- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Jer kada ja kažem da je KC Vavilnoska KURVA onda je to tako. Nisi mogao biti kralj bez KC.
Nema razlike između ovoga što ti izlazi na 'gornju guzicu' i onoga što ti izađe na donju guzicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jer kada ja kažem da je KC Vavilnoska KURVA onda je to tako. Nisi mogao biti kralj bez KC.
U civilizovanom svetu postoje domovi zdravlja koji se brinu o zdravlju svih pa i trudnica..A ti kako ne može?
I ti si formalista kao i Mire.
Inkvizicija je ubijala rođene ljude.
Tvoja je lažna sigurno. A i Biblija vam je lažna. Vaša JS.
Nema razlike između ovoga što ti izlazi na 'gornju guzicu' i onoga što ti izađe na donju guzicu.
U civilizovanom svetu postoje domovi zdravlja koji se brinu o zdravlju svih pa i trudnica..
Postoje rizicne trudnoce,pa sta bi savetovao parovima koji je imaju dal da je prekinu ili da je iznesu?
U svakom slucaju sta mislis kolki je taj % trudnoca,
Ovo je već ozbiljna dijagnoza ment. pražnjenja slupanog u mozak.
Pa najbolje je da pitas nekog ginekologa iz tvoje blizine.On ce ti reci da je preko 90% abortusa iz zenskog hira da abortiraju.,jednostavno nije se cuvala,pa se desilo da je zatrudnela...Opet si se ment. ispraznio. Nisam ti ja kriv što se carevi zemaljski kurvaju sa Rimskom Kurvom.
Ovo je već ozbiljna dijagnoza ment. pražnjenja slupanog u mozak.
A ti kao znaš koliki je procenat.
Pa najbolje je da pitas nekog ginekologa iz tvoje blizine.On ce ti reci da je preko 90% abortusa iz zenskog hira da abortiraju.
Ali poenta je kako vi ateisti koji se pretvarate da ste neki teisti podmecete nogu i saplicete one koji veruju Biblijskom Bogu.
Vidis kako se vremenom razotkriva kukolj medju zitom?
Pa kad si razotkriven kao desnicarski fundamentolac,sam si sebe razotkrio.Znači da se ipak ne može zabraniti jer nisu svi abortusi iz hira.
Ateisti su za vas duhovne gromade. Vi ste fanatici kao i sljedbenici rimske kurve.
Ekstremna sloboda i ekstremna zabrana su dokaz da svet ide u propast.
Levičarski aktivisti i vi verski fanatici dovodite oganj na ovaj svet.
bolje se
Pa da barem to kaze neki ATEISTA,neko ko ne veruje u Boga,ali ti koji tvrdis da verujes u Boga,to je bas zalosno,ponasas se kao fariseji koje je Isus jasno identifikovao kao licemere i lazove.
Nijedan Hriscanin ne bi smeo da podrzava abortus. Meni se prevrce zeludac dok to citam..