Papa - da li je zaista Sveti Otac???

UPLOADER
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.523
Писати истину не значи мрзети. То може написати само мрзитељ истине.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Zašto onda citiraš lažove i mrzitelje Katoličke crkve?

Da li ti je odgovorio?

Odgovor na pitanje zašto citira mrzitelje Crkve, sam već ranije dao, ali ako treba ponoviću ga. Zato što Crkvu poistovećuje sa ustašama, i onda bez ikakve kritičke misli prihvata sektaške argumente.

Zato što su napisali notorne laži, iz mržnje prema Katoličkoj crkvi i Kristu. Prosto k'o pasulj. ;)

Ne samo da je se kao izvorima koristi lažovima i mrziteljima Crkve, nego ti postavlja pitanje na osnovu čega osporavaš "argumente" kojim se koristi. Uvlači te u cirkularnu raspravu, koja onda opet vodi ka nacionalnom prozivanju i politikanstvu.

A sve to na temi koju je postavio sledbenik Raselovih svedoka, Mileritske sekte koja koristi svaku nesreću da lovi svoje žrtve, istovetno svojoj braći subotarima.


Ponoviću, svako kome su izvori identični onima koje koriste sektaški otpadnici bi trebao da porazmisli činjenici da isti, sektaški otpad, iste "argumente" koristi za napadanje Pravoslavlja.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.329
Da li ti je odgovorio?

Ne, nije odgovorio. Ali, znam ja razlog i bez njegova odgovora. Citirao je lažove i mrzitelje Katoličke crkve i Krista, zato što i sam mrzi i Katoličku crkvu i Krista, jednako kao i oni koje je citirao.

Sad ću ja citirati istu stranicu i iste pisce koje je on citirao u nasrtaju na Katoličku crkvu. Evo što pišu isti oni koje je on ovdje pozvao da "povraćaju" po Katoličkoj crkvi:

GENOCIDNA IDEOLOGIJA SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE

Politika i ideologija SPC zasnovana je na njenim lažnim svecima, a pre svega prvog velikog sveca varvara po imenu Stefan Nemanja – Genocidni.

“Ako su masovna ubistva čudo, onda je Stefan Nemanja – Genocidni svetac.”

Ko je Genocidni svetac koga većina neukih nazivaju „Srpskim“?

Veliki župan Raške Stefan Nemanja, rodonačelnik dinastije Nemanjića, rođen je 1113. ili 1114, tačno se ne zna, postoji teorija da ga je rodila ameba, a umro je 1199. godine. Navršava se 900 i nešto godina od njegovog rođenja i logično bi bilo da tu godišnjicu Srpska crkva urnebesno slavi, kako to samo ona i zna, sa stotinama predavanja, akademija, litija, priredbi, nosanjem koski… Međutim, od toga nema ništa.

Ovaj jubilej prolazi u tišini. Niko u javnosti to i ne spominje, samo iz jednog razloga; Nemanja je rođen kao izbeglica, po nekim našin istraživanjima, najverovatnije na teritoriji današnje Podgorice. Nemanja je kao beba kršten po obredu Rimske crkve, jer u Duklji u to vreme nije bilo pravoslavnih sveštenika. To SPC od njenog neukog stada mora da sakrije. Stado ne sme biti uznemireno činjenicom da im preci nisu bili „pravoslavci“.

.... itd itd

Izvor:
HTML:
https://zlociniinasiljanezastarijevaju.wordpress.com/2019/08/08/genocidna-ideologija-srpske-pravoslavne-crkve/
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Veliš papa lovi malu djecu, kidnapira ih, kolje ih, a onda im pojede meso i na kraju im popije krv!?!?!?

Ti više nisi svoj.

P.S. A kako papa ovako star, bolestan, u dugačkoj haljini, uspije stići i uhvatiti djecu koja su vižljasta? :)

Postavljas lukava pitanja da bi zaveo neupucene.

Postoji siroka organizovana mreza trgovine decom, pedofilije i seksualnog zlostavljanja, i na kraju zrtvovanja u necemu sto se zove RITUAL 9 - u okviru Rimokatolicke crkve i jezuita, kao i onih okupljenih oko Vatikana.

