Adventisti

Učlanjen(a)
10.03.2012
Poruka
73
Čemu ovo tvoje nabrajanje? Da te podsjetim, riječ je bila o tome na koga nas Isus upućuje. Ja sam tvrdio da nas upućuje na drugoga, i vidjesmo da je tako.

Zar ti istina vređa? Što se bojiš nabrajanja? To su dela iz vaše crkve, zar treba dokaze da postavim? Odgovoreno na tvoj post sa citatom, a ne na ono od pre, već si zaboravio? Ili namerno nećeš da vidiš. Reč je bio o ovom citatu koji si postavio "Iv 13,35: Po ovom će svi znati da ste moji učenici: ako budete imali ljubavi jedni za druge. ". Zašto izvrćeš kao zmija kada ga se uhvati za vrat?
 
Učlanjen(a)
10.03.2012
Poruka
73
Sto kaze Shone, ti si "sudio i presudio"!
S tobom nema razgovora posto imas predrasude. Dosao si nama da nameces svoje kao i drugi? Nazivas nas nevernicima, vredjas i osudjujes, i samo si ti vernik.. A sa druge strane govoris protiv razdora a sam ga ovde stvaras. Ti prenosis rec? Ne, nego ti tumacis! Govoris o nekakvoj crkvi, kakva je to crkva koja se sastoji iz tebe samog?

Necu vise da gubim vreme, sa takvim nabedjenim ne treba ni voditi dijalog, nemoguca je misija ikakva razmena misljenja s takvima.


Ne, nego ti sudis zloupotrebljavajuci Hristove reci! Nisi ti taj koji treba da se bacaka grubim recima, niti poznajes srca niti pobude drugih, niti ista pa da osudjujes napamet i dajes nam tekstove i epitete za koje ti smatras da se na nas odnose! Sud se prepusta Bogu! Ali vi protestanti po pravilu uvek grmite i osudjujete nas tradicionalne vec unapred, nedokazani ste, puni jeda, a to vam je sotona dao da vodite borbu protiv Hristove crkve.. To je strasno i jadno i bedno.

Zasto vi ne mozete biti pristojni i razmeniti misljenja sa nama normalno, vec vam je svaka druga sracunata na napad?

Strasno!

Isus vama sudio i presudio, jeli treba da citiram reči Isusove? Zar ti se ne sviđa? I šta ćeš povodom toga preduzeti? Buniti se? To nije ispravan put. Ja nemam svoje, samo Isusovo. Svi koji ne ispunjavaju ebanđelje Isusovo, jesu nevernici, zato vas kao takve hrišćane, ni Isus neće poznavati, lepo rekao u evanđelju, ali vi ćete se Isusu i tamo buniti kao što ovde radite. Vama reči isusove vređanje i osuda, što sve govori o vama. Svi su pravi vernici koji Isusovo evanđelje u delima ispunjavaju, ne samo pričaju o tome. I nisam samo ja takav vernik. Ja ukazujem na razdor, ali vi delima ste to izazvali i delima dalje izazivate razdor. Razdor je tamo gde se ne ostvaruje Isusovo evanđelje u delima, odnosno kod vas, što i dokazujete uvek iznova. Ja citiram Isusove reči. Ti ga tumaćiš jer ti ne odgovara. Žalosno da ne znaš za crkvu koju pominje Isus, koju saam sagradio, što i rekao u evanđelju. A ne znaš da je to Isusova crkva što pominje Isus, ne moja crkva. Žalosno.

Ti gubiš vreme napadajući Isusa i Isusovo evanđelje. To je zaista gubljenje vremena. Ništa me Isus nije nabedio. Vas sotona nabedio za sve osim evanđelja i Isusa. Nemoguća misija negirati Isusa i Njegovo evanđelje, i suviša o tome voditi dialog. Kada prihvatiš Isusa i evanđelje Isusovo bez rezerve, sumnje, tumačenja i filozofije, tek onda možemo pričati.

