Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Do nedavno ste vi vedrili i oblačili zbunjivajući ljude sa pamfletima da je trojstvo babilonsko, a sad ako vam itko išta kaže ulazite u mod žrtve koju proganjaju, nažalost uvijek je stvar drugačija i često je netko tko izigrava žrtvu manipulator i spreman na svako zlo djelo, a ne obratno. Naravno niste vi svi loš vi ste obični ljudi kao i svi mi ovdje, ima mnogo dobrih ljudi u tom pokretu, barem ono naivno u meni vjeruje da je tako. Što se tiče ljudi anti-trinitaraca koji govore falsifikat je ovo ili ono to je lažan prikaz stvari, prije par godina u tvom pokretu su hvalili Arija, neke stvari baš vi tako pametni ne razumijete jer mislite da je strašno pogledati malo u ranu prošlost kršćanstva. Mire je sam vidio neke lažne prikaze u dokumentarcu Theos npr. Zašto vadite iz konteksta i izvrčete neke dokumente i rečenice ako vi imate istinu. Smatram da je tvoje pravo da vjeruješ što ti želiš. Nisam došla u neku vašu skupinu da vedrim i oblačim kako sam ja u pravu, razmisli malo i o tome.Nisam te to pitao, znam da je najvažnije imati odnos sa Kristom. Nego reci mi razliku između semi-arijanizma i antitrinitarnog arijanizma. Jer mnogi to na forumu ne razumiju. Isto tako da vidim i ja isto da li je antitrinitarni pokret arijanski ili semi-arijanski, pošto si rekla da se u spisima EGW može naći semi-arijasnko učenje. Reci svom slapu da je nanovorođenje važnije od doktrina, jer on stalno protura doktrine. Zanima me jako ta razlika, nemoj bježati od odgovora.
Ja nisam ništa pogrešno napisao. Ti si sama rekla da se u spisima EGW mogu naći semi-arijanske primjese, dok antitrinitarci su arijanci. Ja sam samo pitao da kažeš koja je razlika između ta dva učenja - ja nisam nikoga proganjao. Ja znam kako vjeruju antitrinitarijanci - pa da vidimo jesu li oni arijanci ili semi-arijanci. Samo sam htio vidjeti kako ti razumiješ ta dva pojma. Niti sam ikoga vrijeđao niti napadao. Ti uvijek umjesto odgvovora ideš okolo i govoriš neke stvari koje ne razumijem. Zašto me napadaš u ime Boga. Reci semi-arijansko učenje je ovako, arijansko ovako. Ili reci - ne znam, nemam pojma. Pa ovo je forum i diskusija, ja sam se samo uhvatio tvojih riječi, nije ovdje niko tvoj neprijatelj. Jer ako tvrdiš da su antitrinitarci adventisti arijanci, znači oni su ko Jeh. svjedoci, vjeruju da je Isus stvoren, ni iz čega, kao anđeli onda uvelike griješiš, jer to nije istina.Do nedavno ste vi vedrili i oblačili zbunjivajući ljude sa pamfletima da je trojstvo babilonsko, a sad ako vam itko išta kaže ulazite u mod žrtve koju proganjaju, nažalost uvijek je stvar drugačija i često je netko tko izigrava žrtvu manipulator i spreman na svako zlo djelo, a ne obratno. Naravno niste vi svi loš vi ste obični ljudi kao i svi mi ovdje, ima mnogo dobrih ljudi u tom pokretu, barem ono naivno u meni vjeruje da je tako. Što se tiče ljudi anti-trinitaraca koji govore falsifikat je ovo ili ono to je lažan prikaz stvari, prije par godina u tvom pokretu su hvalili Arija, neke stvari baš vi tako pametni ne razumijete jer mislite da je strašno pogledati malo u ranu prošlost kršćanstva. Mire je sam vidio neke lažne prikaze u dokumentarcu Theos npr. Zašto vadite iz konteksta i izvrčete neke dokumente i rečenice ako vi imate istinu. Smatram da je tvoje pravo da vjeruješ što ti želiš. Nisam došla u neku vašu skupinu da vedrim i oblačim kako sam ja u pravu, razmisli malo i o tome.
Meni Slap nije učinio ništa loše, nemam ništa protiv njega, dođe čovjek kaže svoje mišljenje i ode, ovo je forum ne dira tebe lično. I nije Slap moj kao što nisi ni ti moj, ja njega ne poznajem kao što ni tebe ne poznajem. Malo se saberi s tim ako nemamo isto razmišljanje da smo odmah neprijatelji zbog toga, to nije realnost.
već sam tu napisala na početku da izokrećete neke dokumente u vašu korist što je laganje, zato ne želim pokazivati tekstove iz EGW u vašu korist i pokazivati što je semi-arijanstvo a što arijanstvo. Dok su neki od vas samo slušali svoje učitelje, ja sam čitala dokumente i spise. Da je tvoje vjerovanje neka velika svjetlost kako vi prikazujete ti bi se ponašao bolje od drugih jer bi te posvetio taj Kristov duh. Pogledaj onaj video gore koje sam postavila pa češ vidjeti tko govori da Isus nije Bog i razmisli u kojem si timu.Ja nisam ništa pogrešno napisao. Ti si sama rekla da se u spisima EGW mogu naći semi-arijanske primjese, dok antitrinitarci su arijanci. Ja sam samo pitao da kažeš koja je razlika između ta dva učenja - ja nisam nikoga proganjao. Ja znam kako vjeruju antitrinitarijanci - pa da vidimo jesu li oni arijanci ili semi-arijanci. Samo sam htio vidjeti kako ti razumiješ ta dva pojma. Niti sam ikoga vrijeđao niti napadao. Ti uvijek umjesto odgvovora ideš okolo i govoriš neke stvari koje ne razumijem. Zašto me napadaš u ime Boga. Reci semi-arijansko učenje je ovako, arijansko ovako. Ili reci - ne znam, nemam pojma. Pa ovo je forum i diskusija, ja sam se samo uhvatio tvojih riječi, nije ovdje niko tvoj neprijatelj. Jer ako tvrdiš da su antitrinitarci adventisti arijanci, znači oni su ko Jeh. svjedoci, vjeruju da je Isus stvoren, ni iz čega, kao anđeli onda uvelike griješiš, jer to nije istina.
Debatiranje s vama je kao borba s vjetrenjačama.
Pa ja vjerujem da je Isus Bog, koliko puta više moram reći.
Stvarnoslapu su merilo njegovi snovi, a ne realnost koju drugi posvedoči.
I meni je dosadilo da ponavljam da verujem u tri ličnosti.
Boga Oca, Gospoda Isusa, i Svetog Duha.
Da je Isus Bog jer ima puninu Božanske prirode.
Telo njegovog tela, i duh njegovog duha.
A ti i dalje sanjaj drugačije.