Ja smatram potpuno drugačije:
Ako Gera, Adrian BG i moja malenkost vas žele izvući iz krive religije - Vi Adventisti nam za to trebate podići spomenik, a ne govoriti za nas to što ste govorili u zadnjih 100-tinak postova. Jer vam mi tim činom želimo spasenje, a ne propast.
Bobro jutro brate Sharrdy,
Potpuno se salzem sa tobom. Eto vec sam podigao sponenik bratu Geriu, ako zelis mogu i tebi.
Mnogo sam vam svima zahvalan sto se brinete za spasenje moje duse to je za pohvalu, nego zlo je sto ste zaboravili da i vi imate nekakvu dusu koju bi takodje trebalo spasiti.
----------------
Ionako Pismo kaže da trebamo izaći iz Crkava (Otkr, 18.4).
Brate Sharrdy, odkuda da se to tebi desi da toliko pogresis?
Ne kaze Pismo da treba izaci iz CRKVE, nego iz VAVILONA VELIKOGA. Zar je za tebe to jedno te isto?
Slazem se da nijedna Crkva ne spasava, nego spasava Hristos, ali On je ipak okupio one "koji se spasavaju" u jednu zajednicu, pa ti malo i o tome razmisli.
Pravo je zadovoljstvo sa vama diskutovati.
Sve najbolje.
Dobro jutro brate gero,
slatko sam se smejao i pre nego sto sam poceo vcitati tvoj komentar. Unapred sam znao da ce to biti humor godine.
------------------
Samo se ti izmotavaj tako vas uce u crkvi da ismejavate bliznjeg!!!!
Gero, zar je za tebe to nesto novo? Pa ti se snama neprestano ismejavas, mislim da sam duzan da ti vratim.
----------------
skoro cete da nas proglasite talibanima kako ste to cinili na krstarici i ostalim forumima.
Gero brate, pa ti si se ves sam nazvao Talabanom, kad si izjavio da si protivnika adventista. Da li sam u pravu?
--------------
O kakvom ti okultizmu govoris?ja pripadam samop Hristu i nikom vise on je moja crkva.
Brate Gero, pa ja samo ponavljamo ono sto si ti vec rekao. Zar ne prepoznajest, to je isti onaj okultizam koji si pokusao ti nama da pripises. Vidis da sa i tvoje slike upotrebio d abi ti bilo jasnije i da bi za puibliku bilo ubedljivo.
Pokazao sam kako si progresivno napredovao. A diplomirao si onda kada si zaklonio0 drugo oko. Promena je ubedljiva.
Vidis Gerto, ti to neprestano radis. Ja sam jos od tebe ocekivao kad ces uzeti korpu bundeva i krastavaca i pripisati ih kao dokaz da adventisti nisu na pravom putu.
Vidis brate Gero, kao sto ti nemas nikakve veze sa okultizmom i ja veru7jem u to, tako isto ni mi9 nemamo blage veze i svi tvoji napori i zauzimanja pokazali su da su to samo bapske price koje nemaju nicega zajednickoga sa stvarnoscu. Svako moze da nakupi kojekavbih slicica i ispod njih da pripise cije ime zerli, svejedno je, ali ima li to ikakvog smisla?
----------------------
Ja kad sam postavio slike kao dokazni materijal protiv adventne crkve,nisam imao u vidu da vredjam licno tebe,jer verujem da ni sam nisi nista znao o tim slikama,amblemima.
Gero brate, pa ti si razuman covek, vidis ti da to nema nikakve svrhe sto radis, sam si ubedjen daj e to duvanje u prazno, nego si poceo da nas ismejavas. Gero, ja se nisam naljutio na tebe, nego sam samo prihvatio tvoj humor i vratio ti istom merom.
Koliko si ti okultista, toliko su i advnetisti. I stim smo zavrsili o okulltizmu. A to sam zeleo da pokazem tim tvojim bezveznim slikama koje nemaju nikakve veze ni sa tobom a jos manje sa advnetistima.
Osveti se brate Gero. Ako jedan budista na krov svoje kuce stavi statuu Bude i pocne joj se klanjati, da li to znaci da svi mi ukljucujuci i tebe trebamo srusiti kroveve na kocam, jer neko moze da shvfati da smo ih mi podigli sa namerom da na njih postavimo Budin kip? Tako je ako su masoni ili okultisti usvojili neke pojmove koji vekovima postoje, nece se ceo svet klanjati njihovom bezublju i menjati svoj nacin zivota i prakse koji su korisni. Mani se te lakrdije i ako nemas nista pametnije to zaista i nije nizasto drugo nego za humor.
---------
Pa sad kao i uvek sve izvrces samo da bi me ponizio ovde.Ali ja se ne ljutim moje je da pokazem pravo lice adventne crkve a ako je stitis onda nisi ni ti bolji od nje.
Znam, Gero, ti si iszjavio da si postao Talaban za adventisti i mi to od tebe ocekujemo, ali ipak nisi se nadao kako ce tvoje neprijateljske napore drugi protumaciti. Ti si nakupio slike koje nemaju veze ni sa kim i ni sa cim, pa pokusavas da to pripises nama samo zato sto nas mrzis. A kad sam te tvoje slike pripisao i logino protumacio i primenio na tebe ti se ljutis.
Gero, vreme je da promenimo taktiku, ova koju si do sada vodio, i sam vidis da nije donela nicega pametnoga.