Otkad je citiranje zloupotreba reči? Zar ne činite to vi i vaša crkva kada napadate druge verske zajednice, prilikom vođenja ratova, kada tražite desetak za Boga, pa strpate u svoj džep radi bogaćenja, kada pravite rituale i običaje od Isusovih reči, kada ljude varate da se pridržavaju rituala umesto ostvarivanja u delima, kada zloupotrebljavate Boga da praštate grehe, i sudite ko će u pakao a ko u raj? Ne vidiš da ti govoriš a vama samima? Žalosno da Isusove reči vama grubi, možda ne slučajno. A da se zapitate, zašto, to vam ne ide. Srca sveštenika i njihovih vernika Isus vrlo dobro poznaje. Kaže Isus, samo usnama ste blizu Bogu, a srcima daleko. Vidiš kako vaše srce Isus dobro poznaje? Isus vas osuđuje, ne ja ili drugi ko citira reči Isusove. Vama Isusove reči, nešto napamet? Žalosno. Pokazujem vam tekstove od Isusa, a vi se borite protiv toga. Ako se sud prepušta Bogu, zašto vi lično sudite drugim verskim zajednicama kao što su Adventisti i pojedincima? Zar to nije licemerje što činite? Sad napadaš i protestante, sudite protestantima, a govoriš kako samo Bog sudi. Jeli ti slušaš sebe? Ono što ti činiš i tebi sličnima je sotona. Borbu protiv Hristove crkve vodite vi od kad ste evanđelje pretvorili u običaje, rituale i smešno pozorište, umest u ostvarivanje evanđelja kako Isus tražio. Time vodite borbu i protiv Isusa čime činite i smrtni greh. I to vam se neće praštati, zato će vam Isus reći, ne poznajem vas, džabe ste propovedali evanđelje. To je strašno i jadno, i sotonsko.

Zašto vi ne možete biti pristojni, da prestanete napadati druge samo zbog druge vere, i zašo ne možete biti toliko pristojni da prihvatite Isusa i Isusovo evanđelje bez izvrtanja? Pa da razmenimo mišljenje o tome normalno šta Isus zaista želi, a ne šta crkva i drugi vaši Bogovi kao što je Pavle želi. Vaša svaka druga reč sračunata da omaložavate, sudite napadate druge samo zato što su druge vere. Ovde se vidi samo vaš napad na recimo Adventiste i na druge. I kako se usuđuješ to pripisivati nekom drugom?

Ovo je strašno.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255
Isus vama sudio i presudio, jeli treba da citiram reči Isusove?

Sta si ti njegov advokat? Jel ti znas uopste sa kim pricas? Ti ces da uzmes neki tekst koji je on za zivota uputio nekim licemerima i onda ces meni da ga uputis?

Odakle ti znas ko sam ja, kakva mi je vera, i da li sam ja uopste gresnik? Vec unapred sudis?

Dosao si ovde da se "bacakas kamenjem"? Ne secas se dogadjaja kad je Hristos zenu uhvacenu u preljubi opravdao a sve one koji su hteli da je kamenuju posto su mislili da su "sveci" osudio???

Ili kada su apostoli besni sto su Hrista uvredili rekli - "hoces li da kazemo da oganj sidje s neba i spali ih sve"!? A on im odgovori - "ne znate kakvog ste Duha, jer Sin Covecji nije dosao da upropasti vec da spasi izgubljene"!

I ti ovde, dises osudom, ti ces nas da sudis, a nisi ni svestan koliko je to suprotno recima Hristovim! Nimalo nisi bolji od Pavla za kog kazes da je hulnik!

I šta ćeš povodom toga preduzeti? Buniti se? To nije ispravan put. Ja nemam svoje, samo Isusovo.

Ti si pun sebe, vidi se po recima, dao ti necastivi u srce da si pravedan i svet i izabran kao i farisejima, a svi ostali su gresni po tebi. To su odlike onih koje je obuzeo djavo! Ti ne mislis misli Bozje, vec ljudske, spreman si na osudu kao fariseji. Nije posao Bozjih sluga da ikome sude, vec da ponude oprostaj i spasenje, sto je zapravo evandjelje! Da ponude Hrista! Ti neznas ni sta je evandjelje izgleda..

Ako se sud prepušta Bogu, zašto vi lično sudite drugim verskim zajednicama kao što su Adventisti i pojedincima?

