Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Član
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
655
Radi li nekome viet ? Ako ne moze li mala pomoc kako opet da proradi hvala unapred .Pozz
 
VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.938
Dobio sam funkciju uredjivanja u ovom delu foruma od juce. Vec danas sam 15ak postova iz ove teme prebacio u temu Pitanja, komentari jer im je tamo mesto i molim vas da se te greske ne ponavlaju.Sota je u ovom delu moderator ali sve sam ne moze da stigne pa cu mu pomagati. Pravila lepo stoje, sve je u njima jasno dato i kazano pa vas molim da se pridrzavate tih pravila kako ne bi doslo do sankcija istih clanova koji se ne pridrzavaju.
Bice jedna opomena za gresku, a ako clan opet pogresi bice ban u nekom periodu, pa onda ako opet pogresi na duzem periodu itd. Jer koliko vidim koliko god se trudili mi iz stuffa da izadjemo u susret clanovima bez kazni resenja nema.
Jos jednom vas sve molim, pridrzavajte se pravila i problema nece biti ni za koga i svi cemo uzivati na ovom nama dragom forumu. Pozdrav
U potpunosti se slažem, samo oštro:)
Samo jedno je nezgodno (eto i ja sad gresim) kako da na ovaj tvoj post ili bilo koji drugi koji zaslužuje komentar odgovoriti u drugoj temi - kako povezati jedno sa drugim.
Pozdrav
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
19.542
Jedan od vasih najvecih problema je.... mnogi forisraju jednu te istu stvar po sta znam koliko puta jedan stavi drugi stavi treci stavi itd..... dok ne crkne.
Druga stvar je da mnogi imaju vise nikova i to isto na taj nacin forsiraju kako ovdje tako se prenasa na mnogobrojne forume i zna se ......
Treca stvar kad nekom skrenes paznju na bilo sta dotican digne nos do neba tako na osnovu tog ili slicnih stvari namjerno se sveti ostalima postanjem istog pod drugim nikom ovdje .... a po drugim forumima naravno opet pod drugim nikom
Cetvrta stvar je da se nonstop nesta trazi uglavnom sport sto je i normalno a sami forsirate jedno te isto dok ne rikne doticni koji to rade sami ce se prepoznat.
I peta po meni najbitnija stvar samo se liste forsiraju da bi sto pre crkle .... a najmanje se kopiraju razni sajtovi koji sadrze nase kanale i stavljaju na druge forume jer.... sajt nije bitan i sam po sebi na sajtu kanali ima da riknu kad rikne lista.
Dzaba vam sve kad niste slozni i tom nema kraja nikad nece ni biti jer uvijek se nadje jedan pametan ...... dalje znate.

Preporuka onaj ko sam dodje do neke liste nebitno kojim putem i sam uziva u istoj duze ce da mu traje i nije iskljuceno da ce vec sutra neko treci skeniranjem doc do tih kanala i stavit javno ????

Ja nemoram po tom pitanju nista da napisem ali..... osjecam potrebu

Ja kazem sto jedna budala zla moze da napravi Milion ljudi nemoze to da ispravi

Uzivajte

Pozdrav
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
U potpunosti se slažem, samo oštro:)
Samo jedno je nezgodno (eto i ja sad gresim) kako da na ovaj tvoj post ili bilo koji drugi koji zaslužuje komentar odgovoriti u drugoj temi - kako povezati jedno sa drugim.
Pozdrav
Nazalost na xenforo-u ovo nije moguce, mislim da nije nigde moguce. Imas mogucnost da kopiras tekst tog posta kome dajes repliku i stavis pod navodnicima ili iskrivis italic nebitno i onda kazes sta imas. Ili da obelezis clana pa ce on videti svoj nick kad prelistava ili jednostavno postavis pitanje klasicno sa objasnjenjem pa ti neko drugi, a mozda bas taj odgovori. Nazalost znam da nista od ovoga ne menja tvoje prvobitno pitanje, ali snalazljivost neka kroz ove primere pa probaj. Bitno je da se izbegne spamanje i da se postuju pravila. Pozdrav
 
Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
ovo sam negde procitao, ili cuo nisto licno, nikoga ne vredjam
tesko je biti glup, jer je velika konkurencija
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
19.542
U dijelu internet Radio i Televizija sam nedavno napisao da taj dio nije za pitanja , komentare i slicno i sta se desava samo par postova iza mog 1 stranicu jedan od clanova postavlja pitanje ..

Sta reci ????

Ajd sad vi kazite jel to normalno?????

Izgleda mi da ima i onih koji se ponasaju bas neodgovorno .... covjek zdravog razuma i zdrave pameti reci ce sebi sa doticnim ili nesta nije u redu il se pravi blesav..... ponasam se po tom pitanju ili slicnom sasvim normalno ali.... o doticnom ili doticnima imam svoje misljenje samo sto dotican neumije tako daleko da razmislja a kamoli da diskutuje normalno sa ljudima o svojim greskama zao mi takvih ljudi.


Pozdrav
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
19.542
Ok

Koliko god bilo nekom pravo ili krivo nisi duzan nikom da se pravdas i nikad se zbog nekog NE KUNI U NISTA A NAJMANJE U MAJCIN GROB .... dali si ili nisi tebi ili doticnom na cast

Pokusavam uvijek bilo koju vrstu diskusije da zavrsim dobronamjerno na obostrano zadovoljstvo

Nista zlonamjerno ... zivot pise romane bilo to o nama pozitivno ili negativno

Pozdrav
 
Natrag
Top