Magija i Okultizam u Srpskom narodu

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Niko nije tvrdio da je SVAKU rec koju je ona napisala Bog rekao.



U tom smislu - celokupno delo Ellen White jeste od Boga.

Evo Valter kaže da je Laodikeja lažov veći od Jelene jer mene naziva lažom zato što tvrdim da Adventisti spise Bele nazivaju Duh Proroštva a to što ja tvrdim reći će vam milioni Adventista i evo Valter pokazuje u samom početkuda sem Biblije oni imaju Duh Proroštva=Jelenine spise,i ko je lažov Lakiću?Dosad si sve slagao,počni bar nekad za promenu reći istinito bruko isramoto neznam da li je iko više štete naneo Adv. od tebe, kad ljudi čuju kakvi su tamo ni psihijatrijski slučajevi nebi tamo otišli jer oni imaju bar toliko razuma i poštenja.


Okultizam se služi otvorenim lažima i prikrivanjima istine.
Mislim da okultizma koji se razvio pod nazivom ,,Čekaoci sedmog dana,,oni ne čekaju Isusa šta će im On,oni čekaju svog mesiju da ih trajno oslobodi od greha a on je u podnebesju i Bela nam tačno opisuje lokaciju gde se čuje glas njenog boga sa Oriona i za divno čudo SVE okultne zajednice imaju istog boga na istoj lokaciji mora da je stvarno tamo kad sve isto tvrde.

I oni ,,pronalazači,,raznih vrsta oružja i letelica od davnina dobiše sve sa Oriona i Hitlerova organizacija Crno Sunce je dobila nacrte letećihtanjima i atomske bombe.Bela je dobila kako da se obogati na naivnima i drži ih duhom straha u podložnosti.
 
Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
U tom smislu sam ja i napisao.

Evo mojih reci:

Adventisti spise Ellen White zovu "SVEDOCANSTVA DUHA PROROSTVA" Duh prorostva je Duh Sveti koji je nadahnjivao i nadahnjuje proroke i daje prorocki dar.


Dakle, posto je Duh Sveti Duh prorostva, njeni spisi se zovu "Svedocanstva Duha prorostva" ili skraceno "Duh prorostva"


Neki od vas su ranije cak tvrdili da Adverntisti samu Ellen White zovu duh prorostva, sto je ne istina.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
U tom smislu sam ja i napisao.

Evo mojih reci:

Adventisti spise Ellen White zovu "SVEDOCANSTVA DUHA PROROSTVA" Duh prorostva je Duh Sveti koji je nadahnjivao i nadahnjuje proroke i daje prorocki dar.


Dakle, posto je Duh Sveti Duh prorostva, njeni spisi se zovu "Svedocanstva Duha prorostva" ili skraceno "Duh prorostva"


Neki od vas su ranije cak tvrdili da Adverntisti samu Ellen White zovu duh prorostva, sto je ne istina.

Znamo mi tvoje lažljive reči kako te nije sramota lagati???
Njeni spisi su vama Isusove reči zato njene laži oslovjavate Duhom Proroštva i njene nogopise i plagijate nazivate Isusovim rečima....vi nemate straha od Boga i besomučno lažete u svom neverstvu i patološkom stanju svesti.

I pri svemu tome još se usuđujete reći da oni lažu što svedoče za Isusa i otkrivaju lažljive učitelje i pogađače datuma.

Ti pojma nemaš o Duhu Svetom jer da imaš nebi emocije stavljao kao merilo duha jer po tvom shvatanju kad neko plače njega Duh Sveti na to tera pa eno ti Muslimani imaju mnoštvo suza čitajući Muhamedove zapise pa idi tamo jače će Duh Sveti delovati. Duh nema ništa sa tvojom emocijom već RAZUMOM Duh Sveti otvara RAZUM onima koji ga imaju i njima ne treba vešticin fenjer sa Oriona.
 
Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sam sebe stavljas u poziciju lazova jer druge nazivas tim imenom i pripisujes im nesto sto nije istina.

Kod Ellen White nema nikakvih plagijata.

Ja nikada nisam emocije stavljao kao merilo Duha, vec veru koja podrazumeva zivu neprekidnu zajednicu sa Bogom - kroz koju covek radja rodove Duha, koji kroz veru u Hrista i spremnost da se odrekne greha i da se preda potpuno Bogu - menja coveka i u njemu stvara novo bice po Bozjem oblicju koje radja duhovne rodove i raste u veri u savrsenog coveka, u visinu mere rasta Hristova.

Ako govorimo o emocijama - one su prisutne u covekovom bicu kao jedan deo te vere, kao prirodan efekat ljubavi koja se Duhom Svetim nastanila u ljudskom srcu.

Bog je emotivno bice, i on te emocije upravo pokazuje u ljubavi prema coveku koga je stvorio, a koja se u potpunosti pokazala u njegovom planu spasenja i zrtvi Isusa Hrista na krstu - kojom je prigrlio covecanstvo svojim ocinskim rukama, da bi mu pokazao koliko ga voli, i koliko zeli da ga spasi i podari mu zivot vecni u svom carstvu slave.

Isus je bio emotivno bice, i jevandjelja potrdjuju da je i sam plakao - u slucaju Lazara, i za Jerusalimom koji ga je odbacio.

Covek koji ne pokazuje nikakve emocije i osecanja prema drugom ljudskom bicu - ustvari nije naucilo da voli, jer ljubav nije samo pojam koji lebdi tamo negde, vec se ona prakticno pokazuje u iskustvu coveka u cijem srcu je Sveti Duh, koji i radja ovaj rod ljubavi..
 
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ti Laodikeja si neveroatan....kažem ti kako oslovljavate Jelenine plagijate Duh Proroštva i ti me nazoveš lažovom a onda kažeš sledeće:

Tacno, Adventisti spise Ellen White nazivaju "Duh prorostva" u prenesenom smislu, a Duh prorostva je Sveti Duh koji je nadahnjivao njihovo pisanje, i zato se oni nazivaju "Duh prorostva" ili "Svedocanstva Duha prorostva"

Sam sebe uhvatiš u laži i baš te krenulo.
Samo sam pomenuo osećanja kako ona nisu merilo duhovnosti a ti pišeš celu knjigu o emocijama...:beee:
To sam primetio kod tebe krenemo jedno ti pobeže na treće kako se nebi otkrilo da si lagao iako je to tako očigledno i kad te stignemo na trećoj temi i otkrijemo ti na petu pa desetu skočiš kao skakavac i nigde nisi ostao i priznao da si lagao jer misliš da smo mi glupi pa ne vidimo ....Lakiću,Lakiću spali ti te plagijate i počni se baviti poštenijim poslom i nemoj varati narod jer će kazna biti veća.

A te pričice o duhu Jeleninom koji te vodi ostavi za Adventiste nama taj duh netreba niti njegova nauka.
Jelena je SVE slagala i nije je Bog zgrabio za uho već je pustio da ide za onim što joj je srcu drago a to je laž zarad dobitka poganog,tako svaki dinar od prodaje plagijata je nečist i svako ko nudi to vino bluda neće biti bez krivice.
Posti,uzmi samo Bibliju i nediraj bar 2-.3 godine smeće (plagijate) i onda se javi u želji da ČUJEŠ i počneš VEROVATI,zaista postradaćešako ne poslušaš savet jer Bog ne plaća svaki dan tad ćeš izbljuvati sve to čime si sad ispunjen ali će tad biti kasno zato pamet u glavu.

Za sad mi je dosta sa tobom gaziti po blatu.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Svi naredni postovi na ovoj temi, koji se ne budu odnosili na temu, biće brisani!
Podsjećam, tema je: Magija i okultizam u srpskom narodu.
 
Natrag
Top