- Učlanjen(a)
- 25.08.2009
- Poruka
- 39.023
Čitala sam knjigu jedne pametne tete, koju sam već citirala u prvom postu o afrodizijacima, Izabele Aljende. Knjiga se zove "Afrodita (priče, recepti i drugi afrodizijaci)", gde na nekih 400 strana piše o afrodizijacima, o stanjima koja dovode do toga da ih osećamo kao takve, itd... elem, SVE može biti podsticajno ako nas neko privlači, i isto tako NIŠTA neće delovati ako nas neko ne privlači.
Pritom ne mislim na Viagru, jer ona ne spada u afrodizijake, svi ti preparati su nešto sasvim drugo. Treba da napraviš razliku između afrodizijaka i preparata farmaceutske industrije koji to rade bez ikakvih dodatnih "razloga", hoću da kažem - uzmeš nešto od toga, pa svoju partnerku možeš i da mrziš, ipak ćeš moći da uradiš šta si naumio.
Afrodizijaci su nešto sasvim drugo...
Pritom ne mislim na Viagru, jer ona ne spada u afrodizijake, svi ti preparati su nešto sasvim drugo. Treba da napraviš razliku između afrodizijaka i preparata farmaceutske industrije koji to rade bez ikakvih dodatnih "razloga", hoću da kažem - uzmeš nešto od toga, pa svoju partnerku možeš i da mrziš, ipak ćeš moći da uradiš šta si naumio.
Afrodizijaci su nešto sasvim drugo...