Agencija za sklapanje i rasklapanje SF brakova (kobajagi)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pa kako bre da budes potentan kad samo skakuces .... kako mislis da te neka maca "capi" kad neprestano skaces ..... :lol:

Ma nemaš ti pojma, mace mi i došle glave. I mace i mice i koke i ribice... čitava menadžerija...

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

ja bih ipak volela da se ti prijavis i da te ja turim u katalog...
mozda neka trazi bas takvog..

Bez turanja, molim, ne bi podnio više. I to turanje mi isto došlo glave.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Da nije moja, a ja je trazim,
Cat-Breakfast_at_Tiffanys_4TxXWa.gif

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
... ovde te niko ne smara ni velikim udvaranjima ni ljubomorisanjem otkako su Mojneta smjestili u Padinjak. Ne srdi se niko ali opusti se malo, što si istraumirana. Evo ja sam impotentan i ne interesuješ me ni za brak ni za avanturu, dakle ne udvaram se. Ajd malo se samo druži s nama.

U pravu si PYC za sve osim za Mojnea ,nisu ga smestili u Padinjak vec je nasao novu zenku da mu leci kure . :yea:
Posto sam ja sada slobodna forumska zena :Da pritom sam uzela u obzir tvoje sugestije ,resila sam da se odtraumiram i druzis sa vama ,te i da ucinim radikalan potez i da zalepim sebe na tender stavljajuci na uvid sve moje reference uz parolu "trazim forumskog muza da mu pricam vicOve dok ne zavrsi sa teskom devijacijom vilice ,moze da bude i impotentan -ionako ide zima ,pravicemo zimnicu i shtrikacemo salove ,kapice i vunene rukavice na pepeju ."yes3

P.s.nisam mnogo zgodna al sam zato jako nezgodna .:roll:

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
dobro,muzu bas ti hvala sto radis u agenciji dak sam odsutna..
i zaradjujes hleb nas nasusni...
poljubac..

Natrag