pitajte clana blackandblond

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
šta je Grozny?????????
confused0078.gif

25r30wi.gif
acigar.gif

A gdje je Cecenija???
25r30wi.gif

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
To se Pigolini obrati mada nije preporucljivo ima utoku pa ti vidi ako joj saka dopadnes neces studirati uopste
dying.gif

Evo Rus je tu objasni to je njegova oblast:mrgreen:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
To se Pigolini obrati mada nije preporucljivo ima utoku pa ti vidi ako joj saka dopadnes neces studirati uopste
dying.gif

Evo Rus je tu objasni to je njegova oblast:mrgreen:

Šta li ova tvoja Kamerunka iz Čečenije studira? Pa pojma nema a stavila da je iz Čečenije. Čečenija ti je republika u sastavu Ruske Federacije nastanjena najvećim dijelom Čečenima koji su opet narod iz turske grupe naroda i po vjeroispovjesti su muslimani.

Promijeni lokaciju.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Šta li ova tvoja Kamerunka iz Čečenije studira? Pa pojma nema a stavila da je iz Čečenije. Čečenija ti je republika u sastavu Ruske Federacije nastanjena najvećim dijelom Čečenima koji su opet narod iz turske grupe naroda i po vjeroispovjesti su muslimani.

Promijeni lokaciju.

Studira matematiku...:mrgreen:
Ama ovo mjesto gdje nas dvije zivimo zovu Cecenija:mrgreen:
Kako su samo zli...zovu nas Cecenima
148fs542321.gif

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
neću ja baš volim da sam na mjestu o kome ništa ne znam...onda mogu da se glupiram jer me niko ne poznaje...i Kamerunka studira nešto što nema veze sa geografijom,demografijom...
305.gif

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Oooooooooooooo Mile ja reko' i ti me zaboravio...:(
Evo spremam se odlucih da odem kafu da sunem,a jos bolje ako ko odluci da kafu okrene na kakvo pivo...:mrgreen:
A na forumu...pa malo smor...svi pocrkali ...ne znam sta je rec'...:dntknw:

Natrag