iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
06.10.2013
Poruka
86
iGO NextGen 9.18.28.610238 sa izmjenjenim sys.txt

Kod:
http://www29.zippyshare.com/v/v4rsd1cG/file.html

[gps]
location_net=1
location_gps=1
background_navigation=1
gps_fix_ignores_num_satellites=1
min_valid_heading_speed=0
accept_position_at_precision_change=1
 
Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Edoxedox, poslušao sam i ove zadnje zvukove i moje lično mišljenje je da je najbolje ako ostanu ili samo skraćena ili samo ubrzana ali da nikako nije dobar mix jednih i drugih jer tako izmešani deluju haotično.

Inače, DA i speedcam nude još mogućnosti ali mi nemamo već usnimljene zvuke za njih. Sigurno da bi bilo dobro kada bi Vedrana bila raspoložena da nam pozajmi još malo glasa ... Ono što oni koji su skinuli paket iz posta #694 mogu da čuju na ruskom, Vedrana bi mogla da nam prevede i to bi radilo.


EDIT: u download linku u postu #694 postavljena nova verzija skinchange_1.07 a takođe i današnji update pongo skina + njegova intervencija u mapchangeru starije/novije
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
21.10.2013
Poruka
53
ok. ne znam da li si sam prevodio ili u saradnji sa bd. ovi su od pre neki dan,posto je u staroj verziji bilo nekih gresaka koje su ispravljene. recimo rec rezim mirovanja(sleep mode),ili nije bila prevedena ili je bilo rezim mirivanja. proveri molim te i ubaci,ili idi na overwrite pa da se sredi i ono sto nije prevedeno a te nove linije koje si ubacio da ostanu. tnx
 
Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
Instalirao sam verziju iGO Avicsync 9.1.28.610238 koju je clan @marxista ponudio u paketu 2u1 i mogu da potvrdim sledece: Verzija je potpuno funkcionalna i brzo radi, uostalom kao i iGO NextGenPioneer 9.18.28.610130 koju sam prethodno imao na telefonu. Skinchanger i gja mapchanger rade bez problema, ali sam se ja odlucio za "Pongo" skin i map_chaner_here_tomtom.zip i sve fajlove iz opisanih koraka 1 i 2, lepo spakovao u memoriju telefona. Ono sto sam zapazio je da mi se u dva navrata blokirala brzina u on-line modu (i mala, i velika preko celog ekrana), a ni strelica nije htela da se pomera, mada sam program nije blokirao i normalno sam izasao i ponovo pokrenuo isti. Ne mogu da tvrdim da li je do skina ili do telefona (iskljucio sam brzinu preko celog ekrana), videcemo kako ce dalje da se ponasa u realnoj voznji. I jos jedno zapazanje, u paketu koji sam skinuo u audio obavestenjima za kamere posle upozorenja na srpskom ide ruski glas za ogranicenje brzine. Naravno, to moze da se izbrise u ui_nextgen>audio>speedcam_ru. U medjuvremenu je @marxista ponudio iGO Audio skracena obavestenja, ali kod Kamere za merenje brzine izgovara sledece: "Paznja, ugradjena kamere za mer..." (prekid). Siguran sam da ce i to biti popravljeno. Ostalo sve radi bez problema.

EDIT 1:
U medjuvremenu je i ovo obavestenje popravljeno. Mislim da se i ona obavestenja o ogranicenju brzine na ruskom, automatski kreiraju prilikom dodavanja obavestenja, ali kao sto sam vec rekao, lako se obrisu.
I jedno pitanje za @marxistu: Da li mogu i gde da se iskljuce ona obavestenja koja stalno izlaze u vidu statusne crvene trake u gornjem delu ekrana sa nekim informacija o duzini i vremenu, koja su pracena zvucnim signalnom. Deluje prilicno iritirajuce i nisam uspeo da ih iskljucim.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.07.2011
Poruka
557
Može li se na Android 5.0.1 instalirati navigacija na Micro SD kartu, a ne na memoriju telefona?
Ima li ono ograničenje kao na 4.4?
Hvala.
 
Natrag
Top