Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

ZTE Blade V

  • Začetnik teme Zekoslav
  • Datum pokretanja
Zekoslav

Zekoslav

Član
#1
Ima li netko iskustva sa ZTE Blade V? Za tu cenu (140 eura) i po specifikacijama čini se odličan. A i ZTE je "jača" kineska firma.
 
N

nebojsa2805

#2
deluje kao dobar telefon, ali slabo ko bi uzeo telefone marke kao sto su zte, huawei itd iako telefoni imaju dobre perfomanse
 
Zekoslav

Zekoslav

Član
#3
Za te novce, specifikacije, godinu dana garancije - sve mi je to primamljivo. Ali, voleo bi čuti i tuđa iskustva!
 
N

nebojsa2805

#4
Ako ti se svidja uzmi slobodno, i ja kad sam pre godinu dana uzeo alcatel 995 i ne kajem se jos me sluzi, a svi su mi rekli da ne valja. tako da nebih da ti kvarim utisak. slabo ko ce ti jos reci misljenje
 
F

Fanuc

#5
Nakon dve godine sa lokalnim mobilnim operaterom dobio sam besplatno ZTE Grand X4. Nisam zahtevan korisnik pa nalazim prednosti u odnosu na prethodni Samsung Galaxy S3. Prednost je veci ekran i baterija kojoj punjenje traje duze. Ima i novu LTE frekvenciju. Mane su pre svega jacina zvuka iz zvucnika. Kad moj kolega sa Samsungom i ja pustimo istovremeno isti YouTube video klip ja se silno razocaram u zvuk mog telefona. Mnogo je tisi i fale mu basovi. Isto, zale mi se sagovornici bilo pri telefonskom razgovoru ili na Viberu da me slabo cuju cim malo nehotice udaljim mikrofon od usta.
Fali mi jos sto u poredjenju sa prethodnim telefonom nemam opticku indikaciju, LED diodu koja pokazuje bilo koju promenu, propusten poziv, telefonski, SMS, Skype, Viber, pristigao e-mail itd.
Nije mi bas jasno kako se otvara radi zamene baterije jednog dana kad to bude potrebno. Boje na ekranu i na slikama nisu bas najbolje, ali me to ne uzbudjuje jer kao sto rekoh nisam zahtevan korisnik i telefon mi je pre svega telefon. IGo GPS navigacija radi korektno. Ostajem sa ovim telefonom naredne dve godine na sta me poklon obavezuje, a posle se vracam na Samsung.
 

Top