- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Zašto bi meni vjerovali? Da izjednačavaš Isusa i sotonu saznat će iz ovoga što si napisao.
Ma čim vide ko je pisao odmah znaju...nema poverenje u osobu koja se više puta pokaže kao neko ko otvoreno izvrće tuđe reči...
Ti bi onda trebao biti presretan. Svi ti "koje ja otjeram od sebe", doći će tebi, u tvoju "sektu Nanovo-osunećenih".
Oteraćeš i one koji te podržavaju...veruj mi. Ne priličiš ozbiljnom sagovorniku...ja nemam sa time probem da ugađam ljudima. Niko tebi neće prići a velika je opasnosti da izgubiš i poverenje onih koji te podržavaju..ne zbog jačine argumenata već zbog načina na koji se odnosiš prema sagovrniku sa kojim se ne slažeš.
Eto, vjerovat će tebi da su Isus i sotona jednaki.
Biblija naziva satanu "theosom ovog sveta"..Biblijski pisci nisu imali problem da i satanu nazovu "bogom" naravno sa negativnom konotacijom...dok je Isus "bog" sa pozitivnom konotacijom. Dok ti ono što radiš jeste da interpretiraš moje reči kao da sam izjednačio u svemu Isusa i satanu. Umesto da trezveno razlučiš u kom smislu je satana "bog" a u kom smislu Isus.