Član
- Učlanjen(a)
- 19.08.2012
- Poruka
- 21
Sta mi fali ovde? Pokrene aplikaciju i odmah ugasi. Skinuo sam sa torenta odavde fajl iGO 2015.Q4 HERE Europe Maps od 5.23GB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mape su urađene pre puštanja mosta u severnoj zoni Novog sada. Biće u sledećem kvartaluMapa nije baš skroz najnovija. Np. nema novog mosta u Novom Sadu iz industrijske zone preko kanala. Taj most i nije beznačajan u ovoj priči o mapama, razočaran sam..
Pozdrav
I ja sam u nekim mapama ranije imao problem da npr. nadjem mesto pored Zlatibora (Draglica), pa mi se u nekom apdejtu popravilo, pa posle toga vise nisam ni gledao.Sa novim mapama (SERBIA_HERE_2015.Q4_160229.FBL i SERBIA_HERE_2015.Q4_160229.FDA), prilikom unosa naziva naselja u formi za nalaženje odredišne adrese, ne prikazuju se (ne pronalaze se) sva naselja koja odgovaraju unetim podacima?
I ja imam isti slučaj. Na q4 grad Pirot se ne nudi...Sa novim mapama (SERBIA_HERE_2015.Q4_160229.FBL i SERBIA_HERE_2015.Q4_160229.FDA), prilikom unosa naziva naselja u formi za nalaženje odredišne adrese, ne prikazuju se (ne pronalaze se) sva naselja koja odgovaraju unetim podacima?
Sa Q3 mapama tog problema nema, naselja se ispravno pronalaze.
Navigacija (PROSTO PGO500, WinCE 6.0, iGO Primo 2.0 9.6.5.306142 od 7. juna 2013.) radi bez ikakvih problema i gore navedeni problem primetio sam samo sa mapom Srbije.
Postoji i varijanta podešavanja po gps koordinata. Uvek je bila najpreciznijaZnači ... vraćajte se na Q3 ili TM ili TT mape za Srbiju ....