Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Miki DATUM...VREME CRKVE to čekam...treba li pomoć samo reci tu je tvoj bratac dati pokaže datumeda se nasmejemo malo tom neverstvu i nagađanju jel stiže odgovor ili da postavljam sledeće bisere tvog lidera Jelene Bele?
Taramana, jel se ti molis ujutru Bogu i jel imas casove licnog proucavanja reci Bozje kako bi doziveo osvezenje od Duha Svetoga za taj dan,
Ma idi begaj, a ko te to slagao?
Lakiću,sa tobom nikad nije dosadno.....
Sa sprdnjom ne dolazi u obzir, i u tom smislu prekidamo svaku diskusiju,
Gle,Lakić se ljuti...Lakiću,nemoj da si na kraj srca...
Čuj ovu>
Pesmica ya Jelenu.
Dok ne promenis sebe, tada moze..
U HAC-(Hrišćansko adventističkoj crkvi) po završetku službe praksa je da se stane u krug i uhvati za ruke kako bi se svima preneo blagoslov.Evo te prakse nju obavljaju i drugi na isti način.
Taramanin nastavak Besomucnog, i opsesivnog laganja.
Moj odgovor na ovu laz je jednostavan - a on glasi "U Adventistickoj crkvi nikada nije postojala bilo kakva praksa da iko stoji u krug na kraju Bogosluzenja i da se hvata za ruke.
Na kraju Bogosluzenja se jednostavno odrzi zajednicka pesma i molitva, i ljudi napuste crkvu u savrsenom redu"
U ovo se moze svako uveriti ako poseti bilo koju Adventisticku crkvu Subotom ili bilo kojim danom u toku sedmice kada se odrzava Bogosluzenje, a moze pogledati i na internetu, i neki od tih Bogosluzenja sam i ja postavljao na drugim temama.
Postoji i direktan prenos Subotnjeg Bogosluzenja iz Adventisticke crkve na sajtu hacbg.org prepodne - 9.30h, popodne - 17.00 casova, pa se svako u to moze sam uveriti.
Takva praksa o kojoj ti govoris i ne bi bila prakticno izvodljiva, jer vernici sede u klupama a ne stoje na sred prazne prostorije.
To znaci ono sto sam vec napisao u jednom od predhodnih komentara "DA SI LAZOV I OBMANJIVAC"
Ti nisi Hriscanin vec se lazno predstavljas, i providnim izmisljotinama namerno provociras.
Mene neces isprovocirati jer meni Gospod daje savrseni mir, i nikakvi spoljasnji faktori na to ne mogu uticati.
Sve sto cinis - cinis protiv sebe i na svoju stetu, u slucaju da se ne pokajes i obratis Bogu..
Ja ti zelim da to ucinis sto pre, i neka ti Gospod pomogne u tome.
Nisu sedam vremena, jer da su sedam vremena - tada bi Danilo to izrekao kao i u slucaju Navuhodnosora, vec on kaze "ZA VREME ZA VREMENA, I ZA PO VREMENA" sto iznosi tri ipo prorocke godine ili 1260 godina.
U bibliji je Bog dao princip po kome se u prorockom smislu jedan dan racuna kao jedna godina.
Ovih 1260 godina se ne pominju samo u Danilu, vec i otkrivenju, u slucaju gde zver progoni zenu u periodu 1260 godina novozavetne istorije.