Nema nikakvog ukopavanja kad Isus dodje, jer dao sam dokaze da su SVI verni na nebu, a mrtvi gresnici u grobovima za hiljadu godina.
Vi ste od Hristovog drugog dolaska napravili cirkus, kao da ce verni, pa i sam Hristos i andjeli kopati rake da sahrane bezbozne.
Nesto si ti tu pogresio, i protumacio pogresno neki starozavetni dogadjaj.
Jel se ti ljutis ,ako ti kazem Pile moje malo?
Evo tripko se nasao povredjen,kaze da je to bogohulno,oholo itd,ali ako se ljutis da znam da ti tako ne tepam?
Nadalje dao si lose dokaze koji se jednostavcno ne poklapaju sa drugim Biblijskim stihovima,dakle nisu ni biblijski a ni logicni,vec samo prave smutnju.
Nadalje Isus dolazi sa 144000 otkupljenih sa Zemlje na nebo, da bi unistio sve zle,a svoj narod ili pak Veliko Mnostvo sacuvao na Zemlji.
Da su oni kojim slucajem uzeti na nebo,pa to bi onda bio detaljan prikaz ko,kako i zasto,slicno kao u vreme Noja i potopa.
To sto tebe buni sto ne razumes simboliku,pa nisu je razumeli ni fariseji i sadukeji.Moli se Jehovi Bogu za razumevanje ,pa ti mozda i otvori razum da bi razumeo jednostavne istine.
Sto se tice Bozjeg prestola,postoji jos jedan,a to je Davidov. Isus Hrist kao Davidov Potomak vecno ce sedeti na Davidovom prestolu.
Psalam 89"
34 Neću pogaziti zavet svoj, i šta je izašlo iz usta mojih neću poreći.
35 Jednom se zakleh svetošću svojom; z
ar da slažem Davidu?
36 Seme će njegovo trajati doveka,
i presto njegov kao sunce preda mnom;
37 On će stajati uvek kao mesec i verni svedok u oblacima.
Jel Davidov presto bio na nebu?Ima li Isus pravo na Davidov presto?,ili zelis da mu ga osporis???