- Učlanjen(a)
- 20.09.2014
- Poruka
- 1.861
Ohhooohooo, pogle sta si ti uradio, celo vreme imas instalirane Alkatelove drajvere i aplikaciju, a mi govorimo o Huawei-u. I to tek sad kazes u 19 postu, a rece da je isti modem u pitanju. Ne ide to tako, Huawei ima svoje drajvere koji odgovaraju samo njemu i nikom drugom, a cak im se i aplikacija razlikuje, zove se [hl]Mobile Partner[/hl]. Nije mi jasno sto sve moramo tezim putem. Drajveri su otprilike ovde locirani, sad me vise i mrzi da trazim.
Mada ti ne preporucujem da mesas njihove i ove USB drivere, verovatno ce da radi, ali pripremi Revo uninstaller ili Special uninstaller, ako budes imao probleme sa drajverima.
Sve u svemu hoces motor od mercedesa da zakacis na ficu, sto ne ide, po-gle, razliku u aplikacijama, cije se rutine tokom konekcije razlikuju. Ja sam ucitao za test ove Huawei drajvere i oni nece da rade na drugom modemu. Ako ovi drajveri nisu kompletni, onda ih skini sa Huawei sajta, al bar sad znamo u cemu je problem, u neznanju, s oprostenje...jbg, bolje da budem iskren ...nego da lazem.
Huawei
Alcatel
Kod:
[URL="http://ukblog.im-mobility.com/public/support/Huawei/e1750/e1750.zip"]Huawei/e1750/e1750.zip[/URL]
Sve u svemu hoces motor od mercedesa da zakacis na ficu, sto ne ide, po-gle, razliku u aplikacijama, cije se rutine tokom konekcije razlikuju. Ja sam ucitao za test ove Huawei drajvere i oni nece da rade na drugom modemu. Ako ovi drajveri nisu kompletni, onda ih skini sa Huawei sajta, al bar sad znamo u cemu je problem, u neznanju, s oprostenje...jbg, bolje da budem iskren ...nego da lazem.
Huawei
Alcatel