pitajte clana blackandblond

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Pa dobro nije baš tako,evo kod mene se desi ukrudba spolovila kad god pročitam neki tvoj post,znači pale me stavovi..ili su to poze...bem li ga.

Elem,nemoj da mešaš devojku sa stavom i devojku sa viškom muških hormona. Još ako ima bujnije brkove od mene i sa lakoćom prebacuje trosed eto belaja.
Rezime naravno da je pozitivno da žensko ima svoj stav ali i da zadrži ženstvenost,a sad dal se prave stidljive i dobre devojčice...

Pošto sam stekao utisak da ima u tebi povišeni nivo netrpeljivosti prema muškarcima koji se muški ponašaju,možda bi ti odgovarao neki drugačiji tip ,onaj s druge strane tj seka persa.
Njega bi mogla lako da opamećuješ kundakom od pištolja uglavu,u slučaju da ne zadovolji svoje obaveze u krevetu ili bilo koje druge :mrgreen:
..a možda se ne bi previše ni bunio.

Pozdrav Gico

Ooooo, pa lepo je da te pale moji postovi jer blago retardirani primerak Homo Erectusa sa veoma izraženim problemom bolesne sujete i ne može da zadovolji sexualnu potrebu sa nekom osobom suprotnog pola jer je sexualno devijantan. Zato su tvoje želje fokusirane na moje postove koji kod tebe izazivaju erekciju. Slično egzibicionistima, voajerima, nekrofilima, pedofilima, homosexualcima i sličnim bolesnicima. Samo ti i dalje čitaj moje postove i predaji se bludnim radnjama onanije i autofelacija ako si u mogućnosti da se dovoljno sagneš. A ja ću i dalje postovati pa makar i ne imala potrebu za tim samo da bih pomogla hendikepiranima poput tebe.

Vidim da si se razmahao i raspisao misleći kako imaš adut u rukavu posle poziva svog prijatelja. Osetio si da je došao tvoj trenutak da naplatiš za svu sremotu i jad koje si doživeo kao BigRed.
I ponovo kao glavni adut i ključni argument potežeš svoju izopačenu sexualnost. Priča o gigantskoj kobaji zbog koje imaš zdravstveni problem jer padaš unesvest svaki put kada postigneš erekciju, zbog toga što ti se masa krvi iz glave slije u kobaju, je postala monotona, dosadna i degutantna. Za peglanje sramote koju si doživeo kao BigRed je potrebno mnogo više mašte, pameti i domišljatosti od ograničenih mentalnih resursa kojima ti raspolažeš.

Pozdrav Kobaji koja je vaskrsla kao Suši.
 
Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Ma ovde....
sve ''puca'' od nekih dlaka...
i pojava....
jbmlg-a....gde ce da ode....
 

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ko se boji PIGGY još, tri za groš, tri za groš...
Piggy se ne bojim ja, tra-la-la-la...

Piggy... samo se šalim, ja ne mašem ničim.

Kad sam impotentan.
 
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Pyc-ko onda ti mozes da vodis Piggy na sajam poljoprivrede bez da se plasi od kobasica i cevapa . :D
 

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pyc-ko onda ti mozes da vodis Piggy na sajam poljoprivrede bez da se plasi od kobasica i cevapa . :D

Jadna Anđelija, čačkaš gdje ne treba... ako joj padne mrak na oči i na tebe bi mogla da uzme pik. Čuo sam kako se taj Samuraj sa ebenooštromkatanom proveo prošli put... još se priča po forumu.
 
Natrag
Top