Krivotvorena crkvena povijest - Protestantski mitovi

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
A ti mislio da samo ti mozes da popljuvavas druge?

Samo ti to radiš.

Nazivas nas nezrelom decom, vredjas nas intelekt, zoves nas pokvarenim, govoris da patimo od "projekcije", da smo formalisti, retardirani itd..

Pa što onda meni neko ne briše koment. nego tebi.

Izrazavas se vulgarno sa tri tackice, podsmevas se i kezis se, pljujes nasu crkvu bukvalno,

Pa vas Jevanđ. ne zanima. Naravno da mi nekad dođe da se smejem vašim arg. Misliš onu iz Solunjana crkvu.

Vaša lažna učenja ima da napadam.

, lazes da si profesor i crnogorac, dovodis sagovornike u zabludu lazuci da si bivsi pravoslavac, podmeces nam zamke, izazivas da kazemo nesto nepristojno da bi nas prijavio..

Jao ja sam kriv što si ti mene vređao.

i govoris da mi nemamo rodove a ti kao pripadas crkvi koja ima rodove.

Pa to se vidi po vestima.

Nikad ja tebe pljuvao nisam,

Da stvarno nije ti Juri. brisao koment.

rekao sam da si ti sve to sto govoris za nas! Govorio si da nam je crkva "kurva" a ja sam rekao da si to ti!

E drago mi je da si mi rekao sve najgore i jer si onda pokazao sebe.

Naravno da je to vaša crkva. Vidiš da ste na aparatima bez državne vlasti.

I kurva prica o postenju, kao i ti, ali je i dalje kurva!

Tačno za vas.

A ako je biblijska definicija (izraz 'kurva') uvredljiva neka ti bude, cim se ti vredjas i prijavljujes to, onda je to tacno!

Naravno da ću da prijavim i Antoniju sam za Laodik. prijavio.
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.249
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
I Antonija ti je kriva? Koji si ti covek strasno, na zensko nasrces! Bas pokazujes pravi duh, uzmi i kamen da je kamenujes!


Kojem od vas nekoliko legeona? Sad pises ekavicom. Ocituj se, koji si?

Trojica su (najmanje trojica) EGWističkih "duhova" koji sede iza tastature i pišu pod nalogom tripo41. Pravi pravcati legeon.

PS. Jeli ti se očitovao?

Ako i nije tebi, ima kome hoće.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.331
Ne postoje izgovori, postoji samo nepoznavanje istorijskih cinjenica ili manipulacija njima!

Inkvizicija je prevara!

Ponukan ovim, evo što o Inkviziciji piše Rodny Stark:

Standardna izvješća o španjolskoj inkviziciji uglavnom su hrpa laži koje su izmislili širitelji engleske i nizozemske propagande u 16. stoljeću, za vrijeme njihovih ratova sa Španjolskom. Nakon toga to su ponavljali zlobni ili zavedeni povjesničari koji su revno htjeli očuvati „sliku Španjolske kao naroda zadrtih fanatika".

Nije toliko iznenađujuće da su ovakve laži cvjetale u doba vjerskih ratova u Europi. Ali nema opravdanja za neodgovorne suvremene „znanstvenike“ koji nastavljaju podržavati takve tvrdnje, zanemarujući izvrsna istraživanja o inkviziciji prošlih naraštaja. Koliko god se to činilo nevjerojatnim, novi povjesničari inkvizicije otkrili su da je španjolska inkvizicija, u usporedbi sa sekularnim sudovima diljem Europe, bila dosljedan primjer pravde, suzdržavanja, nepristrana suđenja i prosvijećenosti.

U popularnoj kulturi termin „Inkvizicija“ gotovo je pa sinonim za mučenje. Kao što John Dowling objašnjava: „Sveta inkvizicija je remek-djelo među svim izumima papinske okrutnosti …. Nemoguće je da bi i sam Sotona smislio groznije sprave za mučenje i prolijevanje krvi."

Ovo je možda najveća laž od sviju! Svi su sudovi u Europi koristili mučenje, ali Inkvizicija je to činila puno manje nego drugi sudovi. Kao prvo, crkveni je zakon ograničavao mučenje na jednu sesiju od najviše petnaest minuta, a uz to se nije smjelo naškoditi životu ili tijelu niti se smjela proliti krv! Nadalje, postoji širok konsenzus o tome da su zatvori kojima je upravljala Inkvizicija bili najudobniji i najhumaniji u Europi - zabilježeni su primjeri „kriminalaca u Španjolskoj koji su namjerno bogohulili kako bi ih se prebacilo u zatvore inkvizicije".

(Rodney Stark, Lažna svjedočanstva - Raskrinkavanje stoljeća protukatoličke povijesti)

"Nisam rimokatolik i nisam napisao ovu knjigu kako bih obranio Crkvu. Napisao sam je kako bih obranio povijest". - ovim riječima Rodny Stark završava Uvod svoje knjige.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nije nego izvodi besove po citavom forumu bombarduje. Samo sto mu pena na usta ne krene koliko se razvezao..

Hmm, onda imamo posla sa nekim ko boluje od Petrovićitisa, jer pomenuti (Miroljub Petrović) po ceo dan sedi na Internetu, i širi svoje poganštine i laži.

Ps. Kontrola IP adrese, blokiranje pristupa onima koji koriste VPN, pa da vidimo onda dokle će oni koji se kriju iza naloga "zapenjenog" da se razvezuju.
 
Natrag
Top