Niko im ne sudi, oni sude nas, kao sto si i ti sada uzeo tekstove Hristove da nas njima napadas, a ja se samo branim!

Inace cak i rec "protestant" znaci "buniti se" i "protestovati"! Mi nikog ovde ne diramo, nikoga! Oni su oduvek nas napadali, crkvu Hristovu, od prvih dana. I ti to radis stavljajuci se na njihovu stranu!

Zašto vi ne možete biti pristojni, da prestanete napadati druge samo zbog druge vere

Jesam li ja tebe napao zbog tvoje vere ili sam te lepo upitao sta verujes, ne osudjujuci te? A ti si raspalio i po meni i po drugima..

Pa da razmenimo mišljenje o tome normalno šta Isus zaista želi, a ne šta crkva i drugi vaši Bogovi kao što je Pavle želi.

Ja sam to i zeleo, ali ti si skrenuo u napad, na sve nas, kao vatra si zapaljen!

Ovde se vidi samo vaš napad na recimo Adventiste i na druge.

Naslusao si se propagande kako mi nekog diramo, pa nas mrzis. Istina je da oni nas svo vreme napadaju ovde na forumu, a mi se samo branimo od njihovih laznih optuzbi..

Kako to da nisi video njihove napade, nego samo nase?

Inace, sta tebe briga ko koga napada? Da li je tebe neko dirao?

Nije niko, nego si sam sebe napao, identifikujuci se sa njima. Pa nije moj problem onda sto si se nasao u sukobu.

Da si lepo diskutovao niko ti nista ne bi ni rekao. Pa cak i da si adventista, niko ti nista ne bi rekao ako lepo diskutujes..

I sta ces ti na temi o adventizmu uopste???
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.03.2012
Poruka
73
Sta si ti njegov advokat? Jel ti znas uopste sa kim pricas? Ti ces da uzmes neki tekst koji je on za zivota uputio nekim licemerima i onda ces meni da ga uputis?

Znači po tebi ko citira Isusove reči, taj je Njegov advokat? Eto opet dokaza borbe protiv Isusa, evanđelja Isusovog i najviše protiv onih koji pokušavaju Isusove reči da ostvaruju. Evo primera kako sotonu iritira kada neko pokušava da se služi i živi Isusovo učenje. Ja znam skim pričam. Sa jednim Božjim detetom, koji ne može pokazati gde to sledi Isusa, i gde to ispunjava evanđelje Isusovo. Meni je da uzmem reč Isusovo, a ljudima je da se prepoznaju u to. Meni da upute te reči Isusove, ja bi rekao, istinu si rekao. Ali oni koji se prepoznaju u rečima Isusovim, bune se kao ti. Ne prepoznaješ istinu Božju u tim rečima, već tvoje grehe koje te teraju na bunu protiv reči istine. Eto kako pod svetlom Isusovim se pokuzuje svako kog je roda.

Odakle ti znas ko sam ja, kakva mi je vera, i da li sam ja uopste gresnik? Vec unapred sudis?

Isus zna ko si ti. Ili si za Njega ili protiv njega. Reči i dela tvoja pokazuju da si ti protiv Njega, i da ti lažno veruješ u Isusa, zajedno sa onima koje Isus neće poznavati za vreme suda, džabe propovedali evanđelje Isusovo. Pa dela vam kazuju to. Zar ne kaže Isus, po delima ćete ih prepoznati? Što sada mene kriviš za reči Isusovo? Ko je grešnik a ko nije, dovoljno da vidimo ko živi evanđelje u delima, a ko ne. Isusovo svetlo sve prosvetli, pa ne ostane ništa za skrivanje ni kod koga. Isus sudi unapred takvima. Ja nemam potrebe da sudim, samo da prihvatim Isusov sud.

Dosao si ovde da se "bacakas kamenjem"? Ne secas se dogadjaja kad je Hristos zenu uhvacenu u preljubi opravdao a sve one koji su hteli da je kamenuju posto su mislili da su "sveci" osudio???

