iGO Primo NextGen Mape

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Ne mogu da verujem da su to uradili sa novom here mapom. Oni nisu normalni! Nadam se da im je neko skrenuo paznju za taj problem.

A cesto koristim koordinate kada neku adresu ne mogubda nadjem na karti unosenjem ulice i broja. Lepo odem na google street view, nadjem odrediste i iznlinka izvucem tacne koordinate i nema greske.

Ja sam obrisao kompletnu here 2015. Q3 mapu sa kompa :(
Da li mozda neko ima link od te kompletne verzije da ne skidam sa torrneta sve i svasta

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
917
Poslao sam im ja obavjest o toj greški jer sam ja modelator na Here mapama ali koliko ih to brine već 6 dana nisu mi ništa odgovorili to je sigurno neka greška nešto su zajebali jer nemoguće da nestanu tolika mjesta i gradovi i u Hrvatskoj sam primjetio da fli dosta mjesta ulica i brojeva a prije je bilo.
 
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Nismo im interesantni jer smo previse siromasni da bi kupili mape pa sve imamo na crno. Da se to desilo sa Nemackom, greska bi bila ispravljena istog trenutka i to uz izvinjenje i mozda nadoknadu

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
 
Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
917
To si u pravu ali svejedno nije mi jasno kako tolika greška može da se desi jer mi ne odgovaraju pa ne znam u čemu je caka jer nije to malo a mislim da ni njima to nije u interesu,valjda će se javiti i ispraviti to bez obzira što smo mi mali za njih.
 
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Red bi bio da isprave tu gresku. Meni je cudno bilo kada sam hteo da se igram sa navigacijom i pokrenem iGO primo sa here 2015 Q4 i kucam Cede Vasovica u PO i ne izbaci mi rezultat i to mi je bilo cueno jer sam siguran da je ta ulica bila ucrtana u prosloj here mapi, a ulica uopste nije mala i jedna je od vecih.

Kada sam video da pisete o tim manjkavostima nove mape sve mi je bilo jasno

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
920
Napisaću mejl HERE kancelariji. Međutim, pitanje je ko je pogrešio. Iz svih komentara zaključujem da svi mislite da je HERE zabrljao. To sam i ja prvo pomislio. Ali, sada više nisam siguran da li su oni krivci, ili iGO, kao kupac mapa. Jer, koliko znam, svaki provajder prodaje mape u svom formatu, a korisnik ih konvertuje u svoj format.
Ne bih želeo da se ponovo stekne utisak da branim HERE. Zaista, to ni oni ne žele. Nemaju ništa od izbegavanja istine...
U prilogu sam stavio sliku kako gradove Pirot i Belu Palanku pretražuje navigacija HERE Maps. Ipak, navigacija ponudi i ulice sa imenima ovih gradova, ali i sam grad. Tapnem na lupu (enter) i grad se pokaže na mapi. Nisam više siguran da je nekada bilo bolje. Zrenjanin mi je ponuđen sa 18 stavki. Tek pri kraju se "prepoznaje" sam grad Zrenjanin.
Na sajtu HERE je sve OK. Upisom imena grada se odmah nudi i grad, uz dodatak u kom okrugu se nalazi...
Probao sam Sygic Truck mape nt.2015.12. U navigaciji Sygic (auto) se odmah po upisu imena grada "Pirot" nudi i "Pirot, Pirotski Okrug" i sa Go (enter) se pojavi grad na mapi.
Dakle, da li je naša ljutnja upućena na pravu adresu...Ako neko ima iGO 2015.Q4 mapu nekog zapadnoevropskog grada, ne bi bilo loše da odmah proba da li se tamo pojavljuje, ili ne, isti problem.

EDIT
U postu #2007 sam opisao proveru Nemačke mape HERE.2015.Q4. Takođe, selektovao sam mape HERE.2015.Q3 u iGO Primo navigaciji i njih testirao sa gradovima koje mapa 2015.Q4 ne pronalazi.
 

Prilozi

  • Pirot.jpg
    Pirot.jpg
    74,1 KB · Pregleda: 93
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
prodavac here karte za igo je
Kod:
https://www.naviextras.com/shop/portal
pretpostavljam da je to prava adresa za ukazivanje na ovakve greške.
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
2.990
Provjerio sam gradove u BiH i Crnoj Gori.
Ono sto sam ukucao sve sam pronasao.
U Srbiji nisam dobio npr. Pirot , Bela Palanka.

@toda81
Pozarevac - Cede Vasovica - ima.
 
Natrag
Top