Agencija za sklapanje i rasklapanje SF brakova (kobajagi)

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
dobro kuco
a radis li na povecanju broja klijenata?
napravi i neki oglas..
sta ja znam..
obecaj im nesto samo ako se prijave..

Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
154
U pravu si PYC za sve osim za Mojnea ,nisu ga smestili u Padinjak vec je nasao novu zenku da mu leci kure . :yea:
Posto sam ja sada slobodna forumska zena :Da pritom sam uzela u obzir tvoje sugestije ,resila sam da se odtraumiram i druzis sa vama ,te i da ucinim radikalan potez i da zalepim sebe na tender stavljajuci na uvid sve moje reference uz parolu "trazim forumskog muza da mu pricam vicOve dok ne zavrsi sa teskom devijacijom vilice ,moze da bude i impotentan -ionako ide zima ,pravicemo zimnicu i shtrikacemo salove ,kapice i vunene rukavice na pepeju ."yes3

P.s.nisam mnogo zgodna al sam zato jako nezgodna .:roll:

Evo oću ja da štrikam kapče. Sa heklanje već imam iskustva ,bio sam profi hekler . O sebi..lep ,to može da potvrdi moja mama koja me uvek zove sa "sine moj najlepši" . Jes da sam jedinac,al zna žena šta priča.Ondak ..pametan da,da to ga sam postao svestan kad su me u srednjoj školi proglasili đakom generacije,vrlo jaka konkurencija bila,jedino malo sporije shvatam i brzo zaboravljam al jbga...
Ondaa..znam da izrazim svoju zahvalnost kad se ženka potrudi oko nečega ili uspešno obavi zadatak. Najčešće svoju zahvalnost izrazim šljapkanjem po guzi,a ponekad bogami i pljeskavicom iz gurmana...hmm iz ovog se vidi još jedna moja osobina a to je darežljivost.

Etoo ukratko,za detalje pitaj a za one bezobrazne preko pp-a,da ne čitaju to mali deca. Jedina mana je što nisam impotentan,ali rešićemo to već nekim muvopičem ili slično

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Evo oću ja da štrikam kapče. Sa heklanje već imam iskustva ,bio sam profi hekler .
Etoo ukratko,za detalje pitaj a za one bezobrazne preko pp-a,da ne čitaju to mali deca. Jedina mana je što nisam impotentan,ali rešićemo to već nekim muvopičem ili slično

Heklere,heklere vidim ja da ti hoces da opalis ?:acute:

Lepo je meni rekao Mojne onomad "pile moje ,samuraj hoce da te naguzi ,trazio mi dozvolu " ....:D:D:D

Natrag