Prilozeni video daje dosta informacija u vezi toga.


Ne postavljajte uzastopne poruke, to nije dozvoljeno i ne svodite rasprave na lični odnos i ličme uvrede! Ovo upozorenje se odnosi na sve učesnike u raspravama na ovom forumu.

Slazem se, jer forum je zatrpan komentarima i video materijalom koji se ponavlja iz dana u dan, posebno u napadima na Adventiste.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.329
Postavljas lukava pitanja da bi zaveo neupucene.

Eno ti brata po trovanju istine zx16. Napao je Dartha što terorizira tebe i tripu. Predstavio se pravoslavcem i velikosrbinom, ali to mu je sigurno samo kamuflaža. Naime, s obzirom da ni Darth ni ja uopće nismo pisali niti o Srbima niti o pravoslavlju, a on je jasno dao do znanja da ne podnosi naše maltretiranje vas egwista i jehovista, sigurno se radi o sektašu. Ivi je vaš - Jeličar, ili je Russellov. Prema tome, "uhvatite se u kolo" s bratom, i nasrćite.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja ne nasrcem na nikoga, a ovaj video je postavljen da razotkrije tvoje lukavo prikrivanje vasih greha, i njihovo pripisivanje drugima.

Ja istinu iskljucivo branim biblijom.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Napao je Dartha što terorizira tebe i tripu. Predstavio se pravoslavcem i velikosrbinom, ali to mu je sigurno samo kamuflaža. Naime, s obzirom da ni Darth ni ja uopće nismo pisali niti o Srbima niti o pravoslavlju, a on je jasno dao do znanja da ne podnosi naše maltretiranje vas egwista i jehovista, sigurno se radi o sektašu. Ivi je vaš - Jeličar, ili je Russellov. Prema tome, "uhvatite se u kolo" s bratom, i nasrćite.

Da je on zaista velikosrbin i pravoslavac, ne bi branio adventiste i svedoke jehove, a mene optuživao da ih terorišem. Na ovom forumu postoji evidencija postova, i svako može da vidi da ja u ni jednom svom postu nisam rekao ništa protiv Pravoslavlja, još manje protiv Srba. Čak naprotiv.

Što se tiče toga da li je njegova navodna pripadnost Pravoslavlju samo kamuflaža ili ne, o tome mogu da govore činjenice da on ni jednom svojom rečju, ni jednim jedinim postom nije koristio argumentaciju koju Pravoslavni najčešće koriste kada iznose zamerke Katoličkoj Crkvi. Naime, imao sam prilike da vodim veoma zanimljive razgovore sa Pravoslavnim zilotom, antiekumnistom, koji nas Katolike smatra "papskim jereticima" koji bi trebalo da se odreknu filioque i primata pape (kome priznaje status apostolskog naslednika), ali kome nije ni na kraj pameti padalo da se koristi Riverom ili mitom o tome da je Vatikan stvorio Islam, o debilnostima da je Vatikan Zver iz apokalipse da i ne govorim. Ni jednom, teološki i istorijski obrazovanom Pravoslavcu, ma koliko da je nacionalista, na pamet ne bi palo da koristi "argumentacije" protestantskih kultista, koji i njegovu veru, njegove verske prakse, izvrgavaju ruglu nazivajući ih "paganskim" i "antibiblijskim".

Treba li da postavim dokumente o tome kako je i na koji način subotare tretirao vladika Nikolaj Velimirović, koji nije imao baš pohvalnih reči za Katoličku Crkvu? Da je zx16 zaista to što tvrdi da jeste, ne bi mu na pamet palo da brani one koje je Nikolaj Velimirović tako žestoko napadao i kritikovao.

Što se tiče maltretiranja, ako iko koga ovde maltretira to su EGWisti (Adventisti sedmog dana) koji ne prestaju da spamuju i nasrtljivo šire svoju lažnu "teologiju" na svakoj temi, u čemu prednjače osobe koje se kriju iza naloga Tripo41.

 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Što se tiče maltretiranja, ako iko koga ovde maltretira to su EGWisti (Adventisti sedmog dana) koji ne prestaju da spamuju i nasrtljivo šire svoju lažnu "teologiju" na svakoj temi, u čemu prednjače osobe koje se kriju iza naloga Tripo41.