Došao sam ovde da iznesem Isusove reči kako tražio u evanđelje, a ti to smatraš kamenjem. Reči Isusove samo sotoni mogu biti "kamenje". Samo sostonu mogu pogoditi "kamenje" kao što su reči Isusove. Sećam se tog primera za ženu preljubnicu. Samo što ovde ne bacam ja kamenje na vas, već Isus koji je bezgrešnik, i vi niste kao bludnica koja se pokajala, već vi ne da se ne kajete, već se rugate, ismevate, negirate Isusa i Njegovo evanđelje, a još i izvrćete Isusove reči, pa i sumnjate u reči Isusovo. To je već smrtni greh, što Bog ne prašta. Ta bludnica nije činila smrtni greh, tako da su joj gresi bili oprošteni.

Ili kada su apostoli besni sto su Hrista uvredili rekli - "hoces li da kazemo da oganj sidje s neba i spali ih sve"!? A on im odgovori - "ne znate kakvog ste Duha, jer Sin Covecji nije dosao da upropasti vec da spasi izgubljene"!

I ti ovde, dises osudom, ti ces nas da sudis, a nisi ni svestan koliko je to suprotno recima Hristovim! Nimalo nisi bolji od Pavla za kog kazes da je hulnik!

Samo što oni koji su uvredili Isusa, nisu znali da je Isus od Boga. Oni su bili izgubljeni i takve spašava Sin čovečji. Smrtni greh nije kada neko ne zna da nešto čini protiv Boga. Smrtni greh je kada neko svesno radi protiv Boga, ruga se Bogu, ismeva Boga, negira Boga, sumnja u Boga, Božje delo i učenje. Ono što ti i tvoja crkva čini, je svesno ruganje, ismevanje i negiranje Božjeg dela i učenja, a to je smrtni greh koji vam se ne može oprostiti, i zato ni ne možete biti spašeni, jer vi ni ne želite biti spaseni, jer kako pokazujete, samo hoćete da se borite protiv Isusa, Isusovog učenje, i protiv onih koje žele slediti Isusa, dok vi sledite i služite sotonu, a ne Isusa. Isus hoće Njega da sledimo, sotona hoće Pavla da sledite i sve druge, samo da ne bude Isus.

Ja dišem Isusovim rečima, a Isus i Bog vam sudi. To je po rečima Hristovim. I ja vama predlažem da dišete reči isusove u delima, kako vam Isus ne bi sudio, inače ćete upravo vi činiti suprotno rečima Hristovim. Pogledaj tvoja dela, dela vaše zajednice, crkve i sveštenika, i uporedi sa Isusovom evanđeljem, i spoznaj dali sve to po Isusovom evanđelju što traži. Ako to ne učinite, upravo vi niste bolji od Pavla za koga kažem da je hulnik i masovni ubica, jer vašim delima ljude držite podalje od ostvarivanja evanđelja da bi ste masovno ubijale njihove duše, kao što Pavle masovno ubijao hrišćanima njihova tela.



Ti si pun sebe, vidi se po recima, dao ti necastivi u srce da si pravedan i svet i izabran kao i farisejima, a svi ostali su gresni po tebi. To su odlike onih koje je obuzeo djavo! Ti ne mislis misli Bozje, vec ljudske, spreman si na osudu kao fariseji. Nije posao Bozjih sluga da ikome sude, vec da ponude oprostaj i spasenje, sto je zapravo evandjelje! Da ponude Hrista! Ti neznas ni sta je evandjelje izgleda..

