Adventisti

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Pred kime da odgovaramo? I zašto? Što razotkrivamo kultiste koji se lažno predstavljaju kao Hrišćani?

Darth izvinjavamo se jer nismo znali da si i ti kultista. Zar se i ti lazno prestavljas da si Hriscanain a nisi!


Adventisti naši bližnji???? Sada još i pozivaš urednike da reaguju??? Govorenje istine o adventistima je zabranjeno, [/QUOTE]

A kad mi o vama govorimo istinu vi se ljutite na ans. Sta, vise ne samo da nas ne priznajete za bracu, nego nas se odricete i kao bliznjih!!!!!
Nemoj slucajno da na se totaknes, uprljacemo tovoju "svetost!" Pravi fariseji!
 
Učlanjen(a)
10.03.2012
Poruka
73
Ako nisi znao , a očito nisi , i Kainos je Adventista , a tiga ovde zamjeni za Katolika ,i popljuva .
Šolitije dalje na umu , po Isusovom evanjđelju

Pa to je onda velika sramota kada neko kao Adventista, Adventiste kao hrišćansku versku zajednicu ograđuje od evanđelja Isusovog. Zato Isus rekao, da po delima ćete ih prepoznati, ne po tome gde pripadaju. I to nije pljuvanje već učenje Isusovo. Sramota uopšte da neko bilo koju hrišćansku veru i hrišćanske verske zajednice odvaja od evanđelja koja bi trebala da bude osnov postojanja takve zajednice. Mnogo je smešno i žalosno.
 
Učlanjen(a)
10.03.2012
Poruka
73
Pred kime da odgovaramo? I zašto? Što razotkrivamo kultiste koji se lažno predstavljaju kao Hrišćani?

Za podsticanje i širenje mržnje se odgovara pred zakonom ove države. Za sve lične optužbe, moraš imate čvrste dokaze. Recimo za primer, ne možeš nikom reći da je ubica, a da za to nemaš čvrste dokaze, inače odgovaraš za takve tvrdnje pred zakonom. Ako je istina što tvrdiš, i imaš dokaze na ruci, onda opet ne možeš to izneti javno, već da se obratiš institucijama koji su nadležni za to. To je po zakonu.


Zna on dobro da je Kainos adventista. To što ga je popljuvao ide u skladu sa time kako je krenuo na ovoj temi gde je sve nazvao sinovima sotone a sebe predstavio kao jedinog sledbenika "evanđelja".

Niti znam niti me interesujem gde Kainos pripada. Isus učio da po delima prepoznajemo kog je roda neko, a ne po pripadnosti nekoj verskoj zajednici. Evanđelje Isusovo je pljuvanje samo tebi i tebi sličnima, jer samo protivnicima Isusovog evanđelja su evanđelje pljuvanje. Dela nečija po evanđelju Isusovom pokazuje ko su sinovi sotone, ne ja. Ko je sledbenik evanđelja, govoriće dela po evanđelju, a ne dela protiv evanđelja Isusovog.


Adventisti naši bližnji???? Sada još i pozivaš urednike da reaguju??? Govorenje istine o adventistima je zabranjeno, a kada oni pljuju po Pravoslavnima i Katolicima onda je to u redu i po evanđelju je?

Hmmm.....




Neće ti citirati, jer i nisi lagao i to on zna....

Eto dokaza mržnje. Sasvim suprotno učenju evanđela. Sramota da takav grešnik govori o gresima druge verske zajednice ili pojedinca. Pošto neko pominjao urednika i njegovu reakciju, ja sam samo nastavio. Istina je samo u evanđelje Isusovo, jer kako reče Isus, On je istina, a ne ti i tvoja istina. Gde to Isus u evanđelju piše da svako svoju istinu treba da kaže? Hoćeš istinu o Adventistima da izneseš, izvoli ukaži gde to Adventisti rade suprotno evanđelju gde vi ostvarujete to u delima. Tvoju istinu o Adventistima možeš poslužiti samo dokazima koju možeš lično da pokažeš, ali ta istina ako je protivno zakonu, to je isključivo za nadležne institucije, a ne za ovaj forum. Ako nisu prekršili zakon, onda ti i tebi slični mogu za štosta da odgovarate po zakonu. Tipa klevetanje, uvreda časti, ponižavanje, podsticanje mržnje.....itd, ima puno. Ako oni pljuju po vama, isto tako mogu odgovarati pred Bogom, ili pred zakonom ove države. Tu su svi isti. I za mene su tu isti. Nije bitno ko je Katolik, Pravoslavac ili Adventista. Dela su važna. Ako su njihova dela protiv evanđelja Isusovog, ti ukaži gde su protiv evanđelja, a da ti ta dela činiš po evanđelju Isusovom. Ako su njihova dela protiv zakona, postoje institucije za to. I gotovo. Za mene jedino nije u redu da ste svi protiv ostvarivanja evanđelja Isusovog u delima koja treba da bude osnova i za Advenstiste, gde su Adventisti tema ovog foruma.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ja sam ustvrdio da je tvoje nasrtanje na neadventiste bacanje kamenja. A to što si ti umislio da si ekskluzivni Isusov opunomoćenik i tumačitelj Isusovih riječi, kao i tetka ti Jelena, sveži mačku o rep.

