Agencija za sklapanje i rasklapanje SF brakova (kobajagi)

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Prolecem turbo kroz agenciju za forumsko brakospajanje da me slucajno ne opali neka ponuda .:vorred:

Svima koji su se ujbali pa stali na poludeli kamen ,zelim srecu ,trebace im .:roll:

A jel natalitet podizete prekostastaturnim cyber kresom ?:D:D:D

cek bre kud si navrla
necemo jos o natalitetu...
nego baci okance i vidi dal' ti nesto pase...
ovde je mLogo jednostavnije nego u stvarnom zivotu
dok oces-oces
kad neces-daj drugog
jedino ce stvarno biti problem kresanje
pazi..
nisam o tome razmisljala...
ma, naci cemo nekakvo resenje...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Koliko sam shvatio, momcima trebaju prave žene-domaćice, radnice, pčelice Maje, a ne vi raspikuće i pedikir-manikir "lezi 'lebu da te jedem" dame! Sram da vam se vidi... :D:D:D

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Koliko sam shvatio, momcima trebaju prave žene-domaćice, radnice, pčelice Maje, a ne vi raspikuće i pedikir-manikir "lezi 'lebu da te jedem" dame! Sram da vam se vidi... :D:D:D
vidim,toliko su se zazeleli pravih domacica
pa su dosli na forum da ih traze..
a one cekaju red da se registruju ovde...

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
cek bre kud si navrla
necemo jos o natalitetu...
nego baci okance i vidi dal' ti nesto pase...
ovde je mLogo jednostavnije nego u stvarnom zivotu
dok oces-oces
kad neces-daj drugog
jedino ce stvarno biti problem kresanje
pazi..
nisam o tome razmisljala...
ma, naci cemo nekakvo resenje...

Gagana ja jednu budalu vec imam kuci ,samo mi jos fali forumski muz sa pitanjima : sta si radila na spamerskom podforumu u kaficu ,sa kime si bila na temi "sta pospesuje zensku glad u seksu " i.t.d :roll:...drugari ne srdite se nije nista licno ...yes3

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Gagana ja jednu budalu vec imam kuci ,samo mi jos fali forumski muz sa pitanjima : sta si radila na spamerskom podforumu u kaficu ,sa kime si bila na temi "sta pospesuje zensku glad u seksu " i.t.d :roll:...drugari ne srdite se nije nista licno ...yes3

Za budalu kod kuće, "no comment", vjerovaću ti na riječ. Ali ovde te niko ne smara ni velikim udvaranjima ni ljubomorisanjem otkako su Mojneta smjestili u Padinjak. Ne srdi se niko ali opusti se malo, što si istraumirana. Evo ja sam impotentan i ne interesuješ me ni za brak ni za avanturu, dakle ne udvaram se. Ajd malo se samo druži s nama.

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Za budalu kod kuće, "no comment", vjerovaću ti na riječ. Ali ovde te niko ne smara ni velikim udvaranjima ni ljubomorisanjem otkako su Mojneta smjestili u Padinjak. Ne srdi se niko ali opusti se malo, što si istraumirana. Evo ja sam impotentan i ne interesuješ me ni za brak ni za avanturu, dakle ne udvaram se. Ajd malo se samo druži s nama.

ja bih ipak volela da se ti prijavis i da te ja turim u katalog...
mozda neka trazi bas takvog..

Natrag