Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Miko ti mora da si odlepio kad si resio da udjes u kostac samnom i Sarrdy!!!mi se nikad ne predajemo jer smo za istinu,kao i nasi apostoli do smrti.
Pozdrav od Gere.
Pozdrav od Gere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ROMAN CATHOLIC CHURCH POLAND (TRIANGLE AND ALL-SEEING EYE)
ROMAN CATHOLIC CHURCH CONFESSIONAL IN MILANO ITALY (TRIANGLE AND ALL-SEEING EYE)
Ovo nema veze s ovime o cemu pises. Na mnogim starijimm zdanjima katolickih crkava je prije bio takav znak trokuta koji simbolizira Presveto Trojstvo. Tebi to mozda nije poznato, buduci da ga pravoslavci nemaju kad ne vjeruju da Duh Sveti proizlazi od Oca i Sina.
Ispod toga oka je nekada stajao natpis: Bozje oko svuda gleda, sakrit mu se nista ne da. A meni je moja baka govorila da je to Bozje oko koje na mene gleda s ljubavlju. :dtyste:
Eto, tako...Uglavnom, nemas pravo sto se toga tice.
Da, ipak vas istina ne zanima, nema odgovora na postove jer i ne moze biti..
Toliko o tome..
O kojoj istini ti pricas bratko?ja koliko videh oni vas rokaju samo faktima,argumentima a vi?jedno te isto cepate a istine nigde,argumentacije.
Dajte argumente kako to rade gera,sardy.
Miko ti mora da si odlepio kad si resio da udjes u kostac samnom i Sarrdy!!!mi se nikad ne predajemo jer smo za istinu,kao i nasi apostoli do smrti.
Pozdrav od Gere.
ma vidi se da covek nema pojma gde se uvalio,ili prima debele pare za svoju duznost pastora,ako se ne varam negde sam procitao da je Mika pastor,sveti mika.
Bravo gero ja sam takodje tvoj istomisljenik,pokazao si njihovo pravo lice Sardy takodje.
jel da te pitam nesto?jel si ti citao otkrivenje 13?
Bratko dajte argumente,a ne B biblije.Biblijsku istinu ja vide od dva,tri momka ovde od vas nista ne vide.
\Posle ovog posta ja sam tovoj istomišljenik kada su Adventisti u pitanju. Pozdrav:
izuzetno zanimljiva diskusija, samo molim clana da malo preformulise svoju misao, jer ne ide ovaj narod sam papskoj stolici, vec je smisljeno vode srpski episkopi i patrijarh koji su dobili papski blagoslov, prsten i biskupska zvanja, a narod nije bezbozan, i dragi moj jevrejine, nastavi slobodno sa mislju i zavrsi je, da nazalost sva ta hazarska braca po veri sede upravo tamo gde navodis maloprei ta verska braca upravo sakate moj narod kroz istoriju i vode ga u narucje svetoj stolici za kojom sedi upravo vas verski pobratim hazar....Odmah na pocetku da kazem, nisam ja Boga nazvao bezkarakternim, vec ti i tvoji ucitelji, za koje se Boziji karakter menja....sto je suludo.Papisti su napravili ovaj novi kalendar u kome je nedelja dan odmora, a vi kao i mnogi narodi idete u kandze Papi, pa naravno, sta drugo ocekivati od bezakonika, i neznabozaca.Ti nastavi da verujes tamo nekoj izgovorenoj reci, nemoj se slucajno osvrnuti na Bibliju, jer ces sigurno naci kontradikciju, i ponizices svoj ego.