Katolicizam i njegovi plodovi

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Lažeš. Amerika je izvor i mjesto najvećeg kriminala.

Ne treba ići dalje od etike koja materijalno bogatstvo izdiže kao vrhovni blagoslov i naravno "apstinente" , zagovornike prohibicije, od kojih su najglasniji bili upravo "roditelji" "dr.kellog-a" i njegove manije sunećenja" EGWisti, a ista je (prohibicija) i dovela do eksplozije kriminala 20-ih godina prošlog stoleća,

O "zabranjivanju" narkotika uz istovremeno distribuiranje istih, eksploataciju svega čega se dohvate, kultu novca i hedonizma. da i ne govorimo.. a sve to praćeno čime? Bibliolatrijom.

Ps. Ne da laže, nego je i samog đavola posramio u tome.....
 
Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Lažeš. Amerika je izvor i mjesto najvećeg kriminala.


Svijet

PROCJENA RIZIKA
13 NAJOPASNIJIH ZEMALJA NA SVIJETU: Pogledajte kamo definitivno ne želite putovati



Autor: Danas.hr 07:18 02.12.2016


kolazic.jpg


Tvrtka za procjenu rizika Verisk Maplecroft sastavila je popis zemalja s najvećim rizikom od nasilja i kriminala, točnije, popis najopasnijih zemalja svijeta, piše Business Insider.
Popis je uglavnom f
okusiran na zemlje u kojima postoji velik utjecaj trgovine drogom, opasnost od otmica, pljački, iznuda i drugih aktivnosti koje uključuju nasilje ili vode do nasilja.

Svakoj je zemlji na popisu dodjeljena brojčana vrijednost rizika, a brojevi se kreću od 10, što znači nizak rizik, do nule koja predstavlja najveći rizik.

Možda i ne čudi da su najopasnije zemlje one na Bliskom istoku, u Africi i Latinskoj Americi, gdje su ekonomije slabije razvijene, a politički je sustav halapljiv.Takvo okrženje pomaže u kreiranju klime u kojoj je nasilje prevladavajuće. Tako se, primjerice, Latinska Amerika našla na popisu zahvaljujući svojoj ulozi u globalnoj trgovini drogom.




U ovih 13 zemalja postoji ekstremna opasnost od nasilnog kriminala:
13. Nigerija (2,37)




NIGERIA-UNREST-ISLAMISTS
Boko Haram, NigerijaFoto: STRINGER

Najveće afričko gospodarstvo u posljednjih je nekoliko godina doživjelo napredak, no zbog prevladavanja terorističke skupine Boko Haram, u Nigeriji je opasnost od nasilja jako velika.
12. Kolumbija (2,31)
Kolumbija je jedna od glavnih zemalja za trgovinu drogom, a ta zemlja i proizvodi veliku količinu svjetskog kokaina. Zbog brojnih bandi za trgovinu i dilanje droge ova je zemlja također ekstremno opasna.

Slape, eto tvoja braca HRVATI dokazase da si neznalica. Nije Amerika najveci izvor kriminala nego su to zemlje uglavnom na bliskom Isdtpku kao i katolicka Latinska Amerika.
Ocekujemo da nam se zahvali za ovu pouku!
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da je Americki narod ostao na temelju Protestantskih principa kao u pocetku, kao sto i otkrivenje Jovanovo ovu zemlju u njenim pocetcima naziva Jagnjetom, ovaj narod bi Bog obilato blagoslovio.

Ali, najveci uzrok nazadovanja Americkog naroda je upravo uticaj sa strane, koji se identifikuje u recima biblije koje se odnose na ovu naciju koja ce postati progoniteljska sila "I PROGOVORICE KAO AZDAHA"

Azdaha je sotona olicen u Rimokatolickoj crkvi, a znamo da je Rimokatolicka crkva tokom cele istorije progonila i ubijala Hristove sledbenike.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Katolička "prosvećenost"

Živeti u Latinskoj Americi može biti opasno po zdravlje. Kombinacija droge, organizovanog kriminala i nesposobnih vlada pokazala se smrtonosnom. Na listi najopasnijih gradova za život, tek na 21. mestu nalazi se grad koji nije na tlu Južne Amerike.




Studija Građanskog saveta za javnu bezbednost iz Meksika, koji je sastavio listu, uzimala je u obzir samo gradove za koje su dostupni statisički podaci, što znači da se na njoj nisu našli gradovi poput Alepa u Siriji, u kome se dešava krvoproliće u građanskom ratu, ali za koji nije moguće nabaviti precizne podatke.


Na listi 50 gradova sa najvećom stopom ubistava, čak 40 je iz Latinske Amerike.

Blic
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Podaci (dela) sve govore.

Na listi najopasnijih gradova za život, tek na 21. mestu nalazi se grad koji nije na tlu Južne Amerike.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Prvi po zlu.

Najveća katolička država.

Brazil prvi u svetu po broju ubistava - 63.880 prošle godine

Ova najmnogoljudnija južnoamerička nacija je inače prva u svetu po broju ubistava.


N1

Rekordan broj ubistava u Meksiku, strada 100 ljudi dnevno

N1
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Najveća katolička država.

Brazil prvi u svetu po broju ubistava - 63.880 prošle godine

1. Kako raste broj protestanata u Brazilu, tako raste i broj ubojstava.

2. Ne znamo točno ni tko su ubojice ni tko ubijeni od ovih 64 tisuće. Znamo samo da Katolička crkva nije ubila niti jednog od njih.

3. U istoj toj prošloj godini u SAD-u, Adventistička sekta je u svojim "konc-bolnicama klaonicama" iskasapila na tisuće nerođene djece.

Ove potvrde od samih adventista:

1589533085523.png
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Talas brutalnog nasilja pogađa Latinsku Ameriku: U ovom delu planete se dešava trećina svetskih ubistava

Telegraf
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Bako Jelo, zašto su ti slova tako velika?

Auu, pa zar je sada i gluha? Hoće to od preterane konzumacije kupusa....

Pa. Tema je sasvim druga, ali kako nasrtljivi EGWisti misle da su sa Ellenninim "umotvorinama" posisali svu pamet sveta i da su nedodirljivi,. potrebno im je vraćati istom merom, i ponoviti im da su poniznost i skromnost Kšćanske vrline. No, ako li ne žele biti Kršćani, neka se onda ne kite tim imenom, nisu ga dostojni, posebno zato što im sotonina udruga za izležavanje subotom "SDA" nerođenu decu za novac u svojim "bolnicama" komada.
 
Natrag
Top