Sila Boga ne moli!

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Da ponovim, zahtev da se distanciras od porodice i da pratis bez pogovora bez obzira sto to moze da rezultira ozbiljnim posledicama, je sektasenje.
 
Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Kada je jedan čovek koji je počeo da proučava bibliju doduše Jehovin svedok ali svejedno, pozvao i svoju ženu na proučavanje biblije ona na to nije pristala, znaš zbog čega ? Zbog seksa, volela je avanture i preljubu ' desilo se da je taj čovek zdrav i prav a žena je zaradila karcinom materice verovatno zbog njenih razuzdanih avantura i umrla je u teškim mukama. Pitam se ko je od njih dvoje bio u pravu ? A njen otac kasnije kada je umirao pošto je još bio pokretan imao je poslednju želju da doživi još jedan orgazam i umesto toga pred smrt je dobio žestoke ( zaslužene ) batine kao stariji čovek koji u životu ništa nije naučio. Porodica treba da bude prioritet sve dok ta porodica ne počne da teži ka zlu ili odstupanju od vrednosti prirode ili kako kažeš kulta ličnosti Isusa Hrista.
 
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Karcinom grlica materice izaziva HP virus. Lepo je kada hriscanin komentarise i sudi kako je neko dobio zasluzene batine.
Logika, kao i obicno, ume da ti bude neprijatelj. Prvo i osnovno, covek treba da se trudi da pomogne porodici a ne da je se odrekne zarad sekte. Drugo, tvoj omiljeni superheroj Isus i njegov pomocnik Pavle nisu bili ozenjeni, nisu imali decu i nisu propagirali porodicne vrednosti nego su radili samopromociju. Nisu savetovali da se neko ozeni i da ima decu, nego su zahtevali da osoba napusti sve i da ih prati, Isus u svoje ime, Pavle u ime Isusa jer su mislili da je kraj blizu. Proslo dve hiljade godina i jos jedno propalo prorocanstvo. Tako da uzimati hriscanske figure i rano hriscanstvo kao simbol porodicnih vrednosti je jednako glupo i apsurdno kao kada slusas katolicke svestenike koji pricaju o porodicnim vrednostima a nemaju sopstvene porodice, dozivotne su device a ako nisu, uglavnom su zlostavljaci dece. Sve te odlike izvornog hriscanstva, su odlike sekti. Sto se porodice tice, kult licnosti Isusa Hrista ne moze biti dalje od prirodnog i normalnog.
 
Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
To što si rekao može da izusti samo neko ko organski ne podnosi veru, Boga , vernike , jer Isus i Pavle nigde nisu rekli nemojte se ženiti i nemojte se udavati ne stvarajte porodice, baš nasuprot. Druga je stvar što su katolički sveštenici otišli u krajnost pa kad im testosteron udari u glavu počnu da napadaju bespomoćnu decu. Predhodno sam rekao o zloupotrebi braka i podcenjivanju vrednosti koje je uspostavio prirodni Božiji zakon. Naravno da se treba ženiti i udavati i rađati decu stvarati porodicu dok ne dođe novo uređenje kad se neće ni ženiti ni udavati. Pavle nigde nije rekao da se Hrišćanin ne sme ženiti to je tvoja izmišljotina.
 
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Nisam rekao da je Pavle rekao da se hriscanin ne sme zeniti, to je tvoja izmisljotina. Prirodni bozji zakon tipa uzmi i siluj robinju da bude surogat majka ako tvoja zena ne moze da ima decu, i slicno ne mogu biti osnava za normalnu i zdravu porodicu.

Marko 10:29-30

A Isus odgovarajući reče: Zaista vam kažem: nema nikoga koji je ostavio kuću, ili braću, ili sestre, ili oca, ili mater, ili ženu, ili decu, ili zemlju, mene radi i jevanđelja radi

A da neće primiti sad u ovo vreme sto puta onoliko kuća, i braće, i sestara, i otaca, i matera, i dece, i zemlje, u progonjenju, a na onom svetu život večni.

Ma ostavi i decu, samo ga prati. Kakav protivpriodni nagon i opasan kult licnosti, klasicna sekta. Ako nekome treba definicija sekte samo treba da citira Isusa.
 
Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Objasni ti meni gde je sad Isus pa da ga pratim ? Je li negde u pustinji kao onaj guru Šimšir ili kako ga već zovu ? Dde je to mesto gde se Isus nalazi pa da napustim porodicu i da idem za njim ? U pitanji su ljudske vrednosti koje se gaje u čoveku , one pozitivne i na to je Isus podsticao. Ako ti se to ne sviđa naravno da ćeš napadati Hrista i Boga Oca. Jednostavno gajiš u sebi one vrednosti na koje je Isus podsticao u propovedi na gori veruješ u njega kao spasitelja, živiš normalno, nemaš problema sa zakonom i sa bližnjim i to je to. Zašto to nekome smeta ?
 
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Koje vrednosti, ostavi porodicu i misli na svoju guzicu i uslihtaj se nebeskom tati sto pre jer je kraj blizu. Ljudi pre hriscanstva nisu znali sta je porodica?
 
Član
Učlanjen(a)
02.11.2009
Poruka
303
Ово је Христос рекао апостолима који су кренули с њим на проповијед, а не свим хришћанима. Да си мало читао НЗ видио би да су апостоли водили жене са собом, кад су ишли на проповијед, о чему свједочи и св.ап.Павле.
 
Natrag
Top