Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
UPOZNAVANJE muško-žensko
Pored toliko sajtova za UPOZNAVANJA, samo nam fali još da se na temi ADVENTISTI upoznajemo ! Pa čemu onda toliki sajtovi za te stvari ?
Pozdrav:
Hvala brate, i samo još nešto da li smo mi došli da upoznamo jedni druge, gde živimo, kolika nam je plata, u koju Crkvu idemo, ko nam je pastor, kada i gde smo se krstili............ ili da upoznamo Adventizam !?dobro si primetio,izbegavanje dijaloga je prvi znak da neko nema dokumentovan odgovor ne na coveka vec na svetoga Duha.
Pored toliko sajtova za UPOZNAVANJA, samo nam fali još da se na temi ADVENTISTI upoznajemo ! Pa čemu onda toliki sajtovi za te stvari ?
Pozdrav:
...
1. Koja opasnost vam preti od mene. Da sam ja i 100 X gori od Mikinog viđenja moje malenkosti ?
2. Ja vam ne mogu uzetu pare ! A Adventisti to mogu itekako. Oni su majstori za izvlačenje novca.
3. Ja vas ne mogu odvesti u propast, a Adventist sa stotinama njihovih jeresi najverovatnije;
4. Ja vam ne mogu uzeti vaše nekretnine. A Adventisti su majstori za to;
5. Ja vas ne mogu napraviti bezduševnim i bez ljubavi, jer nisam svake subote sa vama na Bogosluženu i svak srede i petka na molitvenim sastancima i predavanjima. A Adventisti mogu veoma lako jer imaju organizaciju iza sebe koji vas prave takvim......
6. Ja vam ne mogu isprati mozak, jer ja držim samo DVE stvari (Matej 22,40) a Adventisti 150.
Pa sada vi vidite od koga se trebate ovde paziti. Da li od mene ili Adventista ?