Naravno da si osudio, ali on sam je nasrtao i na adventiste, nazivajući ih sotonama. Pitanje je samo zašto? Da nije zbog Trojstva možda? Ako je tako onda to mnogo govori o njemu. Veoma mnogo.

Ps. mnogo toga je on umislio, ne samo da je ekskluzivni opunomoćenik Isusov i tumače njegovih reči. U toj meri da se evo i ova tema sada vodi o njemu, a ne o adventistima, "jadnicima koje svi napadaju, poradi subote - pečata božijeg" kako to oni vole da kažu, glumeći mučenike.

Ako nekome nije jasno da je osoba sa kojom se Slape ti raspravljaš, i koja te proziva da lažeš adventist, neka pogleda na koji način isti tretira apostola naroda, i neka vidi koji je razlog tome. Ako izostavimo navodne "masakre" koje je Saul - Pavle navodno sprovodio, glavni i jedini razlog zbog koga ga neko može mrzeti počiva u onome što je Sveti Apostol Pavle naučavao. A naučavao je da je shabat senka, da nije obavezan Hrišćanima (to isto su naučavali i ostali Apostoli, sama Crkva, posebno nakon I sabora, onog Jerusalemskog, gde decidno stoji. "Odlučismo Sveti Duh i mi..."

Judaizatorstvo je ključ mržnje. Sv. Pavle je u očima "Mojsijevaca" bez trunke Hebrejske krvi, bez obrezanja, lažni apostol, nasrtljivac koji se usudio da takne u "pečat Boga", kako oni nazivaju senku.

To što se pozivaju na Isusa je samo maska, jer za njih On nije Onaj Koji Jeste, nikada to nije ni bio. Jer da jeste, znali bi zašto su Hebreji - Židovi hteli da ga kamenuju,. Znali bi da je On, Isus, za sebe tvrdio da je Adonai Shabat, da je niko drugi do YHWH. Ne anđeo, ne Mihael, ne Metatron, nego upravo El Shadai, El Elyon, Adonai Elohim.
 
Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
stvarnoslap said:
Drugi put ponavljaš da sam lagao. Zašto? Citiraj moju laž, u protivnom će biti kristalno jasno da si drski i notorni bezobraznik koji, kao kakav drumski razbojnik, nasrćeš na slučajne prolaznike.

Ha, Ha, ha. Ja da citiram tvoje lazi, pa zar nije suvisi i sto si ih ti citirao pa jos trazis pomoc da se uzdigmu iznmad svega.
Plasim se da cu izgubiti ugled, jer ovde svi te "velicaju" kao zvezdu i svi drze do tvojih gluposti Izuzem Tripa i Piroxa.
Veoma mi je stalo da budem prijatelj sa tobom samo zbog toje "DOBROTE!"
Ocekujem da od tebe cujem, jesmo li uspostavili "Mir" ili nismo?

I pored svega toga, evo i Darth zahteva da ga nazovem njegovim pocasnim imenom EGEWAJTIST!
Zivela bratija do kraja!
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
stvarnoslap said:
Drugi put ponavljaš da sam lagao. Zašto? Citiraj moju laž, u protivnom će biti kristalno jasno da si drski i notorni bezobraznik koji, kao kakav drumski razbojnik, nasrćeš na slučajne prolaznike.

Ha, Ha, ha. Ja da citiram tvoje lazi,

Ha, Ha, Ha. Ovo pokazuje da te Tripo konstantno drži ..... prijeteći ti igrankom. Naime, zabranio ti je da čitaš moje postove, jer da ih smiješ čitati onda bi vidio da je ovo bio moj odgovor piroxu, a ne tebi Marko.

Jad i bijeda, rekao bi ti brat triloš. Jer da nije tako, smio bi čitati moje postove i ne bi se ovako sramotio.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ha, Ha, Ha. Ovo pokazuje da te Tripo konstantno drži ..... prijeteći ti igrankom. Naime, zabranio ti je da čitaš moje postove, jer da ih smiješ čitati onda bi vidio da je ovo bio moj odgovor piroxu, a ne tebi Marko.

Jad i bijeda, rekao bi ti brat triloš. Jer da nije tako, smio bi čitati moje postove i ne bi se ovako sramotio.

Vidi, Slape, to jeste bio tvoj odgovor piroxu, ali je Marko to protumačio kao lični napad na njega. Pitam se samo kako je to mogao, a da mu neko pre toga nije pokazao tekst i ubedio ga da je upućen njemu.

Ps. Triloš ima običaj da se često i podugačko raspravlja, sve uvijajući kao mačak oko slanine, iznoseći svoje tvrdnje nadugačko i naširoko. Na mestima gde je provaljen, ili gde ga napadaju, ne potpisuje se svojim imenom, nego je ili anonimus ili netko drugi.

Takođe, da bi pojačao svoj "autoritet" ima običak da se svađa sam sa sobom.

Znajući to, nimalo me ne bi čudilo da mi svo ovo vreme odgovaramo jednoj te istoj osobi.
 
Natrag
Top