali ponekad zna i da pretera no sve je ljudski pa i gresiti.Volela bih da mu se ukaze jos jedna sansa pa..ako je ne iskoristi..onda stvarno...:dntknw:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Znate sta?
Meni je svaki novi clan mojne...dok ne skontam da nije...Evo ovaj gos'n iznad...i to je mojne...jos nisam skontala da nije,dakle mozda jes':D

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
slozila bih se sa gospojom gore,tacno iznad mene...uh...kako je to perverzno...nego,da se vratim na stvar,ali stvar stvar,a ne "stvar stvar"...mojne je svugdje,njega ima cak i u ljiljinoj sobi...ulazi gdje stigne...ja 'vako vise zivit' ne mogu...necu smijati...nije lijepo...a ni kulturno...:)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Svi smo mi pomalo Mojne dok se ne dokaze suprotno ... Zuto pile sto ti curi cesma u ljiljinoj sobi ,identifikuj se i dokazi da nemas kure ,dakle tako cemo biti sigurni da nisi Mojne :lol:

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Slazem se sa ovime sto si napisao ,mozda bi administracija mogla da mu ukaze jos jednu sansu.Ja se i dalje vodim starom latinskom izrekom koja mi stoji u potpisu pa sam one izrecene uvrede na moj racun oprostila jer se realno i nisam pronalazila u njima.Sta vi mislite o vracanju Mojnea na forum ?
Znaci zbog tebe je popio padinjak?
Cccc, znao sam da si fatalna.;)

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
Svi smo mi pomalo Mojne dok se ne dokaze suprotno ... Zuto pile sto ti curi cesma u ljiljinoj sobi ,identifikuj se i dokazi da nemas kure ,dakle tako cemo biti sigurni da nisi Mojne :lol:
hahahhaah...ma ne curi česma u ljiljonoj sobi...joj sve si pogršno shvatila...hahahha...
ajde molim te,zar bi neko sa kuretom dozvolio da mu curi česma...:)

Natrag