Ja sam pun Isusa, i vidiš samo reči Isusovo. Ti si pun sebe čim misliš da treba da se boriš protiv Isusa i evanđelja Njegovog. Vidi vaša dela i dela vaše crkve, pa ćeš videti šta je u vaša srca nečastivi dao. Za vas su svi grešni, zato i napadate druge verske zajednice, dok sebe smatrate bezgrešnim, a ne vidite da sve činite suprotno evanđelju, i time pokazujete da ste veći grešnici od onih koga napadate. To su odlike onih koje obuzeo djavo. Djavo ne obuzima onog ko prihvata i sledi samo Isusa i ispunjava evanđelje Isusovo. Vi dokazujete iznova i iznova da ne samo da ne sledite Isusa, već ni evanđelje Isusovo ne ispunjavate, jer upravo vas obuzeo djavo. Vidite vaša dela, sveštenik tuče vernike, sveštenici jedno drugog tuku, sveštenik zgrće bogatstvo, sveštenik blagosilja oružje, a vernici idu u rat. Zar to nisu dela djavola od onih koji su obuzeli djavoli? Zar takvi sveštenici mogu biti Božje sluge? NE. To su sluge sotone koji uzimaju pravo da praštaju zločin. Sluge sotone ne mogu praštati grehe, samo da varaju i obmanjuju time, jer to čine od oca laži. Evanđelje nudi spasenje samo onom ko ispunjava evanđelje u delima. A gde to vi ispunjavate evanđeljem u delima, kada su vaša i dela vaše crkve suprotna? Očigledno ti ne znaš šta je evanđelje, kada samo pričaš o evanđelju, a dela tvoja i vaše crkve suprotna. Kako kaže Isus, samo ustima ste blizu Bogu. I po delima ćemo vas prepoznati. E pa vaša dela nikako nisu po evanđelju.

Niko im ne sudi, oni sude nas, kao sto si i ti sada uzeo tekstove Hristove da nas njima napadas, a ja se samo branim!

Isus vam sudi, ne ja. To nije suđenje kada uzmem reči Isusove. Na meni je da pokažem reči Isusove, a Isus vama sudi za dela koje činite. A ti se braniš od Isusove reči. Isusove reči su vama napad jer vas peku kao đavola Božje svetlo.

Inace cak i rec "protestant" znaci "buniti se" i "protestovati"! Mi nikog ovde ne diramo, nikoga! Oni su oduvek nas napadali, crkvu Hristovu, od prvih dana. I ti to radis stavljajuci se na njihovu stranu!

Ovde bunu protiv Isusa i evanđelja Isusovo vidimo samo od vas. Interesantno uvek veći grešnici se bune i pokušavaju pravdati svoje grehe jer ih je mnogo. Vi protestvujete protiv reči Božje. Zašto toliki otpor prema reči Božje? Zašto jednostavno ne prihvatite reči Božje kao istinu i pokajete se. Videćete mir koji će se spustiti na vas. To da nikog ne dirate vidimo, po tome koliko napadate druge verske zajednice. A ovde vidim samo vaš napad na Isusa i evanđelje Isusovo. Vi dirate Isusa. Crkva Hristova nije od kamena i ovog sveta, lepo napisano. U pravoj crkvi Hristovoj u duhu, se evanđelje ispunjavaju u delima, i ne prave rituale, običaje, navike, smešno pozorište gde samo govore o evanđelju kao u svim ostalim crkvama sotone. Zato i u vašim crkvama dela su tuča, svađa, gramzivost,, samoljublje, pohlepa, nasilje.....itd što ima samo u crkvama sotone. Tako nešto u pravoj Hristovoj crkvi nema. Zato sam ja na strani Isusa, a ne na jednoj od vaših strana.

Jesam li ja tebe napao zbog tvoje vere ili sam te lepo upitao sta verujes, ne osudjujuci te? A ti si raspalio i po meni i po drugima..

Mi ovde pričamo o Isusovim rečima. Mene ne interuje koje si vere, samo dali ispunjavaš evanđelje Isusovo u delima, ili ne. Žao mi je što ti to smatraš napadom. Isusove reči samo sotona smatra napadom, jer sotonu Isusove reči peku. Ako te peku Isusove reči, žali se Isusu što te osuđuje. Jer Isus raspali po svima ko ne ostvaruju evanđelje onako kako On tražio. Isus poznaje samo one koje slede Njega i ispunjavaju njegovo evanđelje, i one koje neslede Njega, već nekog drugog i nešto drugo i ispunjevaju neka druga učenja i običaje. Isusove reči raspaljuju po svakom ko ne sledi Njega i ne ispunjava Njegovo evanđelje u delima.

Ja sam to i zeleo, ali ti si skrenuo u napad, na sve nas, kao vatra si zapaljen!

Kada se iznesu reči Isusove to nije napad. Ili prihvataš reči Isusove, ili to smatraš kao napad i vatra zapaljena, jer đavola peče reči Isusove. Što se više suprostavljaš Isusu, to će ti više peči Njegove reči. Pokaj se i predaj se Isusu, da ti duša nađe mir i spokoj. Odbaci sotonu.