Ne моzе zbog pisanja jednog coveka na forumu da se napada ceo kolektiv.

Svi znaju da sam ja Tripa vise puta savetovao da promeni nacin pisanja, i da je on to odbio.

za razliku od toga, niko od onih koji nisu Adventisti nije Stvarnoslapa posavetovao da to isto uradi, sto znaci da ga vi kolektivno podrzavate u tome, a osudjujete sve nas ovde za navodno maltretiranje.
 
UPLOADER
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.523
Da je zx16 zaista to što tvrdi da jeste, ne bi mu na pamet palo da brani one koje je Nikolaj Velimirović tako žestoko napadao i kritikovao.
Који си ти лажов, за неверовати је! Није ни чудо јер си припадник вере којој је лаж суштина свега!
Једино што сам ја тврдио то је да сам Србин, и то као опаску на твоје обраћање мени са "Рус" (да изузмем твоје вређање путем приватне поште). Да невео сам ти, Србин сам са руским држављанством!
Све друго, што сам наводио у својим постовима, то су видео прилози, фотографије и линкови! Значи, ја ништа не тврдим, анализирам, питам и износим туђа мишљења управо да ми се не лепи да ја ишта тврдим!
С обзиром на твој IQ дневне температуре, теби се привиђају разне тврдње.
Још нисам ни словом споменуо православље као ни било шта о православљу.
Као православац, давно сам научио шта је то вера и нема потребе да се бусам у груди и вичем да ме сви чују како сам ја велики верник!
Верници се познају делима а не речима!
Овде сам узео учешће баш због таквих "верника" као што си ти, stvarnoslep и сличних, који урлају о својој вери и по сваку цену желе да наметну исту као једино исправну!
Једина је утеха, што не користите методе католичке цркве из претходног периода па да веру намећете мачем и крвљу!
Оно што ми је ипак драго, то је када видим да такви бране католичку цркву! Е јадна ми је она када је бране такви верници!
Да прогутате муву, имали би више мозга у желуцу него у глави и можда би написали и нешто смислено?!
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.329
Све друго, што сам наводио у својим постовима, то су видео прилози, фотографије и линкови! Значи, ја ништа не тврдим, анализирам, питам и износим туђа мишљења управо да ми се не лепи да ја ишта тврдим!

Ovo je notorna laž. Upravo si, ne navodeći niti jedan dokaz, Za Katoličku crkvu rekao kako su joj "ruke do lakata u krvi", Moguće je da si Riveru uzeo kao svjedoka za ovu svoju tvrdnju, ali ja ću ti još jednom ponoviti - samo se imbecil može pozvati na patološkog lažova kakav je Alberto Rivera.

A da si ti, ako je to uopće moguće, još na nižem nivou od ovih koji se pozivaju na Riveru, govori tvoje čuđenje - a gdje sam ja spominjao Riveru?

Као православац, давно сам научио шта је то вера и нема потребе да се бусам у груди и вичем да ме сви чују како сам ја велики верник!
Верници се познају делима а не речима!

Slažem se polovično. Vjernici se poznaju po djelima, a nevjernici, jer nemaju djela, razotkrivaju se riječima. Baš kao ti, nazivajući Hrvate fukarama.

Овде сам узео учешће баш због таквих "верника" као што си ти, stvarnoslep и сличних, који урлају о својој вери и по сваку цену желе да наметну исту као једино исправну!

Da, uzeo si učešće, došao si "soliti pamet", a sa sobom si poveo "svjedoka za imbecile" - Alberta Riveru. I još se pitaš, a tko je Rivera. To dodatno pokazuje svu tvoju intelektualno moralnu mizeriju. Jer, to znači da ti uopće nisi niti pogledao one videe koje si postavljao.

Једина је утеха, што не користите методе католичке цркве из претходног периода па да веру намећете мачем и крвљу!

Izvor: Alberto Rivera i Miroljub Petrović

Оно што ми је ипак драго, то је када видим да такви бране католичку цркву! Е јадна ми је она када је бране такви верници!
Да прогутате муву, имали би више мозга у желуцу него у глави и можда би написали и нешто смислено?!

*****************************************************************************************
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top