UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Objasni malo bolje , što Bogu prestavlja problemA kako bi inače Bog rešio problem da čovek nije zgrešio? Razmislite malo o tome.
Tako da je ne moram da robujem prošlosti kada ljudima nisu otkrivene veće Biblijske istine nego proučavam, razmišljam i sudim na osnovu toga. To što ni neki ili mnogi Adventisti, Pravoslavci, Katolici ni Jehovini Svedoci.... ne prihvataju mogućnost braka na Nebu to mene ne obavezuje da ako sam došao do ovakvih zaključaka na osnovu Pisma to verujem.
Veliš Biblijske istine nisu potpno otkrivene ljudima pa ih proučavaš , toje ljepo .
One stihove iz Biblije što ih je citirao SUD NARODA oni naj bolje daju objašnjenje CITIRAM
Joh 14:1 Neka se ne plaši srce vaše! Verujte u Boga i - verujte u mene!
Joh 14:2 U kući Oca moga ima mnogo stanova. Da nije tako, zar bih vam rekao: Idem da vam spremim mesto?
Joh 14:3 I kad otidem i spremim vam mesto, opet ću doći i uzeću vas k sebi, da i vi budete gde sam ja.
Joh 14:4 I kuda ja idem - znate put.
Isus Hrist
Što misliš JOVANE dali Isus govori o zemlji , ILI O NEBESIMA
Ne brini ništa. Bog ima rešenje za sve i On zna kako će i šta urediti na Novoj Zemlji. Naše je samo da vidimo šta Biblija govori o ovoj temi a to malo čas objasnih u postu Miretu000.
Imaš pravo netreba da brinemo , mogao bi ovu zemlju pretvorit u pakao . Ja više vrerujem Isusu :"
Joh 14:1 Neka se ne plaši srce vaše! Verujte u Boga i - verujte u mene!
Joh 14:2 U kući Oca moga ima mnogo stanova. Da nije tako, zar bih vam rekao: Idem da vam spremim mesto?
Joh 14:3 I kad otidem i spremim vam mesto, opet ću doći i uzeću vas k sebi, da i vi budete gde sam ja.
Joh 14:4 I kuda ja idem - znate put."
Aono što veliš objasnijo si Miri000 , majkemi ja onde nisam ništa razumela