Naslusao si se propagande kako mi nekog diramo, pa nas mrzis. Istina je da oni nas svo vreme napadaju ovde na forumu, a mi se samo branimo od njihovih laznih optuzbi..

Kako to da nisi video njihove napade, nego samo nase?

Inace, sta tebe briga ko koga napada? Da li je tebe neko dirao?

Nije niko, nego si sam sebe napao, identifikujuci se sa njima. Pa nije moj problem onda sto si se nasao u sukobu.

Da si lepo diskutovao niko ti nista ne bi ni rekao. Pa cak i da si adventista, niko ti nista ne bi rekao ako lepo diskutujes..

I sta ces ti na temi o adventizmu uopste???

Nije mržnja kada se iznose Isusove reči. Ne slušaj oca laži, hoće da te obmani u ove laži. Ne puštaj sotoni da vas zavadi sa "onima". Prihvati Isusa i kada misliš da te napadaju, pomoli se Isusu. Pa kada tebe kamenom, ti rečima Isusovim. Osetićeš mir, jer ćeš time pustiti Isusa da se bori umesto tebe. Što se više pokaješ i podaješ se Isusu, to će te manje moći napadati i isprovocirati. Pusti da Isus sudi šta budu rekli, a ne ti. Ti tražiš od drugih da ne sude, a onda kreneš ti da sudiš. Zar je to u redu? Kako to nisi video? Mene briga ko koga napada. Jedino me briga ko ispunjava evanđelje. Ovde nije reč ko koga dira, već ko ispunjava evanđelje. Okrivljujete druge, a sami ste grešnici. Nije moj problem što ste se zakrvavili jer ne ispunjavate evanđelje u delima. Vi ste u sukobu sa Isusom i evanđeljem Isusovim, pa zato i činite dela svađe. Ne može se lepo diskutovati sa onima koji ismevaju, rugaju se Isusu i sumnjaju u Isusa, a o evanđelju Isusovom neće ni da čuju i sumnjaju u reči Isusovo. Prihvati Isusa i Isusovo evanđelje pa lepo možemo diskutovati. Ne možemo lepo diskutovati o sotonskom, jer sotonsko samo stvara razdor i svađu što možemo videti. I šta ćeš ti na temi o adventizmu uopšte ako ne prihvaćaš Isusa i Isusovo učenje. Jesi ti tu da ih lično napadaš, vređaš, omaložavaš i osuđuješ. Jeli tebi napad, vređanje, omaložavannje i osuda duševna hrana? Jer dosad ništa nisi činio preko Isusa i Isusovog evanđelja, već samo preko sopstvenog ega.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255
Evo primera kako sotonu iritira kada neko pokušava da se služi i živi Isusovo učenje.
Znaci sad sam i "sotona"?
Bas ti hvala, ti si bas dobar Hriscanin, svet, bezgresan, izabran od Boga da saljes na nas gromove i munje!

Uzivaj ti u svom predubedjenju!

Ko je grešnik a ko nije, dovoljno da vidimo ko živi evanđelje u delima, a ko ne.

Kako ti mozes znati sta ja zivim ili ne zivim? Nego si me osudio unapred!!!

Mene ne interuje koje si vere, samo dali ispunjavaš evanđelje Isusovo u delima, ili ne.

Ne interesuje tebe nista , vec da budes u pravu, vec si me unapred osudio a ne poznajes me. Kao sto rekoh gadjas se kamenjem kao u slucaju zene iz evandjelja, ti prvi bacas kamen, cinis nesto sto ni fariseji nisu smeli, ti si svet a svi mi gresnici!!!

Uzivaj u svojoj samoubedjenosti!
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.03.2012
Poruka
73
Znaci sad sam i "sotona"?
Bas ti hvala, ti si bas dobar Hriscanin, svet, bezgresan, izabran od Boga da saljes na nas gromove i munje!

Uzivaj ti u svom predubedjenju!



Kako ti mozes znati sta ja zivim ili ne zivim? Nego si me osudio unapred!!!