Brate Miko Sta je istina upita ponti pilat Gospoda?Ti sad takodje pitas mene? kazes ako hoces istinu sto je odbijas?
Moja istina je Hrist koga odbacise na golgofi,on je put i istina a ne jevrejski stihovi tore.Koji jasno govore kome su dati i zasto,a kome je dano jevandjelje brate.
Gero, ta ista istina je i MOJA anije samo tvoja.
U tome nema nikakve razlike.
-------------------
Pitam te sta je slovo Bozje,sta je jevandjelje?ako ne znas procitaj (Jovan 1:1-3)slovo bozje je "Rec" Bozja!!
Gero, sad si se postavio kao ucitelj od autoriteta cija je duznost da poucava decu.
SVETO SLOVO na ruskom jeziku je Bozja rec.
A ti ako zelis da mi budes tutor, ja to prihvatam sa radoscnu.
------------------
Ja nikad nisam govorio da si ti los Hriscanin,ali tvoja crkva je osnovana na jeresi zar ne?
A kada sam ja za tebe rakao da si los hriscanin? Nikad.
Drugo kada si ti proucio verovanja Adventisticke crkve da znas da je to jeres. Ako je jerse daj dokaze,
ali neces valjda sam sebe ubediti da su one corave slike koje si pokupio nekakav dokaz istine ili jeres, one su dobre samo za humor.
Jednom sam upao u zamku JS-ka,vise ne zelim a posto je njihova istina osnovana vasom crkvom o istini vasoj nema ni govora.
Gero, poceo si da buncas kao da si u agonijei. Ako nemas nista pamentno d akazes bolje bi bilo da cutis.
Ne poznajes ti ni JS a jos manje Adventiste.
------------------
Ma sve je to lepo napisano!Ali isuvise laskavo kao kod JS-ka brate,i nemoj nas praviti ludim znamo mi sta znaci to oko jos kako znamo.
Sta pise na ovoj piramidi,Isuvise lepo vi to sve maskirate da se ne primeti:Pogledajte prilog 29576"Novi svecki poredak" a sve videce oko je oko reptila brate Miko.
Gero brate, ti nastavlja u svom besumlju. Kakve veze ima svetski poredak sa adventistima?
Gero, kakve veze to ima sa Mikom? Bas nikakve kao sto nema ni sa tobom.
Tvoj problem je Gero sto ti ovde isjadnacujes Bozje oko i njegovu brigu o svojim stvorenjima , a sto je napisano u Bibliji, sa okom i verovanjem masonaca.
Gero, zapamti, da to dvoje menaju nicega zajednickoga. To sto su neki ideju i iz Biblije masoni usvojili ne nzaci d aje njihovo ucenje ispravno niti to ima ikakve veze sa onima koji sluze Bogu.
"Oci su Gospodnje obracene na pravednike, i usi na jauk njihov." Psalam 34,15.
"Urazumicu te, i pokazacu ti put kojim da ides, OKO JE MOJE NA TEBI." Psalam 32,8.
"Zemlja kojom se stra Gospod Bog tvoj i na koju su JEDNAKO OBRACENE OCI GOSPODA BOGA tvojega." 5. Mojsijeva 11,12.
"OCI SU GOSPODNJE OBRACENE NA PRAVEDNIKE, i uci Njegove na jauk njihov." Psalam 34,15.
"Oci su Gospodnje na svakome mestu GLEDAJU zle i dobre." Price 15,3.
"OKO JE GOSPODNJE NAD ONIMA KOJI GA SE BOJE. i na onima koji cekaju milost Njegovu." Psalam 33,18.
Gero, jos jednom da napomenem, Bozje oko ili Bozje oci nemaju bas nikakve veze sa masonskim magicnim okom.
Ako ti pokusas i dalje da to svrstavas u isto, onda ti imas mnoge veci problem nego sto mislis.
Zato brate Gero ne gubi svoje vreme u nista a nemoj ni nase da trosis u ono sto je bezvredno.
-----------------
Ne treba meni takvo sve videce oko,lepo ste vi to smislili kako je to Bozja zamisao,a svi znamo ko je bog ovog sveta!!!
Ako je za tebe ono sto sam is Biblije naveo delo boga ovoga sveta, onda nema sta da diskutujemo.
Lepo sam objasnio, da je ideja o Bozjem oku ili ocima koji sve vidi i zna biblijska i postoji vekovima pre masona.
I kad Biblija govori o Bozjemn oku koje sve videi, to nema nikakve veze sa masonskim krivoverjem.
Gero, to je fakata a dali ti to prihvatio ili ne to je tvoj problem. Ja tako verujem a ti kako hoces.
-----------------
Moj gospod je jasno rekao da on nije car ovog sveta,njegovo carstvo je na nebesima,i rece Gospd pontiu pilatu da je moje carstvo ovoga sveta ti nebi imao vlast nadamnom.
Ovaj zakljucak ti je bez ikakve veze. To si rekao samo zato sto ne znas sta da kazes. Niko nije ni rekao da je Gospod car ovoga sveta, to samo ti navodis.
Vidis Gero izgleda kad se umoris pocens pricati nepovezano.
Mani se tih masonskih gluposti, ako one za tebe imaju vrednost neka ti je sa srecom za nas one ne cine nista.
I prestani da adventistima pripisuje kojekave gluposti koje nemaji bas nikakve veze s njima.
Sve najbolje
Poslednja izmena od urednika: