Djevica Marija-Velika Gospa 15.08

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Ти не исписујеш него тако мислиш у свом срцу, што је много погубније. Ти мене и све остале већ видиш у огњеном језеру јер нисмо суботари, јер имамо "жиг звери". Као да смо ми одбацили Сина Божијег и да га ми оспоравамо. Толико си заслепљен.

А то што сам ја теби "приписао" постоји записано на форуму, јер сам се наслушао свакаквих увреда, поготову од тебе и чланова твоје секте. Да не понављам сад како сте ме све ословљавали и тврдили да ме сотона обмањује.

Од самога старта нас све називате идолопоклоницима, антихристима и др., а онда се чудиш када неко говори да сте ви ти који саблажњавате људе и заводите слатким речима. Ја нисам слаткоречив, чак сам окрутан према лицемерству. То може свако да закључи из мојих постова. Али са друге стране дефинитивно нисам злонамеран нити желим да било ко изгуби Спасење, чак ми је циљ да многи поверују у Господа. Да виде да ипак постоји неко ко не жели да прави компромисе са светом и да продаје своју веру зарад некаквих модерних сагледавања.
A sta te cudi brate Adriane?Laodikeja je najveci licimer,lisac na forumu ja sam ga prvi provalio i rekao mu u oci da je LICIMER!

T o je bilo jos na temi Mihail,On je za sebe tvrdio da je prorok!a jasno se vidi da je tip proroka u duhu svoje uciteljice Elen Wajt.
Samo mu jos fale vizije!on ne shvata da je biblija vec odavno zavrsena s Otkrivenjem Jovanovim sva ostala prorocanstva su od antihrista!

Citao sam sve tvoje postove i ponosan sam na tebe brate Adriane,kao i na Izabeletu!a citao sam i sve Laodikejine postove i svedok sam kako su te vredjali On,njegovi adventi i ne samo tyebe nego i mene i ostale.

Pozdrav od Gere.
 
Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
@gerakules
knjiga Otkrivenje nije zadnja knjiga u Bibliji iako je zadnja uvrštena u Božju Riječ
zadnja knjiga napisana je Evanđelje Ivanovo

nemoj misliti da su kršćani primili svu svjetlost i da neče više biti objava Boga i Krista do kraja povijesti
da li če opet ustati neki veliki prorok, to nije na nama
od nas se očekuje da širimo rijeć Evanđelja U Duhu Svetom

»Ne silom ni krijepošću, nego Duhom mojim, veli Gospod nad vojskama«
Zaharija 4:6
 
Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
geru bi podržao u ovoj bitnoj činjenici.neka se možda isti kad kad trza ka meni u postovima koje iznosim,ali kada se govroi dobro,reću amen,tako spedy ,tako laodikeji,adrijanu svima.proroštva koja donose suprot od Reči su lažna. o tome ne treba sporiti i gubiti vreme ovde. proroštva nisu prestala u smislu dara prorokovanja za napredak crkve i za razobličenje nevernika kad dođe u domen skupštine da prepozna da je sa njima Bog. kako i piše,da to razlučimo,proroštva su sa otkrivenjem završena. sada kako deluje proroškid ar u crkvi. on je ovde u ovij maloj grupi koja stoji skupljena u molitvama i propovedanoj reči,dakle on dar proročki je zastupljen preko jednog sluge Božjeg da je ovih dana otkrio greh jednmog vernikai taj mladi vernik je na ispovedi priznao greh .ima još slučajeva kada dolazi nevernik da mu se govori. dakle to su proroštva koja opominju ,razobličuju mogući greh ali to ne dotiče već ispisanu Reč.
tako da reći da proročki darovi ili darovi Duha su prestali je sagrešenje takođe.jer obećanje je za sve koje god dozove Gospod Bog,i marko 16. su znak verujućima. ali takođe ako proroki dođe da domeće reči je lažni prorok.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To su gnusne lazi sa vase strane.
Ako se iznese odredjena optuzba ona mora biti potkrepljena dokazima - navodima gde sam ja licno izgovarao bilo kakve uvrede ili reci koje su ne prikladne.

Iznositi istinu naspram odredjene ideologije koja se smatra pogresnom - u duhu ljubavi je nesto drugo.

Za razliku od toga od vas se cuju razliciti neprimeren izrazi, optuzbe, itd.
Vasa je slobodna volja sta ce te pisati, ali ako se nesto pise bilo bi prikladno da se priloze dokazi..

Pozdrav
 
Član
Učlanjen(a)
11.03.2013
Poruka
98
Ja neznam kakvu vi bibliju čitate nedaj bože dabi je ja čitala.Vi sebe nazivate poštenim i iskrenim ljudima na diskusijuvi koji kažete da marija nije rodila Isusa vi koji kažete da Isus nije bog ,PAŠTOJE ONDA ISUS PO VAMA.Pročitajte iovo možda se opametite.Za vreme svoje zemaljske službe pre dve hiljade godina Isus je indirektno izjavio: "Ja sam Bog." Rekao je takođe, da je Stvoritelj neba i zemlje i da jedino kroz Njega čovečanstvo može iskusiti istinski mir i ostvariti večni život. Time nije samo izrekao svoju dramatičnu objavu, već je imao dokaze za potvrđenje tih tvrdnji. Upravo je Isusova jedinstvenost dokaz Njegova božanstva. Isus je jedinstven među svim religijskim vođama upravo po svojoj tvrdnji da je Bog.
- Buda nikad nije tvrdio da je Bog.
- Mojsije nikad nije tvrdio da je Jahve.
- Muhamed nikad nije tvrdio da je Alah.
A Isus Hrist je tvrdio da je istiniti i živi Bog!

Zapisi pokazuju da Isus nije bio raspet zato što je oživljavao mrtve ili učinio da slepi progledaju odnosno hromi prohodaju. Bio je raspet zato što je tvrdio da je Bog. Stoga pitanje Njegovog božanstva postaje veoma važno.
Buda je jednostavno rekao:
- "Ja sam učitelj u potrazi za istinom."

Isus je tvrdio:
"Ja sam Istina."

Konfucije je izjavio:
- "Ja nikad nisam tvrdio da sam svetac."

Isus je upitao:
- "Ko me može optužiti za greh?"

Muhamed je rekao:
- "Ako Bog ne prebaci svoj ogrtač milosti preko mene, ja nemam nade."

Isus je rekao:
- "Ako ne verujete u mene, umret ćete u svojim gresima."
Isusove reči teraju slušatelje ili čitatelje na odluku. Ono što odlučite u vezi sa Hristom danas, to je najvažnija odluka koju ćete ikada doneti.

Vaša odluka Isusu Hristu važnija je od vaše ideologije ili od vaše karijere. Važnija je i od izbora bračnog druga. Ako je Isus zaista Bog, morate se odlučiti koji stav ćete zauzeti prema toj tvrdnji. Ako pak mislite da nije Bog, ne biste smeli imati ništa sa Njim. Za mene majka posebno značenje ima.
Marija, Isusova majka, bila je žena koju je Bog opisao kao »milosti punu« (Luka 1,28). Marija nam daje dobar primjer, jer svoje štovanje, obožavanje i slavljenje upućuje jedino Bogu: »Slavi duša moja Gospodina; duh moj kliče od radosti u Bogu Spasitelju mome, jer milostivo pogleda na neznatnu službenicu svoju. Gle! Odsad će me blaženom zvati svi naraštaji, jer mi velike stvari učini Silni, čije je ime sveto« (Luka 1,46-49).



Hehe... Zbilja. Nikakav argument niti citat iz Biblije.

Sve si rekla i pokazala što znaš-Ništa!!! Nula, zero..

RKC vam toliko pomutila um da niti samostalno neznate razmišljati.
Nedavno ste potpisivali ono za brak, onaj referendum. Sramota. Tko stoji iza toga pa naravno Papska crkva - nedeljarska sekta (zato što "odmaraju" u dan bogeka Sunca). Zašto pod navodnicima odmaraju. Zato što mnogi rade, bez obzira što ne neradni dan u njih.
Opravdanje je, a kaj bi onda jesi a naša deca moraju imati kruheka i mlekeka na stolu.
A pitam se, a gdje je tu onda žetva za Krista??? Nigdje, kak se kaže use, nase i pod***! Tako mnogi nedeljari govore. To im je Zakon! Rokat pivo i krkat svinju. Koja ljubav. krmče u trbuhu a isusek u srcu. :)

A da, da se nadovežem na referendum. Nije slučajno da se potpisivanje zbilo pred sam ulazak Hrvatske u masonsko-babilonski EU. Ista ta crkva protiv silnih pederskih parada nije ništa. A sad natucanu narodu dali da potpisuju Referendum za brak. Ja sam sam tim volonterima koji su skupljali potpise rekao. da to neće ništa vrijediti kad uđemo u EU. da će skupiti dosta potpisa a možda i dođe do referenduma ali to neće nista značiti u masonskoj EU. Referendum je rimska crkva organizirala. Tj Kaptol. I taj isti Kaptol zapali kuću hrvatima i onda im dade čašu vode da gase svoje zapaljene kuće. Evo, vam vodice, gasiete svoje kućice.
Što to znači zapaliti kuće. Pa upravo to, jer je Kaptol predao hrvatski suverenitet đavolima u EU. A hrvati ostaju bez kuće (hrvatske) I onda lukavo organizirali referendum da je brak samo zajednica muškarca i žene. Pitam se ćemu i organizirati takav jedan referendum kad je to sasvim normalno da je brak zajednica muškarca i žene, ako smo suverena država, zar ne!?
Ma lukavštine, ali samo ih iskreni ljudi mogu pročitati. Tu njihovu odurnost i gnjiloću.

Antonija, ne zaboravi da razgovaraš s protestantima i njihovim izdancima. Svi oni imaju iskrivljenu nauku: ne štuju Mariju ni svece, štoviše, izruguju ih, ne vjeruju u Presveto Trojstvo, ne vjeruju da je Isus Bog, slave subotu, Boga zovu Jehova.

Oni će neprestano optuživati da se mi klanjamo Mariji, da je obožavamo, što, naravno, nije istina.
Mi je štujemo i iskazujemo čast kao Bogorodici.

S obzirom da si nova, trebaš znati s kim razgovaraš: Laodikeja je adventist, spedy kaže da ne pripada ni jednoj crkvi, ali se naziva " katolik", makar ne prestaje blatiti Katoličku crkvu i Papu, mrsavkic je samozvani propovjedač, Didgeridoo je jehovac ili adventist ili nešto između, tj. spedyev kolega, Ris je jehovac.
Adrian, gero i faky su pravoslavci, to si mogla zaključiti i sama.

Što se tiče Biblije, Papa Damaz je davne 382 g. na saboru u Rimu odredio koje su kanonske knjige Biblije. Katolici i pravoslavci sve do danas koriste isključivo tu Bibliju, međutim protestanti su izbacili su 1. i 2. knjigu o Makabejcima, Judith, Esteru, Knjigu mudrosti, Tobiju...
Zato adventisti i jehovci ne vjeruju u besmrtnost duše, u postojanje pakla, odbacili su sve sakramente osim krštenja, svaki od njih navješta i tumači Bibliju na svoj način jer su odbacili crkveno naučiteljstvo. Otuda proizlaze tolike razlike i neslaganja.Ali, oni smatraju da su u pravu, a mi (katolici i pravoslavni) da smo zastranili i da smo mnogobošci, otpad...ma svašta.
Osim toga, adventisti posebno rado napadaju Papu i Katoličku crkvu, to im dođe kao poslastica. Bez toga neki pojedinci ne mogu zamisliti svoj život. Nemoj se iznenaditi, svašta ćeš pročitati na ovom forumu od njih. Ali, ignoriraj ih.
:)





Kolega Didgeridoo, nije član nikakve političo-religijsko-masonsko-sotonističe mafije. Pa ga nemoj trpati u isti koš s ostalima. Hvala
Papa u saboru može određivati što hoće, kad nije od Boga. pa tako i knjižuljke jer su to apokrifi. Knjige koje nisu nadahnute duhom svetim nego ljudskim. I nemaju veze s Bibljiom.

Ja neznam kakvu vi bibliju čitate nedaj bože dabi je ja čitala.Vi sebe nazivate poštenim i iskrenim ljudima na diskusijuvi koji kažete da marija nije rodila Isusa vi koji kažete da Isus nije bog ,PAŠTOJE ONDA ISUS PO VAMA.Pročitajte iovo možda se opametite.Za vreme svoje zemaljske službe pre dve hiljade godina Isus je indirektno izjavio: "Ja sam Bog." Rekao je takođe, da je Stvoritelj neba i zemlje i da jedino kroz Njega čovečanstvo može iskusiti istinski mir i ostvariti večni život. Time nije samo izrekao svoju dramatičnu objavu, već je imao dokaze za potvrđenje tih tvrdnji. Upravo je Isusova jedinstvenost dokaz Njegova božanstva. Isus je jedinstven među svim religijskim vođama upravo po svojoj tvrdnji da je Bog.
- Buda nikad nije tvrdio da je Bog.
- Mojsije nikad nije tvrdio da je Jahve.
- Muhamed nikad nije tvrdio da je Alah.
A Isus Hrist je tvrdio da je istiniti i živi Bog!

Zapisi pokazuju da Isus nije bio raspet zato što je oživljavao mrtve ili učinio da slepi progledaju odnosno hromi prohodaju. Bio je raspet zato što je tvrdio da je Bog. Stoga pitanje Njegovog božanstva postaje veoma važno.
Buda je jednostavno rekao:
- "Ja sam učitelj u potrazi za istinom."

Isus je tvrdio:
"Ja sam Istina."

Konfucije je izjavio:
- "Ja nikad nisam tvrdio da sam svetac."

Isus je upitao:
- "Ko me može optužiti za greh?"

Muhamed je rekao:
- "Ako Bog ne prebaci svoj ogrtač milosti preko mene, ja nemam nade."

Isus je rekao:
- "Ako ne verujete u mene, umret ćete u svojim gresima."
Isusove reči teraju slušatelje ili čitatelje na odluku. Ono što odlučite u vezi sa Hristom danas, to je najvažnija odluka koju ćete ikada doneti.

Vaša odluka Isusu Hristu važnija je od vaše ideologije ili od vaše karijere. Važnija je i od izbora bračnog druga. Ako je Isus zaista Bog, morate se odlučiti koji stav ćete zauzeti prema toj tvrdnji. Ako pak mislite da nije Bog, ne biste smeli imati ništa sa Njim. Za mene majka posebno značenje ima.
Marija, Isusova majka, bila je žena koju je Bog opisao kao »milosti punu« (Luka 1,28). Marija nam daje dobar primjer, jer svoje štovanje, obožavanje i slavljenje upućuje jedino Bogu: »Slavi duša moja Gospodina; duh moj kliče od radosti u Bogu Spasitelju mome, jer milostivo pogleda na neznatnu službenicu svoju. Gle! Odsad će me blaženom zvati svi naraštaji, jer mi velike stvari učini Silni, čije je ime sveto« (Luka 1,46-49).

kakvu Bibliju. Nerazumijem te. Čitam istu kakvu i vjerojato i ti od Kršćanske sadašnjosti, Zagreb . Još i prijevode Od Daničića i Karadžić. A i druge neke prijevode na engleskom jeziku.
 
Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Ne postavljajte uzastopne postove! To zabranjuje Pravilnik foruma. Koristite opciju Multi-citiraj, kada želite odgovoriti na više postova.[/WARNING]
 
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.325
Papska crkva danas veliča Djevicu Mariju... klanja joj se.pjevaju pjesme. Izvode spiritistički obredi. Neviđena proslava, veća i od Božića. Slave Gospu i mole joj se već stoljećima. A ta ista poštena žena leži u grobu i čeka slavno uskrsnuće drugim dolaskom Isusa Krista.
A ako leži u grobu čemu je slaviti i obožavati? Gospa je preko papske crkve dobila neviđenu ulogu kao suOtkupiteljica svijeta. Pa čak i mjesto više od Isusa, jer je rodila Isusa. A naivci koji joj se klanjanju pojma nemaju da je Isus dok još svijetova nije bilo. Pa kako to pitaju se!? Tako, jer vam materina ničemu ne uči i niste sposobni sami u svoje ruke uzeti Riječ Božju i vidjeti što je Istina a što ne.

Da ne zaboravim drage Adventiste, kako oni gledaju na lik marije i hoće li uskoro obožavati Mariju kako to čini skoro sav svijet?

Vaši komentari...
Poštovani Didgeridoo .Sa samim pokretanjem ovake teme niste razmišljali tuđim vjerskim osjećajima.Zatebe djevica Marija još leži u grobu.Ja vjerujem daje uznešena na nebo.Kao štoje uznešen .HENOK Henok je hodio s Bogom, potom iščeznu; Bog ga uze.Zatebe smo svi naivci koji jojse klanjamo. Sjetimo se da je Isus Krist vrlo dobar Sin i neće dopustiti da vrijeđamo i prezremo njegovu Presvetu Majku. Tijekom mnogih stoljeća Crkvene povijesti zapisali smo jasno svjedočanstvo koje, strašnim kaznama koje zapadaju one koji napadnu čast njegove Presvete Majke, pokazuje kako je naš Gospodin Isus Krist uvijek branio čast svoje Majke.«
Hehe... Zbilja. Nikakav argument niti citat iz Biblije.

Sve si rekla i pokazala što znaš-Ništa!!! Nula, zero..

RKC vam toliko pomutila um da niti samostalno neznate razmišljati.
Nedavno ste potpisivali ono za brak, onaj referendum. Sramota. Tko stoji iza toga pa naravno Papska crkva - nedeljarska sekta (zato što "odmaraju" u dan bogeka Sunca). Zašto pod navodnicima odmaraju. Zato što mnogi rade, bez obzira što ne neradni dan u njih.
Opravdanje je, a kaj bi onda jesi a naša deca moraju imati kruheka i mlekeka na stolu.
A pitam se, a gdje je tu onda žetva za Krista??? Nigdje, kak se kaže use, nase i pod***! Tako mnogi nedeljari govore. To im je Zakon! Rokat pivo i krkat svinju. Koja ljubav. krmče u trbuhu a isusek u srcu.
boki71-albums-smajli-2-picture2561t-sretan.gif
Jase nisam ni hvalila da nešto znam. Aipak mislim da odvas nemoram učit .štoje to Protestantizam.Protestantizam je općenit naziv za sva kršćanska vjerska učenja koja su se odijelila od katolicizma nakon reformacije u 16. stoljeću. Ako nisi znao .Katolička Crkva najveća je kršćanska vjerska zajednica. Ašto vi pričate o pederima i EU tome uopće nezanima
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Poštovani Didgeridoo .Sa samim pokretanjem ovake teme niste razmišljali tuđim vjerskim osjećajima.Zatebe djevica Marija još leži u grobu.Ja vjerujem daje uznešena na nebo.Kao štoje uznešen .HENOK Henok je hodio s Bogom, potom iščeznu; Bog ga uze.Zatebe smo svi naivci koji jojse klanjamo. Sjetimo se da je Isus Krist vrlo dobar Sin i neće dopustiti da vrijeđamo i prezremo njegovu Presvetu Majku. Tijekom mnogih stoljeća Crkvene povijesti zapisali smo jasno svjedočanstvo koje, strašnim kaznama koje zapadaju one koji napadnu čast njegove Presvete Majke, pokazuje kako je naš Gospodin Isus Krist uvijek branio čast svoje Majke.«

Lijepo od tebe, Antonija, što mu se obraćaš s poštovanjem i u kršćanskom duhu. To je za svaku pohvalu.
Međutim, imaj u vidu da je Isusu rekao: "Iz obilja srca usta govore".
Što taj čovjek ima u srcu pokazuju njegove riječi:


Didgeridoo: Nedavno ste potpisivali ono za brak, onaj referendum. Sramota. Tko stoji iza toga pa naravno Papska crkva - nedeljarska sekta (zato što "odmaraju" u dan bogeka Sunca). Zašto pod navodnicima odmaraju. Zato što mnogi rade, bez obzira što ne neradni dan u njih.Opravdanje je, a kaj bi onda jesi a naša deca moraju imati kruheka i mlekeka na stolu.
A pitam se, a gdje je tu onda žetva za Krista??? Nigdje, kak se kaže use, nase i pod***! Tako mnogi nedeljari govore. To im je Zakon! Rokat pivo i krkat svinju. Koja ljubav. krmče u trbuhu a isusek u srcu.


Nema tu Duha Božjega, ni kršćanske ljubavi, niti minimum pristojnosti, a kamoli razboritosti i valjanih argumenta. Pa, ako to elementarno nedostaje, onda nema ni razgovora.

 
Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
To su gnusne lazi sa vase strane.
Ako se iznese odredjena optuzba ona mora biti potkrepljena dokazima - navodima gde sam ja licno izgovarao bilo kakve uvrede ili reci koje su ne prikladne.

Iznositi istinu naspram odredjene ideologije koja se smatra pogresnom - u duhu ljubavi je nesto drugo.

Za razliku od toga od vas se cuju razliciti neprimeren izrazi, optuzbe, itd.
Vasa je slobodna volja sta ce te pisati, ali ako se nesto pise bilo bi prikladno da se priloze dokazi..

Pozdrav

Na temi adventisti moze svako da se uveri,Sardy zloglasni progonioc advetizma,teme o suboti itd, zar ti stvarno mislis da ljudi ne citaju nase postove iako ne diskutuju s nama?

Pozdrav od Gere.
 
Natrag
Top