Ne interesuje tebe nista , vec da budes u pravu, vec si me unapred osudio a ne poznajes me. Kao sto rekoh gadjas se kamenjem kao u slucaju zene iz evandjelja, ti prvi bacas kamen, cinis nesto sto ni fariseji nisu smeli, ti si svet a svi mi gresnici!!!

Uzivaj u svojoj samoubedjenosti!

Svi koji ne slede Isusa i evanđelje Isusovo, i ne ipunjavaju evanđelje Isusovo u delima, jeste slede sotonu, i jeste ispunjavaju učenje sotone u delima, znači jesu sluge sotone. Lepo reče Isus, po rodovima njihovim ćete ih prepoznati kog su roda. "MAT 7:20 I tako dakle po rodovima njihovijem poznacete ih. " A ja nem vidim da si se ti ikada mogao braniti Isusovim rečima. A šta misliš zašto?

Ja uživam u Isusu, a evanđelje Isusovo nije predubeđenje. Jeli vidiš koga slediš, kada evanđelje Isusovo smatraš predubeđenjem?

Celo vreme se oslanjam na reči Isusovo, a ti tvrdiš da me ništa ne interesuje. Ja bi rekao da tebe ne interesuje Isus niti evanđelje Isusovo. Odnosno sve te interesuje, osim Isusa i Isusovog evanđelja. Isus je u pravu ne ja. Isusove reči nisu moje mišljenje, i ja se samo služim Isusovim rečima jer je Isus u pravu, dok se ti služiš samo svojim rečima jer ti misliš da si u pravu i misliš da bolje znaš i od Isusa. Nisam te ja osudio, već ti Isus osudio na osnovu dela tvoja koja Isusu poznata, a dela tvoje crkve je poznata svima. Ajde dokaži pa kaži koja su to tvoja dela u skladu sa evanđeljem Isusovim? Samo bez filozofije i izvrtanja jer to nije od Boga niti u skladu sa evanđeljem. Tebe Isusove reči su "kamenje", a nikako da spoznaš zašto. Neko ti ne dozvoljava samospoznaju, a šta misliš ko i zašto? Fariseji su činili a čine i danas ono što Isus nikada ne bi činio, a isto to čine i vernici takvih fariseja-sveštenika-propovednika. Isus je svet, a ko ne sledi Isusa, po Isusu jesu grešnici, zato neće ni dobiti spasenje. Spasenje dobija samo onaj ko sledi iskljućivo Isusa, i ispunjava svaku reč evanđelja. Niko drugi.

Kol. 2,8 "Pazite da vas ko ne obmane filosofijom i praznom prevarom, po predanju ljudskom, po nauci nauci svijeta, a ne po Hristu."

Tvoja filozofija, prazna prevara, predanja ljudska iz vaše crkve i po nauci sveta me ne interesuju, samo po Hristu,
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Kol. 2,8 "Pazite da vas ko ne obmane filosofijom i praznom prevarom, po predanju ljudskom, po nauci nauci svijeta, a ne po Hristu."

Tvoja filozofija, prazna prevara, predanja ljudska iz vaše crkve i po nauci sveta me ne interesuju, samo po Hristu,

Čiji si ti sluga kad citiraš i pozivaš se na "masovnog ubojicu istinskih kršćana"?
 
Učlanjen(a)
10.03.2012
Poruka
73
Čiji si ti sluga kad citiraš i pozivaš se na "masovnog ubojicu istinskih kršćana"?

Ja sam samo citirao reči. Nigde nisam pozivao na masovnog ubicu. Gde stoji da ja pozivam na nekog drugog osim Isusa? Čiji si ti sluga ako se služiš lažima? Zar slučajno nisi sluga oca laži? Dali Isus osudio odgovor koja je bila istina, od fariseja Nikodima, samo zato što je farisej? Isus reči Istine nikada neće osuditi, dolazio to od najvećeg zločinca ili grešnika. Isus osuđuje laži i dela sotonska koja je suprotno evanđelju Isusovom. Vidiš kako ne poznaješ i ne razumeš evanđelje Isusovo, i gledaš sve kroz mržnju, jer te zaslepljuje protivnik Isusovo sa pogrešnim učenjem, lažima i obmanama.
 
Natrag
Top