Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ZTE Blade V

  • Začetnik teme Zekoslav
  • Datum pokretanja
Zekoslav

Zekoslav

Član
#1
Ima li netko iskustva sa ZTE Blade V? Za tu cenu (140 eura) i po specifikacijama čini se odličan. A i ZTE je "jača" kineska firma.
 
N

nebojsa2805

#2
deluje kao dobar telefon, ali slabo ko bi uzeo telefone marke kao sto su zte, huawei itd iako telefoni imaju dobre perfomanse
 
Zekoslav

Zekoslav

Član
#3
Za te novce, specifikacije, godinu dana garancije - sve mi je to primamljivo. Ali, voleo bi čuti i tuđa iskustva!
 
N

nebojsa2805

#4
Ako ti se svidja uzmi slobodno, i ja kad sam pre godinu dana uzeo alcatel 995 i ne kajem se jos me sluzi, a svi su mi rekli da ne valja. tako da nebih da ti kvarim utisak. slabo ko ce ti jos reci misljenje
 
F

Fanuc

#5
Nakon dve godine sa lokalnim mobilnim operaterom dobio sam besplatno ZTE Grand X4. Nisam zahtevan korisnik pa nalazim prednosti u odnosu na prethodni Samsung Galaxy S3. Prednost je veci ekran i baterija kojoj punjenje traje duze. Ima i novu LTE frekvenciju. Mane su pre svega jacina zvuka iz zvucnika. Kad moj kolega sa Samsungom i ja pustimo istovremeno isti YouTube video klip ja se silno razocaram u zvuk mog telefona. Mnogo je tisi i fale mu basovi. Isto, zale mi se sagovornici bilo pri telefonskom razgovoru ili na Viberu da me slabo cuju cim malo nehotice udaljim mikrofon od usta.
Fali mi jos sto u poredjenju sa prethodnim telefonom nemam opticku indikaciju, LED diodu koja pokazuje bilo koju promenu, propusten poziv, telefonski, SMS, Skype, Viber, pristigao e-mail itd.
Nije mi bas jasno kako se otvara radi zamene baterije jednog dana kad to bude potrebno. Boje na ekranu i na slikama nisu bas najbolje, ali me to ne uzbudjuje jer kao sto rekoh nisam zahtevan korisnik i telefon mi je pre svega telefon. IGo GPS navigacija radi korektno. Ostajem sa ovim telefonom naredne dve godine na sta me poklon obavezuje, a posle se vracam na Samsung.
 

Top