- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Falsifikat je sve što nije u skladu sa Biblijom, po smislu.
Biblija je najstrašniji i najopasniji falsifikat. Čitav Novi zavjet "kompilirala" je Babilonska Bludnica (otpala crkva) koncem 4. stoljeća.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Falsifikat je sve što nije u skladu sa Biblijom, po smislu.
Razlika između HAC je u tome što kod nas nema duha koji proizvodi grijeh,
A ovaj naš arg. je jednom ukrao Slap, pošto nema svojih.
Bas me slatko nasmeja, ja upirem prst u vas? I jos tvrdis da sebe izuzimam od osude, a gore sam napisao "da i ja nekad preteram u pisanju"! Takodje nigde nisam napisao da "smatram moju crkvu jedinom ispravnom", da je tako onda ne bi mogao braniti katolike..
[/QUOTE]Ti si izjavio: Prvo, adventisti ne mogu bez napadanja jer im je to osnova doktrine.
Pogresio si Mire, zar Darth i Slape neprestano ne napadju Adventiste, a nista drugo i ne rade na ovom forum.
Mire: Nema veze sta mi mislimo, ajde da vidimo jesu li su sposobni pisati pozitivne stvari ili uvek moraju negativno?[/QUOTE]Istina je da i mi neki put odgovoromo, sto isto tako nije dobro.
Biblija je najstrašniji i najopasniji falsifikat. Čitav Novi zavjet "kompilirala" je Babilonska Bludnica (otpala crkva) koncem 4. stoljeća.
ne znam samo odakle bi "malo svetlo" , "tata Miler" i ostali sledbenici ludila i masovne histerije od 40ih godina XIX stoleća izvlačili svoje "zakone" iće i piće?
Zar nisi primetio da sam medju prvima istakao pozitivne priumere o katolicima?
Zato ne mozes reci da mi nista pozitivno ne kazemo i o katolicima.
Medjutim, gledajuci sta ovde rade vasi glavni apologeti i kako napadaju po forumu, odustao sam. Jer nema smisla stavljati adventisticke lepe primere, kad oni neprestano postavljaju samo negativno o nama.