Sta rade mrtvi ljudi?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Njihova preokupacija na svakoj temi je "STA RADE ADVENTISTI, MILER, i ELLEN WHITE

Zato što nemaju arg. u Bibliji.

Mrtvi ne rade ništa, ma da to je po Miretu Solomon bio pijan kada je pisao.

Pa je nekada bio nadahnut, a nekada nije iako piše da je SVO Pismo od Boga nadahnuto.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Mudr 3,2: Očima se bezbožničkim čini da oni umiru ....

A većih bezbožnika od onih koji vrište da "karakter" Boga poznaju, dakle EGWista nema. No, problem nije u njihovom bezbožništvu, nego u posledici toga, tačnije kazni za to... Kazni prvo ovde na zemlji.

"Ne odgovaraj bezumniku po njegovoj ludosti, da mu i sam ne postaneš jednak."

Ali, oni nisu samo bezumnici i srca spora, nego i:

"Vidiš li čovjeka koji se sam sebi mudrim čini? Znaj, i od bezumnika ima više nade nego od njega!"

A što se tiče onoga ili onih kojima odgovaraš, Salamon reče za takve:


"Kao bjesomučnik koji baca zublje, strelice i sije smrt, takav je čovjek koji vara bližnjega svoga i veli: "Samo se našalih.""

Jer, kada je uhvaćen u prevarama, muljanjima, isti ponavlja da se samo "šalio".....

Ps. Kao i u svemu, i u ovome ih Sveto Pismo na koje se u svojoj bezumnoj oholosti pozivaju razotkriva.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.349
A većih bezbožnika od onih koji vrište da "karakter" Boga poznaju, dakle EGWista nema. No, problem nije u njihovom bezbožništvu, nego u posledici toga, tačnije kazni za to...

To je sindrom Bogoubojica. Bogoubojice EGWisti, koji u svojim "bolnicama" ubijaju Isusovu najmanju braću - nerođenu djecu, pred svojom "savješću" mogu se opravdati jedino ako i Boga predstave ubojicom. Tripin bog je notorni ubojica. Ubija virusom Kineze, katolike, i sve druge koji jedu krmetinu. Tripi si gadi Isus koji govori: Pustite dječicu i ne priječite im k meni jer takvih je kraljevstvo nebesko!, a gušta čitajući i citirajući Jošuu o ubijanju djece.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Tripin bog je notorni ubojica. Ubija virusom Kineze, katolike, i sve druge koji jedu krmetinu. Tripi si gadi Isus koji govori: Pustite dječicu i ne priječite im k meni jer takvih je kraljevstvo nebesko!, a gušta čitajući i citirajući Jošuu o ubijanju djece.

Tripin "bog" nije Bog, nego onaj koji bi hteo da bude Bog. Dakle o kome se tu radi? Starom znancu, lažljivcu, prevarantu, i onom koji, kako narod lepo reče, kada ne može da "svrši neki posao, on tamo babu pošalje"....

Ps. Hoshea (pravo ime sina Navinovog) nije učinio ni milioniti deo onoga što mu je vekovima kasnije pripisao judejski kralj (pravi autor knjige o Joshui) poznat po svome "zelotizmu". To što se subotarski kupusoman oduševljava tom knjigom govori samo o stanju uma i duha onih koji Ellen Gould Harmon White i njene suludosti slede. Govori o tome ko je njihov "bog". Onaj za koga je rečeno u tom istom Svetom Pismu da je ubica od iskona. Sotona.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

I tu vidimo svu "genijalnost" EGWizma i njegovih sledbenika... sve budalaština do budalaštine....
 
Natrag
Top