Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako će čovekov duh da bude svestan ako nije prikopčan na jedan organ koji se zove mozak?
kad rikneš onda rikneš i nema nikakvog lebdenja, lebdite dok ste živi!!!!
pozz!
duh je svo vreme spojen sa telom putem centra, ako ti nije poznato sta je centar to ti je mesto od dakle si nastao kao spermatozoid, i
duh je svo vreme spojen sa telom putem centra, ako ti nije poznato sta je centar to ti je mesto od dakle si nastao kao spermatozoid, kad se beba formira, formira se iz jednog centra koji prvo formira celije koje se razvijaju kruzno i kako se sve razvija iz te celije i kad se sve formira taj centar ostaje prazan ali mozak nikad ne zaboravlja centar on je skladiste energije u telu coveka
kako to funcionise nakon smrti to stvarno ne znam, da li se duh gasi sa telom ili nastavlja sa zivotom, stvarno ne znam
a jesi ti riknuo pa znas ili? kad budes riknuo onda nam javi da li is riknuo ili nisi
Da, ali centar o kojem govoriš ne omogućava svest. A o svesnom stanju smo govorili. Spermatozoid i beba nisu svesni da postoje. Tek kada se mozak razvije tek tada nastaje i svest. Iz toga sledi da čovekov duh ne može biti svestan ako nije prikopčan na mozak. A iz toga opet sledi da ne može lebdeti van tela i istovremeno razmišljati o tome kada je otkopčan sa izvora svesti - mozga.
Čovek kada umre, njegov duh se vraća Bogu koji ga je i dao. Nema lebdenja i letenja okolo naokolo.
Prilikom vaskrsenja duh će se vratit u telo koje će stati pred Isusa na sud. Od smrti do ponovnog oživljavanja može proći i hiljadu godina, ali je za čoveka to samo trenutak jer nije svestan dok je mrtav. Zato je Isus smrt uporedio sa spavanjem više puta. Kada zaspiš, možeš spavati 10 sati, ali kada se probudiš imaš osećaj kao da je prošla sekunda...
još sam živkast, a obećajem ti kada riknem da ću ti se javiti!
o tome sam pisao na temi budizan, kako su dva mozga povezana i kako fincionisu, ne mogu da pisem jedno te isto 10x, ako hoces da znas idi tamo nadji moj post pa procitaj
to je zato sto zive u lazima, znas kako kazu, batina je iz raja izasla ali hipnoza je definitivno iz pakla izasla... pa čak i ovde a (ili, ako baš hoćete, pogotovu ovde), neki ljudi uopšte ne žive svoj život, nego žive tuđe živote ... niti sada kad su živi ne žive (bar ne svoje živote), a kako će, onda da žive kada umru?