Razlog sto odgovor ne stigne odmah nije nikakvo prikrivanje, vec trpeljivost sa moje strane na razlicite optuzbe i lazne iyjave koje iznosite.
Sto se tice novca, ja nemam nikakvu materijalnu korist za to sto branim istinu.
Tako da ti sve vise padas na ispitu istinoljubivosti i tvoje navodne posvecenosti, jer su ti rodovi kvarni.
Po obecanju dgovorio bih biblijskim kontekstom na ovo pitanje milenijuma ili hiljadugodisnjice.
Iz sledecih citata mozemo videti da ce za vreme hiljadugodisnjice verni biti na nebu a zemlja pusta i nenastanjena.
PRILIKOM HRISTOVOG DRUGOG DOLASKA I VASKRSENJA MRTVIH SVI VERNI ODLAZE NA NEBO SA HRISTOM, STO ZNACI DA ZA VREME HILJADUGODISNJICE NA ZEMLJI NECE BITI STANOVNIKA:
"Нећу вам пак затајити, браћо, за оне који су умрли, да не жалите као и остали који немају наду;
Јер ако верујемо да Исус умре и васкрсе, тако ће Бог и оне који су умрли у Исусу довести с Њим.
Јер вам ово казујемо речју Господњом да ми који живимо и останемо за долазак Господњи, нећемо претећи оних који су помрли.
Јер ће сам Господ са заповешћу, са гласом Арханђеловим, и с трубом Божјом сићи с неба; и мртви у Христу васкрснуће најпре;
А потом ми живи који смо остали, заједно с њима бићемо узети у облаке на сусрет Господу на небо, и тако ћемо свагда с Господом бити.
Тако утешавајте један другог овим речима" ( 1 Solunjanima 4. 13 18 )
"Da se ne plaši srce vaše, verujte Boga, i mene verujte.
Mnogi su stanovi u kući Oca mog. A da nije tako, kazao bih vam; idem da vam pripravim mesto.
I kad otidem i pripravim vam mesto, opet ću doći, i uzeću vas k sebi da i vi budete gde sam ja" ( Jovan 14. 1 - 3 )
"По том видех, и гле, народ многи, ког не може нико избројати, од сваког језика и колена и народа и племена, стајаше пред престолом и пред Јагњетом, обучен у хаљине беле, и палме у рукама њиховим.
И повикаше гласом великим говорећи: Спасење Богу нашем, који седи на престолу, и Јагњету.
И сви анђели стајаху око престола и старешине и четири животиње, и падоше на лице пред престолом, и поклонише се Богу.
Говорећи: Амин; благослов и слава и премудрост и хвала и част и сила и јачина Богу нашем ва век века. Амин" ( otkrivenje 7. 9 - 12 )
SLEDECI TEKSTOVI GOVORE DA CE BOG OPUSTETI ZEMLJU PRILIKOM HRISTOVOG DOLASKA I DA CE ONA BITI NENASTANJENA:
"Гле, Господ ће испразнити земљу и опустети је, преврнуће је и расејаће становнике њене.
И биће свештеник као народ, господар као слуга, госпођа као слушкиња, продавац као купац, који даје у зајам као који узима у зајам, који узима добит као који даје.
Сасвим ће се испразнити земља, и сасвим ће се опленити. Јер Господ рече ову реч.
Тужиће земља и опасти, изнемоћи ће васиљена и опасти; изнемоћи ће главари народа земаљског.
Јер се земља оскврни под становницима својим, јер преступише законе, изменише уредбе, раскидоше завет вечни.
Зато ће проклетство прождрети земљу, и затрће се становници њени; зато ће изгорети становници земаљски, и мал ће људи остати" ( Isaija 24. 1 - 6 )
"Страхота и јама и замка пред тобом је, становниче земаљски!
И ко утече чувши за страхоту, пашће у јаму; а ко изађе из јаме, ухватиће се у замку; јер ће се уставе на висини отворити и затрешће се темељи земље.
Сва ће се земља разбити, сва ће се земља распасти, сва ће се земља усколебати.
Сва ће се земља љуљати као пијан човек, и преместиће се као колиба, јер ће јој отежати безакоње њено, те ће пасти и неће више устати.
И у то ће време походити Господ на висини војску високу и на земљи све цареве земаљске.
И скупиће се као што се скупљају сужњи у јаму, и биће затворени у тамницу, и после много времена биће похођени. ( Isaija 24. 17 - 22 )
"Погледах на земљу, а гле, без обличја је и пуста; и на небо, а светлости његове нема.
Погледах на горе, а гле, тресу се и сви хумови дрмају се.
Погледах, а гле, нема човека, и све птице небеске одлетеле.
Погледах, а гле, Кармил је пустиња и сви градови његови оборени од Господа, од жестоког гнева Његовог.
Јер овако говори Господ: Сва ће земља опустети; али нећу сасвим затрти.
Зато ће тужити земља, и небо ће горе потамнети, јер рекох, намислих, и
нећу се раскајати, нити ћу ударити натраг." ( jeremija 4. 23 - 28 )
"Ти дакле пророкуј им све ове ријечи и реци им: Господ ће с висине рикнути, и из стана светиње своје пустиће глас свој, силно ће рикнути из стана својега, као они што газе грождје подигнуће вику на све становнике земаљске.
Проћи ће граја до краја земље, јер распру има Господ с народима, суди се са сваким тијелом, безбожнике ће дати под мач, говори Господ.
Овако вели Господ над војскама: ево, невоља ће поћи од народа до народа, и велик ће се вихор подигнути од крајева земаљских.
И у онај ће дан бити од краја до краја земље побијени од Господа, неће бити оплакани, нити ће се покупити и погрепсти, биће гној по земљи." ( Jeremija 25. 30 - 33 )