Jadničak....baš svi su protiv tebe...nemojte ljudi oprostite mu jer nezna šta piše i uči, eto i moja malenkost ti oprašta a šta bi drugo zar treba i mi na vrat da ti sedamo pa dovoljna ti je brate Jelena sa kompanijom.
Hula je ono što uči Jelena da su darovi Duha darovi od satane i piše da Adv. ne odlaze u duhovne crkve jer je to za nju bio satanin teren čitaš li ti njene knjige i pamtiš li bar nešto od pročitanog?
O umilnosti i laži smo dosta čuli sad je vreme za istinu bez uvijanja i prenemaganja.
Ovo što ti oslovljavaš ,,duhovne stvari,, nudeći Jelenine gluposti to nije u rangu duhovnog već u rangu plagijata.
Hula je kad Isus pretvara u običnog smrtnika a satanu u onog koji uze grehe sveta.
Hula je besomučno gaženje po svakoj Božjoj reči i negiranje Božjeg glasa.
Hula je brisanje Duha u čoveku i rukopolaganje žena za učitelje.
Kažeš:
,,Ne treba se sprdati ni sa neistinom,...,,
A šta treba sa njom raditi umotati je u svilu i uručiti drugima iz ,ljubavi, ?
NE! neistina je za otkrivanje i izrugivanje jer se pokušala provući kao istina jer je laž koja se želi sakriti ali NE MOŽE. Vidiš Ilija nije znao da je to ružno što ismeva Valove proroke zašto bi onda bilo ružno i danas iste proroke ismevati?
ZAPAMTI, ljubav pre svega govori ISTINU a lukavstvo nudi laž.
Znaci ti dopustas meni, da ti se rugam, i tebi i slapu? Jer iznosite neistinu?
A ovamo ste uvredjeni ako ja nesto ostro kazem protiv vas?
Secas se da si trazio da ti se lepo obracam, pa zasto sada ti ne postujes isti princip u razgovoru?
Ne, nismo mi na mestu Boga, niti smo na mestu proroka, pa da mozemo da se rugamo, i da donosimo ispravni sud.
Sve sto iznosimo ovde je subjektivno misljenje, niko nije prorok, niti je nadahnut Bozjim duhom pa da sme tako da govori.
Isus je bio Bog, i on je sa pravom mogao reci ''Budale i slepci''!
Ali on je Bog, on to sme!
Da li shvatas, da nas upozorava da mi kao ljudi ne smemo to da izgovaramo svom bratu, a ovamo on to sam cini.
Jeli onda Isus gresan?
Ne on je Bog, i on poznaje srce svakog coveka i pravedno sudi.
A ti si samo covek koji gresi!
Zato ne mozes koristiti takav recnik, jer ces biti od Boga osudjen..
Kojim recima sudimo sudice nam se, i kojom merom merimo, merice nam se..
Ne mozes se ti igrati Boga!