Član
- Učlanjen(a)
- 13.05.2013
- Poruka
- 20
korov poput vas adventista gazim kao bubašvabe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
6. Јер нам се роди Дете, Син нам се даде, коме је власт на рамену, и име ће Му бити: Дивни, Саветник, Бог силни, Отац вечни, Кнез мирни.
Суд. 13:18, Псал. 45:3, Псал. 45:6, Иса. 22:22, Јер. 23:6, Јер. 32:18, Мат. 28:18, Лука 2:11, Јован 1:1, Јован 3:16, 1 Кор. 15:25, Ефес. 2:14, Кол. 1:20, Титу 2:13, Јевр. 7:24, Јевр. 13:20
19
πορευθεντες μαθητευσατε παντα τα εθνη βαπτιζοντες αυτους εις το ονομα του πατρος και του υιου και του αγιου πνευματος
Идите дакле и научите све народе крстећи их ва име оца и сина и светога Духа,
Дела:8:16
20
διδασκοντες αυτους τηρειν παντα οσα ενετειλαμην υμιν και ιδου εγω μεθ υμων ειμι πασας τας ημερας εως της συντελειας του αιωνος αμην
Учећи их да све држе што сам вам заповиједао; и ево ја сам с вама у све дане до свршетка вијека. Амин.
Gero, zasto si izostavio najvaznije iz ovaoga teksta: "KRSTECI IH U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA"
u CIJE IME TREBA DA SE KRSTE NOVOOBRACENI VERNICI?
Miko jel ti nema sta da radis?kad nevidis sta sam postavio? evo ti jos jednom!
19
πορευθεντες μαθητευσατε παντα τα εθνη βαπτιζοντες αυτους εις το ονομα του πατρος και του υιου και του αγιου πνευματος
Идите дакле и научите све народе крстећи их ва име оца и сина и светога Духа, dela 8:16(5οιτινες καταβαντες προσηυξαντο περι αυτων οπως λαβωσιν πνευμα αγιον
Који сишавши помолише се Богу за њих да приме Духа светога;
16
ουπω γαρ ην επ ουδενι αυτων επιπεπτωκος μονον δε βεβαπτισμενοι υπηρχον εις το ονομα του χριστου ιησου
Јер још ни на једнога не бјеше дошао, него бијаху само крштени у име Господа Исуса. )
Jel sad vidis?
Pozdrav od Gere.
drago mi je to čuti
i ja ču se moliti istinski da ti Bog ukaže pravi put,
kroz Isusa Krista
da i ti obučeš bijele haljine (simbol Kristove pravde)
i uđeš kroz vrata u Grad
@laodikeja
laodikeja , sud narodima se smatra da počinje 1833. kada se počela propovijedati vijest o skorom i drugom dolasku Spasitelja
prvo je išla poruka prvog anđela
Bojte se Boga i zahvalite mu, jer dođe čas suda Njegovog
pa druga poruka
Pade, pade babilon
i treća koju objavljujemo do kraja svijeta
ko se god pokloni zvijer i slici njenoj, primi žig njezin na čelo i na desnicu pit če vino Božje srđbe
treća vijest je nastrašnija dosada, i svi koji neče poslušati biće strogo suđeni i kažnjeni
treća vijest jasno upozorava ljude da se ne klanjaju zvijer i ne primaju njezin žig
žig zvijer rekli smo je kontra pečatu Božjem, pečat Božji je svetkovanje subote
žig zvijerin je svetkovanje nedjelje, vjera u trojstvo i vjerovanje da crkva ima pravo progoniti sve one koji se ne slažu s njenim dogmama
sada je pitam tebe
gdje ti vidiš adventiste i sebe samoga u Božjem stadu kada ste već primili žig zvijerin
kako ?
pa vjerovanjem u trojstvo, ne svetkujete ni subotu kako treba, a uskoro če adventisti prihvatiti uredbu da mogu i oni progoniti sve koji se ne slažu sa njihovim crkvenim dogmama
i sam si napisao da če vjerni Božji narod biti manjina, a danas ima 15 000 000 adventista
pa to nije manjina niti može biti
prorečeno je da če biti od 1833 do kraja svijeta samo 144.000. vjernih ljudi
i vjeruj ti ljudi če svetkovati subotu kako treba, neče se pokloniti pred ponifeksom niti ga ičime darivati, ti ljudi neče vjerovati u trojstvo i nazivače Boga pravim imenom Jehova
razmisli o ovome što sam napisao