Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
To isto se i meni desava bas sa clientportalom i bas svakih 10-ak sekundi (STBEmu mi izbaci onu info traku pri dnu ekrana i na sekundu mi trzne slika). I tako vec duze vremena. U pocetku nije, ali sada starce to bas nervira. A navikli su na clientportal. Probao sam na desetine raznih MAC-ova od clientportala - i stalno isto. A do nedavno je radilo sve kako treba. Mislio sam i ja da vise ljudi gleda istovremeno, ali kad probam na desetine MAC-ova i stalno se isto desava onda vise ni sam ne znam sta da mislim. Da ironija bude veca... internet brzina mi je bila 20Mbps i sve je radilo super, a sad mi je brzina povecana na 38 Mbps i to mi se desava svakih 10-15 sekundi. Pocinjem sumnjati na box ili me mozda stari ruter maltretira. Ako nadjes u cemu ja kvaka, javi se. I ja cu isto.

EDIT: Probao sam sa i bez VPN-a i ista stvar...
zeza te mac, m3u je zakon
 
Učlanjen(a)
07.12.2019
Poruka
196
Hvala svima na odgovorima. I meni radi bez trzanja u VLC-u ali problem je na STBEmu iz nekog razloga.
 
Učlanjen(a)
23.03.2020
Poruka
259
dobar dan... dali se može u ott navigatoru promjenit user agent ali ne pleyera (to znam) nego da se aplikacija pri pokretanju drugaćije predstavlja.. programeri znaju sta prićam..
 
Učlanjen(a)
31.07.2014
Poruka
75
Imam par pitanja pa ako neko moze da mi odgovori. Imam SBB pretplatu i njihovu aplikaciju EON TV koja radi savrseno na svim uredjajima (TV, PC, Android, IOS). Bukvalno svi kanali imaju mogucnost gledanja programa i do sedam dana unazad , sa vrlo detaljnim EPG.

Interesuje me da li neko zna kako da nadjem adresu sa portomna kojoj se emituju i skinem M3U listu?
 
Natrag
Top