Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
2
Pozdrav svima,
Da li neko zna neki sajt na koji bih mogao da napravim svoju online listu kanala, da mogu sam da je azuriram kad neki kanal prestane sa radom. Probao sam preko onog PasteBin-a ali ne uspevam da je ucitam u KODI da radi.
 
Član
Učlanjen(a)
10.05.2009
Poruka
49
Kako ispravno da upisem epg u svojoj iptv liniji da bi radio.U pitanju je duplex play aplikacija na webos tv.Moja linija ima epg.
U smart iptv sam upisao umesto get xmltv i radi.U duplexu nece.
Hvala unapred!
 
Učlanjen(a)
13.05.2021
Poruka
39
Imam Windows rdp Server i IPTV trancoder software preko kojeg trancodujem par kanala na kojima podesavam rezoluciju,bitrate itd.. Na output stream-a imam ponuđeno RTMP, MPEG-TS over UDP/RTP/HTTP, m3u8 Playlist (HLS), MPEG DASH, Decklink playback card and Native RTP.

Eto recimo da koristim mpeg-ts over http, dobijem stream adresu koja radi super u vlc, ali sta dalje da radim da bi mi stream radio izvan lokalne mreže na serveru.. xtream codes valjda zahtijeva linux,ali ja radim na Windowsu,ima li kakvo drugo rešenje
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
330
Zna li neko nesto o duplex aplikaciji na lg televizorima?
Nema je više odavno dostupne za skinuti ni za jednu platformu. A onaj tko je ima instaliranu može normalno produljivati pretplatu preko Microsoft Store-a za sve platforme. Za Samsung, Windows i Android znam sigurno iako mi za jedan LG nije dopuštena obnova pretplate. Produljio sam barem 10-15 pretplata od kako su je maknuli iz svih trgovina, zadnju prije 15-ak dana. Čuo sam da ima krekirana verzija negdje na Telegramu ali nemam detalje.
 
Natrag
Top