Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Adventisti ne insistiraju na Bozjem imenu Jehova, vec to rade iskljucivo Jehovini svedoci.
a zašto adventisti ne inzistiraju da se Bog zove pravim imenom?
da li se sramite toga ili vam i to jezuiti brane ?
jer u početku su adventisti bili ponosni u izgovaranju Njegovog imena
u kojem je utjeha, snaga, mudrost, pobjeda
Spidi da li si ti bivsi katolik, bivsi adventista i bivsi svedok? Tim redosledom?
Spidi da li si ti bivsi katolik, bivsi adventista i bivsi svedok? Tim redosledom?
e moj laodikeja ti se pokrio plaštem adventista, zaogrnuo se kršćanstvom, ali djela tvoja nadaleko govore koji je to vuk u tebi
možda si čuo za ispravan nauk adventista od početaka, ali ga živio nisi jer da jesi (osim ako si svjesno odbacio istinu)
i danas bi sa največom radošču i strahopoštivanjem izgovarao ime Božje
Laodikeja:
"Na kraju, Adventisti nemaju nista zajednicko sa Jehowinim svedocima niti bilo kakve povezanosti."
Ja:
Meni ste svi vi sektaši isti. Sličite ko jaje jajetu po karakternim osobinama.
Previše toga imate zajedničkog. Bezkarakternost, izdajnička narav, neverovatna povodljivost ... dosadni ste ko proliv a čak vam i prsti lažu i to pre nego dotaknu tastaturu. Verska opačina je glavna zajednička karakteristika svih vas, sektaša. Mora da je Juda Iškariot bludno sagrešio pre nego je izdao Isusa, jer u protivnom vas nebi bilo. Svi ste vi Judini sinovi pa spasenje neće da vas snajde bez konopca i suhe grane.