- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Čije li je jedno od imena mamon?
Mamon vršlja a tripo se češlja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Čije li je jedno od imena mamon?
Mamon vršlja a tripo se češlja.
Što se tiče teme, osim "protestanata" američke provinijencije (čitaj mlataralaca KJV) niko od Hrišćana nije opsednut prizivanjem ili "prorokovanjem" armagedona i "rupture". Naime svima njima su u celokupnom Svetom Pismu, koje "pendreče", stranice Daniela i Apokalipse izlizane od hvatanja prstima, prepune škrabotina od podvlačenja, u toj meri da se više ni tekst nemože pročitati.
Pitanje svih pitanja je šta oni dobijaju time što to rade, doslovno prizivaju "armagedon"?
Slape, ti i Darth ste zaista mnogo "duhovni". Covek da nikada ne pozeli takvu "veru" koju vi imate.
Takav im je duhovni genotip. Kao što kršćani nasljeđuju i imaju apostolski, tako su i oni naslijedili "William-Ellen" duhovni genotip, a to pršti od datumarenja. Mlađa im braća, kako ti kažeš Džehovisti, imaju to još izraženije. Najsmješnije je kad jedni druge vezano uz ovo kritiziraju.
Zašto nam se rugaš? Zašto nas provociraš? Zašto si licemjer? Tvoja crkva uči i propovijeda da je naša Crkva Bludnica, a ti se kao čudiš - 'kakva vam je to vjera'.
Svojevremeno si pokušavao i predlagao "ljudsku" diskusiju ovdje na forumu. OK, nemam ništa protiv, dapače, ali nulti uvjet je odbacivanje povijesnih laži i krivotvorina kojima su protestanti zatrovali ljudske umove i ljudska srca. Ja mogu tolerirati da netko vjeruje drugačije od mene, ali neću diskutirati s onima, jer je besmisleno, koji prostituiraju činjenice i istinu.
Evo opet zemljotresi. Blizu je Isusov dolazak 2.
Šta kaže adventistička proročka karta? Kad će točno, kojeg datuma?
http://www.aeclectic.net/tarot/cards/angel-voices-oracle/
Sto se nerviras jesamVrlo dobro mi je poznato sta vi verujete. Biblijski teks sam ti naveo:
"I tada ce ugledati Sina covecijega gde ide na oblacima sa silom i slavom velikom. Msarko 13,26.
Biblija jasno kaze: "I UGLEDACE GA ". a ti ponavlja kao papagaj ono sto su te naucili: "Videce se ZNAK. Zar ne vidis da se suprotstavljas Bozjoj reci?
Kada Isus bude dolazio, NECE DOCI NEVIDLJIVO, nego svi ce Ga videti.
Izgleda da ti verujes u pogresnog Isusa i pogresan nacin Hristovog dolaska.
Drzi se Biblije, a ne ljudskih pretposatsavki.
Zar ti ne verujes ni prevodu NOVI SVET a on glasi:
"I evo, ide sa oblacima i UGLEDACE GA SVAKO OKO..." Otkrivenje 1,7.
Jesi li ti Jehovin svedok ili nisi?