Mika 32
Znači u ovom kratkom linku što nam je dao VANHELSING G (# 2013), Džordž Buš, hvali na sva usta Adventističku Crkvu, zahvaljuje joj se što postoji i blagosilja je.
Lepo od njega, mada ja to nikada ne bih voleo za mene da kaže Džordž Buš kao predsednik Amerike. Jer odlično znam kog on boga sluša. Ne znam kakav je danas, ali ova hvala upućena Adventistima od prvog čoveka Amerike – Puno govori kakvi su Adventisti i od koga dobijaju podršku.
I ovaj drugi prilog što je postavio Vanhelsing G, je fantastičan. DEBATA 1-3 sa ASD. I tu možemo videti da su svi oni na isti kalup kada je spamovanje u pitanju. Lepo ga pita ovaj doktor nauka sa leve strane:’’Pošto mu je dao ARGUMENTE da je EGW LAŽNI PROROK, koje ARGUMENTE NAM možete dati da nije !?’’
A ovaj desni, isto neki doktor nauka Adventista - Udri u spamovanje. EGV je imala sjajan odnos prema Hristu, prema KRSTU, prema BIBLIJI, PREMA... I ovaj drugi ga je morao prekinuti, i reći mu :’’NIJE TO PITANJE KAKAV JE ONA ODNOS IMALA PREMA Hristu, krstu, Pismu,.... VEĆ KOJI DOKAZ MOŽETE DATI DA ONA NIJE BILA LAŽNI PROROK!’’.
Tako i mi kada ih ovde opletemo za njihove JERESI, kojih imaju koliko hoćete – Oni : ‘’Mi verujemo u Trojstvo; Mi verujemo u otkupnu žtrvu Hrista na krstu; Mi verujemo da je Isus Hrist bio sin Božiji; Mi verujemo da je Pismo od Boga nadahnuto, Mi verujemo.............. ‘’. Kad Mika zatrpa pola strane, kao odgovor, u šta Adventisti veruju, a mi i opleli za 2 jarca iz 3.Mojsijeve 16, ili za 1844, ili za desetak, ili za 144.000, ili za............
Pa ga ovaj DOKTOR SA LEVE STRANE TO ISTO PITA 3 PUTA i prekida u odgovorima, a ovaj Adventista opet sva tri puta udri u ŠTA VERUJU ADVENTISTI ! ........
Velemajstori su spamovanja, jer ih tome uče u Crkvi, kao što možemo videti iz ovog kratkog spota.
Mene samo intersuje da ovaj DESNI DOKTOR Adventista nije ovaj naš Mika sa foruma sf ? Jer mi njegovi postovi neodoljivo podsećaju na odgovore ovog Adventiste iz spota.